Cep Telefonu Haberleri

Cep Telefonu Haberleri

Hafif ticari araca yükledikleri çekyatlarla trafiği tehlikeye attılar

Gaziantep'te hafif ticari aracın üstüne yüklenen çekyatlar trafiği tehlikeye attı. Tehlikeli yolculuk anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Emniyet amirinin usta manevrası sokak ortasındaki intiharı önledi

Gaziantep'te, psikolojik sorunları bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, sokak ortasında pompalı tüfekle intihar etmeye çalıştı. Boğazına dayadığı tüfekle intihar etmek isteyen şahsa, ani bir manevra ile elindeki tüfeği alan emniyet amiri engel oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken mahalle halkı ise şahsın intiharına engel olan amire alkışlarla teşekkür etti.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince bir iş yerine yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon TL olan gümrük kaçağı 64 adet cep telefonu ile 38 adet akıllı saat ele geçirildi.

Düşen helikopterin enkazından ilk görüntüler

Hatay'dan havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin gece saatlerinde cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, düşen helikopterin enkazı ve ekiplerin yoğun çalışması dikkat çekti.

Gaziantep'te kadınların bıçaklı sopalı kavgası kameraya yansıdı

Gaziantep'te iki grup arasında yaşanan sopalı ve bıçaklı kavgada küfürler havada uçuştu. O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

4 kişinin öldüğü damat dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giderek, eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Mehmet ve Ahmet Oymak'ı silahla vurarak öldüren, kızını ve baldızını ağır yaralayan Halil Çağlar'ın silahlı saldırı anı bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te iki ayrı işyerine yönelik operasyonda piyasa değeri 1 milyon 200 bin lira olan kaçak cep telefonu ile elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te 2 vatandaşı dolandıran 4 şahıs yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri, araç ve cep telefonu almak isteyen vatandaşları dolandıran 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Gaziantep'te tramvayın arkasına tutunan iki çocuk canlarını hiçe saydı

Gaziantep'te hareket halindeki tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yapan iki çocuk, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te sokakta çıkan kavgada sandalyeler ve sopalar havada uçuştu

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu iki grup sandalye ve sopalarla birbirine girdi. Kavga anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yeri ile bir araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 2 milyon 250 bin TL olan 117 adet kaçak cep telefonu ile 7 adet akıllı saat ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Üstü açık otomobilde tehlikeli yolculuk

Gaziantep'te iki genç, üstü açık otomobilin üzerine çıkarak uzun süre seyahat etti. Yaşanan tehlikeli yolculuğu başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak malzeme ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin 3 ayrı adrese düzenlediği operasyonda piyasa değeri 1 milyon 100 bin lira olan gümrük kaçağı sigara, cep telefonu ve çay ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Aralarına aldıkları adamı öldüresiye dövdüler

Şanlıurfa'da bir grup, aralarına aldıkları adamı öldüresiye dövdü. Darp anları ve adamın kaçması cep telefonu kamerasına yansıdı.

Başkası için ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine önce hakaret sonra saldırı

Gaziantep'te bir şahıs, babası adına ilaç yazma talebini kabul etmeyen aile hekimine fiziksel ve sözlü saldırıda bulundu. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan ve daha sonra adlı kontrol şartıyla serbest bırakılan şahsın ücretli öğretmen olduğu ve olay sonrası görevine son verildiği öğrenildi.

Patlak lastikle kilometrelerce yol kat etti

Kilis-Gaziantep karayolunda bir kamyonet, patlak olan sağ arka lastiğine aldırış etmeden kilometrelerce yol kat etti. Bu kadarına da pes dedirten anlar ise başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin şüpheli bir şahsın çantasında yaptığı aramada 1 milyon lira değerinde 57 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Gaziantep'te 1,5 milyon lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin 2 farklı şahsın ikamet ve iş yerine yaptığı operasyonda 1,5 milyon lira değerinde 105 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk

Gaziantep-Nizip karayolu İpekyol istikametinde kamyonet kasasında yolculuk yapan 2 çocuğun tehlikeli görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı. Hem kendi canını hem de trafik güvenliğini hiçe sayan 2 kişinin rahatlığı pes dedirtti.

Gaziantep'te 867 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi

Gaziantep'te bir şahsın ikametine yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 867 bin TL olan 51 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te 12 katlı bina yıkım sırasında çöktü

Gaziantep'te 12 katlı Gökkuşağı Apartmanı'nın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Çöken binadan beton parçalarının çevreye dağılmasıyla geniş güvenlik önlemi alındı. Olayda yaralanan olmazken çevredeki binalar tedbir amaçlı boşaltıldı. Çökme anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kız çocuğunu taciz etti

Adana'da 63 yaşındaki fırıncı, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan ve okul harçlığını çıkarmak için fırında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna 'cinsel organın' göstererek taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğu o anlar cep telefonuyla görüntüledi.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak telefon ve saat ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince bir iş yerine yapılan operasyonda 1 milyon 105 bin lira değerinde kaçak cep telefonu ve akıllı saat ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Ağır hasarlı bina yıkım esnasında kepçenin üzerine çöktü

Gaziantep'te depremde ağır hasar alan bir bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin üzerine çöktü. Yaşanan paniğin cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda kepçe enkaz altında kalırken, operatör ise son anda canını kurtardı.

Trafiğe açık yolda drift atan araca 20 bin lira ceza

Gaziantep'te, trafiğe açık caddede drift atarak yaya ve araç trafiğini tehlikeye düşüren araç sürücüsüne 20 bin 342 lira cezai işlem uygulandı. Aracın drift attığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te 570 bin lira değerin kaçak cep telefonu ele geçirildi: 1 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 570 bin TL olan 52 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te 1 milyon lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon lira olan 60 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Operasyon sonucu 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te trafik uyarı işaret levhası hırsızlığı kamerada

Gaziantep'te trafik uyarı işaret levhasını çalmak isteyen şahıs sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan görüntülerdeki hırsızlık yöntemi pes dedirtti. O anlar ise vatandaş cep telefonu kamerasına yansıdı.

Hasımlarından kaçıp telefoncuya sığındı: Şüphelilerin iş yerini kurşunladığı anlar kamerada

Adana'da bir kişi hasımlarını fark etmesi üzerine cep telefonu dükkanına koşarak sığınırken şüpheliler iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Bu anlar güvenlik kameralarına yansırken olayda şans eseri yaralanan veya ölen olmadı.

Motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı

Gaziantep'te bir motosiklet sürücüsü, trafikte seyir halindeki bir başka aracın camına tutunarak metrelerce ilerledi. Motosikletlinin tehlikeli yolculuğu ise başka sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.