Elbistan Haberleri

Elbistan Haberleri

Kahramanmaraş’ta 3,5 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elbistan’da 4,0 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elbistan’da Deprem Suçları Soruşturma Bürosu harekete geçti

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan ve ölümlerin yaşandığı binalarla ilgili soruşturmalar çerçevesinde, kentte 60'ın üzerinde kişi hakkında arama, yakalama ve gözaltı kararı verilmesine ilişkin işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Depremin şiddetiyle havuzda tsunami meydana geldi

Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6'lık ikinci deprem sonrası Gaziantep'teki kapalı bir yüzme havuzunda meydana gelen küçük çaplı tsunami güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin şiddetini en net şekilde gösteren görüntüde sarsıntıyla beraber havuzdaki suyun tsunami gibi dalga dalga taşması dikkat çekti.

Şiddetli deprem tren vagonlarını devirdi, rayları tahrip etti

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük depremin etkisiyle Gaziantep'te tren bakım istasyonunda park halinde bulunan 6 tren vagonu, raydan çıkarak devrildi. Şiddetli depremlerin ardından dağlardan koparak yola düşen kayalar ise rayları tahrip etti.

Nurdağı'nda kurulan çadırkent havadan görüntülendi

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerle adeta enkaz alanına dönen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir yandan arama kurtarma çalışmaları sürerken vatandaşların barınması için de çadırkent kuruldu. Çadırkent dron ile havadan görüntülendi.

İkinci depremde yıkılan binanın ilk depremden sonra çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7'lik depremde ciddi hasar alan ve Elbistan merkezli 7.6'lık ikinci depremde yerle bir olan apartmanın yıkılmadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı. İlk depremde ciddi hasar alan binanın ikinci deprem öncesi çekilmiş görüntüleri korku filmi sahnelerini aratmadı.

Gaziantep'te binanın çökme anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Kahramanmaraş Elbistan merkezli öğle saatlerinde meydana gelen 7.6'lık ikinci depremde Gaziantep'te bir binanın yerle bir olduğu anlar ve yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şehit Uzman Çavuş Kürşat Sert son yolculuğuna uğurlanıyor

Van'ın Çatak ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Kürşat Sert (30), memleketi Elbistan'da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Fabrika inşaatında ölen işçinin cenazesi memleketine gönderildi

Gaziantep'te inşaat halindeki fabrikada işçilerin çalıştığı platformun çökmesi sonucu hayatını kaybeden 44 yaşındaki işçinin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi.

Kahramanmaraş'ta takla atan otomobildeki 2’si çocuk 5 kişi yaralandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin tarlaya girerek takla atması sonucu 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

Yediemin otoparkından motosiklet çalan şüpheliler yakalandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, yediemin otoparkından 3 motosiklet çalan 2 şüpheli, yakalandı.

Expo 2023 ilçelerde tanıtılıyor

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Expo 2023'ü tanıtmak Göksun, Afşin, Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde bilgilendirme toplantıları yaptı.

Elbistanlı çiftçi, immün plazma bağışı gönüllüsü oldu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde çiftçilik yapan Adem Kancı, yakalandığı koronavirüsü (Covid-19) yendikten sonra diğer hastaların hayata tutunması için immün plazma bağışçısı oldu.

Saka kuşu avcıları suçüstü yakalandı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yasadışı olarak canlı mühre ile saka kuşu avlayan yabancı uyruklu kişiler yakalandı.

Elbistan’a dünyanın en büyük biyolojik havuzu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dünyanın en büyük biyolojik havuzuna dönüştürülen Kaynarca göleti ve çevresi için konsept rekreasyon projesi hazırlandı.