Antep Haberleri

Antep Haberleri

Gaziantep'te 29 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler

Gaziantep'te yarın (29 Mart 2024 Cuma) uygulanacak elektrik kesintisi programı

GAÜN'de Türklerde ağırlık kaldırma kültürü eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Tarkan Tuzcuoğulları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına bağlı fitness antrenörlerine sporun ve fiziksel aktivitenin bir parçası olarak tarih boyunca var olan Türklerde ağırlık kaldırma kültürü konusunda eğitim verdi.

Başkan Şahin, gençlerin sorularını yanıtladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Panorama Müzesi'nde lise ve üniversite öğrencisi gençlerle buluştu, merak edilen soruları yanıtladı.

GTO Meclisi Fatma Şahin'i ağırladı

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Mart ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin Kurulu ve Meslek Komite üyeleri ile TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirildi.

GAÜN uluslararası öğrencileri iftar programında bir araya geldi

Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) öğrenim gören uluslararası öğrenciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

OSB çalışanları için konut müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak.

İşçi servisinin altına kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

Gaziantep'te, geri manevra yapan işçi servisinin altına alarak metrelerce sürüklediği yaşlı adam hayatını kaybetti.

Toz taşınımı sağlığı olumsuz etkiliyor

Yurdu etkisi altına alan toz taşınımının insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğine dikkat çeken ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, özellikle astım, KOAH gibi nefes darlığı hastalığı olanların gerek olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Türkiye, Gazze'nin yaralarını sarıyor

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, İsrail'in zulmü altındaki Filistin ve Gazze halkına 18 tır yardım malzemesi ulaştırdı. İçerisinde gıda, giyim, ısınma, hijyen ve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım tırları, Mısır üzerinden Filistin ve Gazze halkına ulaştırıldı.

İmkander Gazze ve Suriye'deki mazlumları yalnız bırakmıyor

İmkander Gaziantep Şubesi Gazze'de hem Refahta hem de Cebeliye'de her gün 500 aileye iftar yemeği dağıtırken, Suriye'de ise Elbab , Akterin, ve Azez çevresindeki kamplarda kalan mağdurlara her gün sıcak yemek dağıtıyor.

Yarım asırlık bir aşk hikayesi

Gaziantep'te ikamet eden Ahmet Kılavuz, 57 yıllık eşi Sabiha Kılavuz'a ileri seviye alzaymır teşhisi konulmasının ardından onu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hastalığın semptomlarını hafifletmek ve sosyalleşmek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Moral Evi'ne giden çift, hem tedavi oluyor hem de o eski güzel günlerini merkezde yeniden yaşıyor.

GAÜN öğrencileri üniversitelerini değerlendirdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, üniversitelerini gerçekleştirilen çalıştayda değerlendirdi.

Vali Çeber'den Gaziantep FK'ya moral ziyareti

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Memik Yılmaz, Teknik Direktör Selçuk İnan ve futbolcularla görüştü.

Gaziantep'te 1 milyon 393 bin 956 seçmen oy kullanacak

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için Gaziantep'te Seçim Güvenlik Toplantısı yapıldı.

Gazikültür, Türk Kuyumculuk ve Mâden Sanatına dair eşsiz bir eser yayımladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür, Türk-İslam sanatlarının nadide dallarından biri olan kuyumculuk ve maden sanatlarına ışık tutan Resimli Ansiklopedik Türk Kuyumculuk ve Mden Sanatı Terimleri Sözlüğü' nü okuyucuyla buluşturdu.

GSO Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi hekim kadrosunu genişletiyor

SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Enkazda eşini ve sağ bacağını kaybeden kadın protezine kavuştu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlere Adıyaman'ın Besni ilçesinde 5 katlı bir binada yakalanıp eşini ve sağ bacağını kaybeden 60 yaşındaki Ayşe Fatma Topaloğlu, protez bacağına Gaziantep'te kavuştu.

Gaziantep'te intihar ve bebek ölümlerini önleme çalıştayı düzenlendi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından son günlerde artış gösteren intihar vakaları ve bebek ölümlerini önleme çalıştayı Şehir Hastanesi'nde düzenlendi.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 7 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan kaçakçılık operasyonunda piyasa değeri 740 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. Operasyon sonucunda 7 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te otomobilin LPG tüpünün patladığı anın görüntüsü ortaya çıktı

Gaziantep'te tamir edildiği esnada LPG tüpü patlayan otomobilin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Gaziantep'te jandarma ekiplerinden sahte deterjan operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından Oğuzeli ilçesinde bir iş yerinde sahte deterjan üretimine yönelik yapılan operasyonda 1,5 milyon TL olan sahte deterjan ve şampuan ele geçirildi.

Şahinbey Belediyesi öğrenci ve vatandaşlara 15 milyon kitap dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kütüphane Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında kitap okumanın önemini hatırlatarak, 'Kütüphanelerimizdeki kitaplarımız hala en iyi ve en güvenilir dostlarımız en değerli bilgi hazinelerimizdir' dedi.

Şahin, Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde Hizmet Alan Engellilerle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, yeni hizmete alınan Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde tedavilerden yararlanan engellilerle bir araya geldi.

Otomobilin LPG tüpü bomba gibi patladı: 1 kişi yaralandı

Gaziantep'te otomobili tamir etmek isteyen bir kişi araçtaki LPG tüpünün patlaması sonucu yaralandı.

EBRD heyeti Gaziantep'te

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yetkilileriyle katıldığı toplantıda Gazi şehirde yürütülen yeşil şehir çalışmaları ve yeni projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Gaziantep'te hırsızların rahatlığı pes dedirtti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir inşaat alanında 5 şahsın hırsızlık yapma görüntüleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Özgür Özel, partisinin Gaziantep mitingine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Gaziantep mitingine katıldı. Özel'in mitingde aday tanıtımı sırasında CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muzaffer Ertürk'ün ismini unutarak 'Mustafa başkan' demesi ise dikkat çekti.

İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin İnce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı

İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin ince, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı