Çatışma Haberleri

Çatışma Haberleri

Gaziantep'te trafikte silahlı çatışma: Mermiler otomobil ve evlere isabet etti

Gaziantep'te iki grup arasında trafikte başlayan tartışma seyir halindeyken silahlı çatışmaya dönüştü. Şans eseri yaralanan kimsenin olmadığı olayda mermiler yoldaki araçlar ile evlere isabet etti.

Gaziantep'te çatışmayı aratmayan düğün: Çocuklara rağmen silahlar patladı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki bir düğünde gelin ve damat yakınları tarafından peş peşe silahlar patladı. Gelin ve damadın yakınları, çocukların olmasına aldırış etmeden silahları doldur boşalt yaparcasına arka arkaya ateşledi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının üs noktasına sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, memleketi Gaziantep'te kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı sonrası baba Süleyman ile anne Hatice Gün, şehit oğullarına tabutunu öperek veda etti.

MSB, şehit askerlerin isimlerini açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Pençe-Kilit Harektı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin ismini açıkladı.

Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Gaziantepli Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün şehit oldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün şehadet haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

MSB: “Şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı 8’e yükselmiştir”

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), Pençe-Kilit Harektı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 askerin daha şehit olduğunu ve şehit sayısının 8'e yükseldiğini açıkladı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit sayısı 6 yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 askerin daha şehit olduğunu açıklarken, şehit sayısı 6'ya yükseldi.

MSB: "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 5 asker şehit oldu”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesinde sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 3'ü ağır 8 askerin yaralandığını açıkladı.

Şanlıurfalı şehidin acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Şanlıurfalı Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in şehadet haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi Kantininde Fiyat Çatışması

Gaziantep Şehir Hastanesi, sağlık sektöründeki öncü rolüyle bilinirken, hastane içinde faaliyet gösteren özel kantindeki fiyat politikası, ziyaretçileri isyan ettiriyor.

Erzincan’a şehit ateşi düştü

Kuzey Irak'ta yaşanan çatışmada Erzincanlı Piyade Emrah Gündüz'ün şehit haberi geldi.

Pençe-Kilit bölgesinde çıkan çatışmada şehit sayısı 3’e yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı. Şehit sayısı 3'e yükseldi.

Kuzey Irak’ta şehit düşen astsubayın şehadet haberi baba evine ulaştı

Kuzey Irak'ta teröristlerle yaşanan çatışma sonrası şehit düşen Astsubay Üstçavuş Nejdet Çalış'ın acı haberi Adana'daki baba evine ulaştı.

TBMM’de "Filistin" oturumunun ardından 6 partiden ortak bildiri

TBMM'de Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin düzenlenen özel oturumun ardından 6 parti ortak bildiri yayımladı. Bildiride, 'Ortadoğu'da kalıcı barışın ancak Filistin-İsrail meselesinin adil bir çözüme kavuşturulmasıyla mümkün olduğunu ve bunun 1967 sınırları temelinde başkenti Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz bir Filistin Devleti'nin vücut bulmasıyla mümkün olabileceğini net bir şekilde yineliyoruz' denildi.

BM: “Çatışmalar nedeniyle 338 bin 934 Filistinli yerinden edildi”

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA), İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar nedeniyle 338 bin 934 Filistinlinin yerinden edildiğini açıkladı.

Osmaniye’de silahlı çatışma: 1 asker şehit, 2 asker yaralı

Osmaniye'de uyuşturucu operasyonu sırasında ateş açılması sonucu bir asker şehit olurken, 1'i kadın 2 asker de yaralandı.

Çatışma ortasında kalarak ölen kadının katil zanlısı yeğeni çıktı

Gaziantep'te husumetli iki grubun silahlı kavgası sırasında çatışma arasında kalarak hayatını kaybeden Serpil Temiz'in katil zanlısı tutuklandı. Tutuklanan Muhammed Aktaş isimli zanlının maktulün yeğeni olduğu iddia edildi.

Şehit annesinin 29 yıldır dinmeyen acısı

1994 yılında Siirt kırsalında çıkan çatışmada PKK'lı teröristlerce şehit edilen P. Er İsmet Kayar'ın annesi, Hatice Kayar 29 yıldır şehit oğlunu mezarında yalnız bırakmıyor.

Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hakan Köroğlu'nun şehadet haberi ailesine verildi.

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası senaryolar tartışıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile 7 ülkeden farklı düşünce kuruluşunun işbirliği ve katılımıyla düzenlenen III. Uluslararası Küresel Güvenlik Konferansı, Rusya-Ukrayna Çatışması ve Sonrası: Yeni Bir Sistemik Türbülansa Mümkün mü temasıyla gerçekleştirildi.

Bulgaristan-Türkiye sınırında göçmenler polise ateş açtı: 1 polisi öldürüldü

Türkiye'den Bulgaristan'a geçmek isteyen göçmenlerle Bulgaristan sınır devriyeleri arasında çıkan çatışmada 1 Bulgar polisi hayatını kaybetti.

Okul çıkışı çatışmanın ortasında kaldılar: 1 ölü, 10 yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde akraba olan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kalan 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybederken, 3'ü öğrenci 10 kişi de yaralandı. O dehşet anları ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şehit Uzman Çavuş Kürşat Sert son yolculuğuna uğurlanıyor

Van'ın Çatak ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Kürşat Sert (30), memleketi Elbistan'da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Kahramanmaraş’a şehit ateşi düştü

Van'ın Çatak ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Kürşat Sert'in şehadet haberi Kahramanmaraş'taki ailesine verildi.

‘Eren-Abluka 37 Operasyonu’nda 3 teröristin cesedi ele geçirildi

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de devam eden 'Eren-Abluka 37' Operasyonu'nda daha önceki çatışmalarda etkisiz hale getirildiği belirlenen 3 teröristin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Pençe-Kilit şehidinin naaşı memleketine getirildi

Kuzey Irak'ta icra edilen Pençe-Kilit Harekatı'nda teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın'ın naaşı memleketi Erzurum'a getirildi.

Kaymakam Sevgili’den gaziye bayram ziyareti

Araban Kaymakamı Ömer Sevgili, Pençe-Şimşek Operasyonu sırasında çıkan çatışmada yaralanarak gazi olan Sözleşmeli Er Kureyş Bulut'u Kurban Bayramı arifesinde evinde ziyaret etti.

Acı haberi MSB duyurdu! Şehidimiz var

MSB:Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 29 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. İslam Sancak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Beyazıt’taki çatışmada ağır yaralanan 53 yaşındaki oyuncu hayatını kaybetti

Fatih Beyazıt'ta iki esnaf grup arasında çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanan Kamran Dadaşzade (53) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dadaşzade'nin daha önceden birçok dizi ve filmde rol almış bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Kadın kılığına girip kızının sevgilisine randevu veren baba öldürüldü

Adana'da 17 yaşındaki kızının sevgilisi olduğunu öğrenen baba, sosyal medyadan kadın kılığına girip genç ile randevulaşarak, buluşma yerinde çıkan çatışmada öldürüldü.