Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe Haberleri

TFF’den Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak’tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hakkında açıklama

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 turu kura çekimi yarın yapılacak

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunun kura çekimi yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak. Kura çekiminde Avrupa Ligi'nde play-off turunu geçmesi halinde Galatasaray'ın, Avrupa Konferans Ligi'nde ise Fenerbahçe'nin rakipleri belli olacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı. Çeyrek final turunda Beşiktaş - Konyaspor, MKE Ankaragücü - Fenerbahçe ve Galatasaray - Fatih Karagümrük ile eşleşmeleri gerçekleşti.

Marius Sumudica: 'Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak elendikleri maçın ardından, Büyük takımlara karşı oynuyorsanız pozisyonları değerlendirmeniz lazım dedi.

İsmail Kartal: 'Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri 2-0'lık Gaziantep FK galibiyetinin ardından, Turu geçtik ama çok şükür küçük sakatlıklarla maçı atlattık dedi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (Maç sonucu)

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında duygusal anlar

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında kronometreler 4.17'yi gösterdiği sırada sahaya karanfiller atıldı, deprem şehitleri anıldı. Maç öncesinde de iki takım futbolcuları ısınmaya Unutmadık, unutmayacağız yazılı tişörtlerle çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 2 (İlk yarı)

Gaziantep FK, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-lacivertli ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupası: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 1 (Maç devam ediyor)

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gaziantep FK, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Mücadelenin 25 dakikası sarı-lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Fenerbahçe, kupa maçı için Gaziantep'te

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşılaşacağı Gaziantep FK maçı için kente geldi. Gaziantep Havalimanı'nda toplanan sarı-lacivertli taraftar, kafileyi tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı.

Marius Sumudica: 'Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kayserispor maçının ardından, Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum dedi. Kupadaki Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Rumen teknik adam, kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade etti.

PFDK’dan Gaziantep FK'ya para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig takımları Trabzonspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve İstanbulspor'a para cezası verdi.

İsmail Kartal: 'Kötü bir zeminde iyi mücadele ederek kazanmasını bildik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantep Futbol Kulübü'nü 1-0 mağlup ettikleri maçının ardından, Kötü bir zeminde iyi mücadele ederek kazanmasını bildik dedi.

Marius Sumudica: 'Bugün büyük bir maç çıkardık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe maçının ardından, Bugün büyük bir maç çıkardık dedi. Fenerbahçe taraftarlarına tribünlerde fazla yer ayrılmasına da tepki gösteren Sumudica'nın, 'Gaziantep'in Fenerbahçe'nin parasına ihtiyacı yok' diyerek basın toplantısından ayrılması ise dikkat çekti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 1 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 0 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Mücadelede 15 dakika golsüz eşitlikle geçildi.

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı biletleri tükendi

Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe ile oynanacak maçın tüm biletlerinin tükendiğini açıkladı.

Fenerbahçe, Gaziantep'e geldi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için Gaziantep'e geldi. Gaziantep Havalimanı'nda toplanan yüzlerce sarı-lacivertli taraftar, kafileyi tezahüratlar ve çiçeklerle karşıladı.

Gaziantep FK, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı biletleri satışta

Trendyol Süper Lig'i'n 20. haftasında oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 700 TL ile bin 400 TL arasında değişirken, misafir takım biletleri ise 900 TL'den satışa sunuldu.

Gaziantep, Süper Kupa'yı istiyor

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının Gaziantep'te oynanması gerektiğini söyledi.

Turkcell Süper Kupa, 5. kez Türkiye dışında oynanacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa, bugüne kadar 4 kez Türkiye dışında düzenlendi. Süper Kupa daha önce 3 kez Almanya, 1 kez Katar'da yapıldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruptan çıkmak için sahada

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son maçında yarın sahasında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, mücadeleden galibiyetle ayrılması halinde gruptan çıkma başarısı gösterecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fenerbahçe: 3 - Ludogorets Razgrad: 1 (Maç sonucu)

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Bulgar ekibi Ludogorets'i 3-1'lik skorla mağlup etti.

Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanında

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Bu sezon Avrupa kupaları ve Süper Lig'de çıktığı 14 maçın tamamını kazanan sarı-lacivertliler, seriyi devam ettirmek istiyor.

Fadıloğlu, Fenerbahçe'ye transfer olan Beril'i ağırladı

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarının yetiştirdiği Milli Takım sporcusu Beril Öztürk, Fenerbahçe formasıyla yeni bir başlangıç yapacak. Ay-yıldızlı sporcu Öztürk, İstanbul yolculuğu öncesinde ailesiyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Beril'i tebrik eden Fadıloğlu, 'Beril, Gaziantep'i ve ülkemizi bugüne kadar gururlandıran başarılarıyla temsil etti. Onun yeni kulübünde de büyük başarılar elde edeceğine olan inancımız tamdır' dedi.

Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 2 - Gaziantep Futbol Kulübü: 1 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1'lik skorla mağlup etti.

Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 2 - Gaziantep Futbol Kulübü: 1 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor. Maçın ilk yarısı sarı-lacivertli ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.