Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Haberleri

Depremde ağır hasar alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Binası yıkım işlemleri sürüyor

6 Şubat 2023'te meydana gelen Asrın Felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binasının kontrollü yıkımı sürüyor.

Gaziantep'te gümrük kaçağı ve sahte ürün operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Kasım ayında yaptıkları operasyonlarda çok sayıda gümrük kaçağı ve sahte ürün ele geçirdi.

Gaziantep polisinden düğünlerde maganda uyarısı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü evlenen çiftlerin mutlu günlerinde ziyaret ederek düğün konvoyları, silah kullanımı ve gürültü kirliliği konusunda uyararak hatırlatmalar da bulundu.

Emniyet müdürü Özcan'dan vatandaşa 'ihbar' çağrısı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, kısa süre önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Celal Özcan ile bir araya geldi. Yeni emniyet müdürü Özcan, ziyaret sırasında vatandaşlardan çevrelerinde yaşanan olayları ne olursa olsun 'ihbar' etmeleri çağrısında bulundu.

GİBTÜ'de uyuşturucu ile mücadele konferansı düzenlendi

GİBTÜ'de Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminde görevli polis memurları tarafından Uyuşturucu ile Mücadelede Ailenin Önemi konulu eğitim verildi. Konferansta uyuşturucu, uyuşturucu ile mücadele, madde kullanımının cezai sorumlulukları, madde kullanan kişilerde görülen belirtiler anlatılarak tavsiyeler verildi.

Hızla savrulan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldular

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, şehir güvenlik kameralarına yansıyan trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı. Görüntülerde 2 yayanın kavşakta kaza yaptıktan sonra aşırı hızla savrulan bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulma anları dikkat çekti.

Kırmızı ışık ihlali çocuğu canından ediyordu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü şehir güvenlik kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı. Görüntülerde, kırmızı ışık yandığı esnada karşıya geçmeye çalışan çocuğa hızla gelen bir aracın çarpması ise yürekleri ağza getirdi.

Beton mikseri aracı altına aldı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı. Görüntülerde beton mikserinin bir aracı altına alması, motosiklet kazaları, yaya çarpma kazaları ve ışık ihlalleri sonucu meydana gelen kazalar dikkat çekti.

Gaziantep'teki feci trafik kazaları KGYS kameralarında

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı.

Gaziantep'teki feci trafik kazaları KGYS kameralarında

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı. Emniyet tarafından paylaşılan kaza görüntülerinde, yayaya çarpma ve motosiklet kazalarının fazlalığı ise dikkat çekti.

Gaziantep'teki feci trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüleri paylaştı. Emniyet tarafından paylaşılan kaza görüntülerinde, motosiklet kazalarının fazla olması ve sürücü ile yayaların dikkatsizlikleri ön plana çıktı.

Gaziantep'teki trafik kazaları kameralarda

Gaziantep'te kent merkezinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan trafik kazalarının görüntülerinde sürücü ve yayaların dikkatsizlikleri ön plana çıktı.

Gaziantep’teki feci trafik kazaları kameralara yansıdı

Gaziantep'te kent merkezinde meydana gelen feci trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan 23 ayrı trafik kazasının görüntülerinde, sürücü ve yayaların dikkatsizlikleri ön plana çıktı.

Gaziantep’te kaçak akaryakıt operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi.

Gaziantep’teki trafik kazaları kameraya yansıdı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde meydana gelen 15 ayrı trafik kazasının görüntülerini paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan kazalarda sürücü ve yayaların dikkatsizlikleri ön plana çıktı.

Gaziantep'te bomba düzeneği ile saldırı girişiminde bulunan şahsın ifadesi ortaya çıktı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne sahte canlı bomba düzeneğiyle gelerek korku dolu anlara neden olan ve polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit isimli şahsın ilk ifadesi ortaya çıktı. Olayla ilgili herhangi bir terör bağlantısı bulunmadığı belirtilirken, saldırganın ilk ifadesinde ailevi sorunları olduğu için sahte bomba düzeneği ile saldırı girişiminde bulunduğunu iddia etmesi dikkat çekti.

Gaziantep’te sahte bomba düzeneği ile saldırı girişiminde sıcak gelişme

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne sahte canlı bomba düzeneğiyle gelerek korku dolu anlara neden olan ve polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit isimli şahıs, hastanede tamamlanan tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakan Soylu’dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek sahte bomba düzeneğiyle saldırı girişiminde bulunan canlı bomba eylemine müdahale eden polis memurlarını ödüllendirdi.

Saldırganın üzerinde dron ile bomba arandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde polislerin ihtarına rağmen uzaktan uzaklaşmayan ve Lailahe illallah diyen şahıs polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Şahsın üzerinde polis dron ile bomba olup olmadığı kontrol ediliyor.

Gaziantep’te emniyete saldırmak isteyen canlı bomba vuruldu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde 1 kişi polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Kontrolden çıkan taksi yayaların arasına daldı, motosikletler çocuklara çarptı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde meydana gelen 13 ayrı trafik kazasının görüntülerini paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına anbean yansıyan kazalarda ani manevra yapan taksinin yayaların arasına dalma ve motosikletlerin yayalara çarpma anları ise dikkat çekti.

Ses cihazının içinden uyuşturucu çıktı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün 13-19 Mart tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarında çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 27 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda bilgisayar ve ses cihazlarına gizlenmiş uyuşturucuların bulunma anı kameralara yansıdı.

Gaziantep’te okul önlerinde şok uygulama

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, çocukların ve gençlerin huzuru için okul çevrelerinde ve önlerinde yüzlerce polisin katılımıyla şok uygulama yaptı.

Gaziantep’te 11 hırsız suçüstü yakalandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 9 hırsızlık olayını gerçekleştiren 11 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Park halindeki araçlara ateş eden zanlı yakalandı

Gaziantep'te park halindeki 13 araca havalı tabanca ile ateş ederek zarar veren zanlı, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphe üzerine durduruldu, üzerinden cephane çıktı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdukları bir motosikletlinin üzerinde yaptıkları aramada 5 adet tabanca, 14 adet fişek, 10 adet şarjör ve çok sayıda silah yapım malzemesi ele geçirdi.

Gaziantep’te 2 kilo 480 gram esrar yakalandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, bir ikamette yaptığı aramada 2 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 22 şüpheli tutuklandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirirken, gözaltına alınan şüphelilerden 22'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep’te kaçak içki operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kaçak içki üreticilerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar sonucu çok sayıda kaçak içki ve üretim malzemesi ele geçirirken 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İnsan kaçakçılarına operasyon: 2 şüpheli tutuklandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, insan kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik operasyon yaptı. Operasyon sonucu yakalanan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.