Davut Gül Haberleri

Davut Gül Haberleri

İstanbul Valisi Davut Gül Gaziantepli halıcıları yalnız bırakmadı

İstanbul Valisi Davut Gül, CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı İstanbul 2023'e katılan firmaların stantlarını ziyaret ederek, Başkan Zeynal Abidin Kaplan'dan bilgiler alarak başarılı bir fuar geçirilmesini diledi.

Gaziantepli Halı İhracatçıları İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret etti

5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan CFE 2023-Carpet & Flooring Expo İstanbul Fuarı lansmanı için İstanbul'a giden GAHİB heyeti Gaziantep'te uzun yıllar görev yaptıktan sonra İstanbul Valiliği görevine atanan Davut Gül'ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Gül, uzun yıllar Gaziantep'te birçok çalışmayı birlikte yürüttüğü sanayicilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

İstanbul'a atanan Vali Gül Gaziantep'e veda etti

Yaklaşık 5 yıldır Gaziantep Valiliği görevini yürüten Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gaziantep'ten İstanbul Valiliğine atandı. İlçelere yaptığı veda ziyaretlerinin ardından Gaziantep Valiliği önünde çalışma arkadaşlarına, protokole ve vatandaşlara veda ederek İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı.

Yeni İstanbul Valisi Gül, Fatma Şahin'e veda ziyaretinde bulundu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Valiliği'ne atanan Gaziantep Valisi Davut Gül'ü ağırladı.

İstanbul Valiliği'ne atanan Davut Gül veda ziyaretlerine başladı

Gaziantep'ten Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan Davut Gül, veda ziyaretlerine başladı.

GKV Türkiye finallerinde yarışacak

Ankara'da 6-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Genç Kızlar Voleybol Türkiye Finalleri'ne katılan 8 takımı arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımı, final öncesi Gaziantep Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret etti.

Gaziantep, tarihinde ilk kez voleybol 'da Türkiye Finallerinde yarışacak

6-11 Haziran tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek olan Genç Kızlar Voleybol Türkiye Finalleri'nde Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımı final öncesi Gaziantep Valisi Davut Gül'ü makamında ziyaret ettiler. Gaziantep tarihinde ilk kez GKV Özel Liseleri takımı tarafından Türkiye finallerinde temsil edilecek olması dikkat çekiyor.

Vali Gül, Gaziantep'te uyuşturucuyla mücadele bilançosunu açıkladı

Gaziantep Valisi Davut Gül, kentte son bir buçuk yılda yapılan narkotik operasyonlarının bilançosunu açıkladı. Vali Gül, yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 4 bin 5 şahıstan 2 bin 313'ünün tutuklandığını söyledi.

Nurdağı'nda hayat normalleşmeye başladı

Gaziantep Valisi Davut Gül, depremlerin ilk gününden itibaren devletin afetzedelerin yanında olduğunu belirterek, ihtiyacı olan her depremzedeye konteynerin verildiğini söyledi.

Trafik Haftası, Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda kutlandı

Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda düzenlenen şenliğe katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Ekrem İmamoğlu'nun Gaziantep mitingi için valilikten açıklama

Gaziantep Valisi Davut Gül, Ekrem İmamoğlu’nun miting yapmasına ilişkin açıklama geldi

Gaziantep'te Ramazan davulu geleneği bu yıl olmayacak

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu sene Ramazan davulu geleneğine ara verileceğini açıkladı.

Gaziantep'te depremde zarar gören tarihi yapılar restore edilecek

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar alan Gaziantep Kalesi, Şirvani Cami, Karagöz Cami, Karatarla Cami gibi tarihi yapılar restore edilecek. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şiddetli depremlerden etkilenen tarihi yapıların son durumuyla ilgili incelemelerde bulundu.

Vali Gül okulların açılmasıyla ilgili tarih verdi

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep'te eğitim-öğretime 13 Mart 2023 tarihinde başlamayı planladıklarını bu kapsamda Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde pansiyonlu okumak isteyenlerin nakillerinin kabul edileceğini duyurdu.

Gaziantep'te fahiş kira artışı yapanlara cezai işlem uygulanacak

Gaziantep Valisi Davut Gül, kentte fahiş kira artışı yapanlara cezai işlem uygulanacağını duyurdu

Vali Gül uyardı:Para talep edeni 112’ye ihbar edin

Gaziantep Valisi Davut Gül, hafta bitmeden kentte tüm abonelere doğal gaz verilmeye başlanacağını duyurdu.

Gaziantep'te hafta bitmeden tüm abonelere doğal gaz verilecek

Gaziantep Valisi Davut Gül, hafta bitmeden kentte tüm abonelere doğal gaz verilmeye başlanacağını duyurdu.

Günün ilk ışıklarıyla deprem bölgesi

Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen, 76 kişinin hayatını kaybettiği, 440 kişinin yaralandığı depremin ardından günün ilk ışıklarıyla bölgeden gelen görüntüler olayın vehametini ortaya koydu. Gaziantep ve Adıyaman'da çok sayıda binanın yıkıldığı belirtilirken, Gaziantep Valisi Davut Gül, Depremin ardından ilk andan itibaren 657 ihbar aldık, tamamı değerlendirildi, kent genelinde 531 göçük söz konusu dedi.

Vali Davut Gül'den Gaziantep FK açıklaması

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Futbol Kulübü'nün son durumu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını açıklayan Vali Gül, kulübün finansal anlamda çok kötü bir durumda olmadığını ancak yeni gelecek başkan ve yönetimin maddi destek sağlaması gerektiğini söyledi.

ALG Spor'dan Vali Gül'e ziyaret

Altyapıda önemli bir projeye imza atmaya hazırlanan Gaziantep ALG Spor, projenin destekçisi olan Gaziantep Valisi Davut Gül'ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gaziantep'te yılbaşı gecesi 7 bin kolluk kuvveti görev başında

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2023 yılına dakikalar kala görev başında olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek yeni yıl tebriklerini etti. Vali Gül, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada kentte yılbaşı gecesi 7 bin civarında personelle huzur ve güven için görev başında olduklarını söyledi.

49 kilometrelik Raybüs'te hedef günlük 5 bin yolcu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nce hizmet veren GAZİRAY ile de entegre çalışan ve Gaziantep ile Nizip arasında konforlu ve hızlı ulaşımı sağlayan Raybüs kısa sürede en çok tercih edilen taşıma sistemleri arasına girdi. Günlük 5 bin kişiyi taşıması hedeflenen hatta bugün Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül ile beraberindeki heyet de seyahat ederek Nizip'e ulaştı.

Gül ile Şahin, Şehitkamil'deki projeleri yerinde inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu beraberinde ilçedeki yatırımları yerinde inceledi. Projelerin detaylarına ilişkin Vali Gül ile Başkan Şahin'i bilgilendiren Başkan Fadıloğlu, projelerin en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına sunulacağını söyledi.

Kuzeyşehir hızla gelişiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil ilçesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Vali Davut Gül saldırının bilançosunu açıkladı

Gaziantep Valisi Davut Gül, terör örgütü tarafından roketli saldırıların yapıldığı Karkamış'ta açıklama yaptı. Vali Gül, toplam 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve 10 kişinin yaralandığını açıkladı.

Gaziantep'e roketli saldırıda 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Gaziantep Valisi Davut Gül, terör örgütü tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda 2 kişinin öldüğünü, 6 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

GTB'den Vali Gül ve Başkan Şahin'e ziyaret

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Divanı ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti.

Vali Gül, Şehitkamil'deki proje yatırımlarını inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde ilçedeki proje yatırımlarını yerinde inceledi. Projelerin detaylarına ilişkin Vali Gül'ü bilgilendiren Başkan Fadıloğlu, projelerin en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Şahin, yeni millet bahçesi çalışmalarını inceledi

Yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine yapılan Millet Bahçesi'nde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile yürütülen son çalışmaları Gaziantep Valisi Davut Gül ve teknik ekibiyle inceleyen Başkan Fatma Şahin, gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Gül ile Fadıloğlu D.T. Şehitkamil Şahnesi'ni yerinde inceledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, D.T. Şehitkamil Sahnesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.