Galatasaray Haberleri

Galatasaray Haberleri

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 16 turu kura çekimi yarın yapılacak

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunun kura çekimi yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılacak. Kura çekiminde Avrupa Ligi'nde play-off turunu geçmesi halinde Galatasaray'ın, Avrupa Konferans Ligi'nde ise Fenerbahçe'nin rakipleri belli olacak.

Şehit Fethi Sekin’in oğlu Galatasaray’a transfer oldu

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

Galatasaray, Sparta Prag’ı konuk edecek

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında yarın evinde oynayacağı Çekya temsilcisi Sparta Prag ile 5. kez karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı. Çeyrek final turunda Beşiktaş - Konyaspor, MKE Ankaragücü - Fenerbahçe ve Galatasaray - Fatih Karagümrük ile eşleşmeleri gerçekleşti.

Gaziantep FK, Galatasaray Maçı Öncesi Son Antrenmanı Tamamladı

Gaziantep Futbol Kulübü, yaklaşan Trendyol Süper Lig 23. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı için titiz bir hazırlık sürecine girmiştir.

Gaziantep, Süper Kupa'yı istiyor

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının Gaziantep'te oynanması gerektiğini söyledi.

Turkcell Süper Kupa, 5. kez Türkiye dışında oynanacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa, bugüne kadar 4 kez Türkiye dışında düzenlendi. Süper Kupa daha önce 3 kez Almanya, 1 kez Katar'da yapıldı.

Gaziantep Alg Spor, Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti

Gaziantep Alg Spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 15. haftasında konuk ettiği lider Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi: Manchester United: 2 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu)

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United'ı 3-2 mağlup etti.

Manchester United ile Galatasaray 7. randevuda

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. İki takım bu maçla birlikte 7. kez rakip olacak.

Oğulcan Çağlayan, Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray ile sözleşmesini fesheden eski oyuncusu Oğulcan Çağlayan ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Okan Buruk: 'Yeni transferler için çalışmalarımız devam ediyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-0 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Oyun olarak da, disiplin olarak da konsantrasyon olarak da iyi günümüzdeydik dedi. Buruk, transferin son günlerine doğru çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Erdal Güneş: 'Takımı bir türlü olaya adapte edemiyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, 3-0 mağlup bitirdikleri Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, Takımı bir türlü olaya adapte edemiyoruz dedi. Güneş, özellikle yaşanan deprem felaketi nedeniyle transfer yapmakta da zorlandıklarını vurguladı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu)

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Galatasaray: 1 (İlk Yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızılıların 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Galatasaray: 1 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK, Galatasaray'ı konuk ediyor. Mücadelenin 20 dakikası sarı-kırmızılı ekibin 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Galatasaray takımı Gaziantep'te

Galatasaray, ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için kente ulaştı. Galatasaray, kafilesini Gaziantep'te yüzlerce taraftar tezahüratlar, çiçekler ve meşalelerle karşıladı.

Gaziantep FK - Galatasaray maçı biletleri satışta

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü-Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 385 TL ile bin 200 TL arasında değişirken, misafir takım biletleri ise 500 TL'den satışa sunuldu.

Gaziantep'te Galatasaray coşkusu

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Gaziantep'te taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Enkazdan 156 saat sonra kurtulan 9 yaşındaki Semih'in 'Muslera' hayali gerçek oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 156 saat sonra enkaz altından kurtarılan 9 yaşındaki Semih İnce, taraftarı olduğu Galatasaray'ın kalecisi Muslera ile görüntülü görüşerek formasını istedi.

Rıza Çalımbay: 'Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli dedi. Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi ile ilgili de konuşan Çalımbay, Biz sol bek almadan Uğur'u vermeyeceğiz ifadelerini kullandı.

Kerem Alışık'tan derbi yorumu

Gaziantep'te babası Sadri Alışık'ın adını taşıyan tiyatro okulunun açılışına katılan Kerem Alışık, dün akşam Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği müsabakayla ilgili, Dünkü derbiyi yaşanmamış sayıyorum dedi.

Süper Lig’de 16. hafta ev sahiplerine yaradı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan 9 müsabakada 7 ev sahibi takım sahadan galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yılı 3 puanla kapatırken, Trabzonspor ise deplasmanda Karagümrük'e farklı kaybetti.

Fatih Terim’in acı günü

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim 91 yaşında vefat etti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Kurada Galatasaray, Ankara Keçiörengücü ile, Fenerbahçe, İstanbulspor ile, Beşiktaş, Şanlıurfaspor ile, Trabzonspor da Samsunspor ile eşleşti.

Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın programı

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta heyecanı yarın Galatasaray-Konyaspor ve Hatayspor-Kayserispor maçlarıyla başlayacak.

Joao Figueiredo: 'Hedefim en az 20 gol atmak'

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, bu sezon en 20 gol atmayı hedeflediğini belirterek hedefe ulaşmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, hat-trick yaptığı ligin 4. haftasındaki Antalyaspor maçı performansından çok memnun kaldığını ve aynı performansı 5. haftadaki Galatasaray maçında da göstermek istediğini açıkladı.

Erol Bulut: 'Galatasaray maçında hedefimiz puan ya da puanlar'

Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, Galatasaray maçında hedefimiz puan ya da puanlar dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın hakem kadroları açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın hakem kadroları açıklanırken, Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan mücadelede Ali Palabıyık görev yapacak.

Gaziantep FK - Trabzonspor maçının hakemi açıklandı

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek.