Adana Haber Haberleri

Adana Haber Haberleri

Arkadaşını, sosyal medyada kendisine hakaret ettiği için öldürmüş

İnstagram'da canlı yayın yaparken kendisine hakaret eden arkadaşını uykusunda öldüren zanlı tutuklandı.

21 FETÖ zanlısından 7’si tutuklandı

Adana'da merkezli 12 ilde yürütülen terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında öğretmen, doktor, polis ve hemşirelerinin de bulunduğu 23 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Cip önce pikaba sonra ağaca çarparak durabildi: 3 yaralı

Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kullandığı cip ile önce park halindeki bir pikaba ardından ağaca çarparak durabildi. Araç içeresinde sıkışan sürücü ve 2 arkadaşı itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Kazada yaralanan sürücü ve 2 arkadaşı hastaneye kaldırıldı.

Tabancayla market soydu, polisten kaçamadı

Adana'da kasiyeri tabancayla etkisiz hale getirip marketten 2 bin lira gasp ederek kaçan zanlı, yaklaşık 100 güvenlik kamerası görüntüsü izlenerek tespit edilip yakalandı.

Abart egzozlu süslü halk otobüsü trafikten men edildi

Adana'da bir halk otobüsü sürücüsüne görüşü engelleyecek şekilde süs eşyası takma, standart dışı abart egzoz, aykırı ışık donanımı bulundurmaktan bin 647 lira para cezası kesilerek araç trafikten men edildi.

Adana’da kaçakçılık operasyonları

Adana düzenlenen kaçakçılık operasyonlarından 540 paket kaçak sigara, 192 şişe kaçak içki, 73 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Karaisalı’da uygunsuz motosikletler toplanıyor

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş kontrol noktasını ziyaret ederek, yapılan denetimleri yerinde inceledi.

Covid-19 yoğun bakımında görev yapan doktorlar, gençleri uyardı

Adana'da pandemi hastanesinin Covid-19 yoğun bakımında görev yapan doktorlar yaşadıkları zorlukları anlatıp başta gençler olmak üzere vatandaşlara uyarılarda bulundu. Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Nurdan Ünlü, 'Yaşlıların boşalttığı yoğun bakım yataklarında gençler tedavi görmeye başladı. Bunu bilsinler' derken, Korona virüse yakalanıp tedavi olduktan sonra geri işinin başına dönen Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Hatice Kaya Özdoğan ise, 'Birinci dalganın ikinci piki gibi bir döneme girdik. Bu dönemde genç hasta sayısı azımsanamayacak kadar artmış durumda' ifadelerini kullandı.

Adana merkezli 11 ilde “Swinger” operasyonu: 35 gözaltı kararı

Adana'da merkezli 11 ilde 'swinger' adı verilen eş değiştirmeli fuhuş soruşturması kapsamında 35 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla çok sayıda kişi gözaltına alındı.

MHP Adana İl Teşkilatında Başkanlık Divanı belli oldu

MHP Adana İl Teşkilatı, olağan il kongresi sonrası gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısında Başkanlık Divanı'nı belirledi.

Birlikte yaşadığı kadını öldüren zanlı tutuklandı

Adana'da birlikte yaşadığı ve bir kızının annesi olan kadını tabanca ile vurarak öldürdüğü öne sürülen zanlı tutuklandı.

Öldürülen Hülya Güllüce’nin cenazesini ailesi aldı

Adana'da birlikte yaşadığı adam tarafından dün tabancayla vurularak öldürülen 1 çocuk annesi Hülya Güllüce'nin cansız bedeni, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesi tarafından alındı.

Jandarmadan uyuşturucu baskını: 1 gözaltı

Samsun'da jandarma ekipleri bir kişiyi uyuşturucu maddelerle yakalayarak gözaltına aldı.

Tufanbeyli Belediyesi, toplu iş sözleşmesini imzaladı

Adana'nın Tufanbeyli Belediyesi ile Hakiş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.