Hatay Haberleri

Hatay Haberleri

Hatay’da göreve giden polisleri taşıyan midibüs devrildi: 10 yaralı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde göreve giden polis ekiplerini taşıyan midibüs devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 10 polis memuru yaralandı.

Hatay’da deprem mezarlığı bayraklarla donatıldı

Hatay'da bulunan deprem mezarlığı 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde Türk bayrakları ile donatıldı.

Gaziantep'te düşen helikopterin enkazını kaldırma çalışmaları devam ediyor

Hatay Havalimanı'ndan havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin enkazını kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Düşen helikopterin enkazından ilk görüntüler

Hatay'dan havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin gece saatlerinde cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, düşen helikopterin enkazı ve ekiplerin yoğun çalışması dikkat çekti.

Helikopterin düştüğü alanda ve enkazda çalışmalar sürüyor

Hatay'dan havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsalında kaza kırıma uğrayan polis helikopterinin düştüğü alanda ve enkazda çalışmalar sabahın ilk ışıklarında da sürdü.

Helikopter kazasında yaralanan teknisyen hastaneye sevk edildi

Hatay'da havalandıktan sonra Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsal Kartal Mahallesi'nde kaza kırıma uğrayan polis helikopterindeki 2 pilot şehit olurken, 1 teknisyen ise yaralandı. Yaralı teknisyen, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Gaziantep'te Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Ait Helikopter Kazası: 2 Şehit, 1 Yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay Havalimanı'ndan Gaziantep Havalimanı'na doğru yola çıkan Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı'na ait EM 708 kuyruk numaralı helikopterin Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Kartal Köyü mevkiinde kaza kırıma uğradığını açıkladı.

3 gün enkazda kalan aile yaşadıklarını anlattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden Hatay sonra Gaziantep'e yerleşen Cengiz Demirkıran ailesiyle birlikte, depremin acısını dün gibi yaşadığını söyleyerek, 'Hayata dua ederek ve halüsinasyonlar görerek tutunduk. Sanki eşim yemek yapıyormuş, yemek yiyoruz gibi hayal ederek 3 gün dayandık dedi.

Marius Sumudica, Hatayspor maçında takımın başında olmayacak

Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, rahatsızlığından dolayı Hatayspor ile oynanacak Süper Lig maçında takımın başında olmayacağı açıklandı.

Marius Sumudica'nın Sağlık Sorunları Nedeniyle Hatayspor Maçında Yer Alamayacağı Bildirildi

Gaziantep Futbol Kulübü'nden Teknik Direktör Marius Sumudica'nın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Gaziantep'te bir asker şehit oldu

Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Kışlak Mahallesi'nin kayıtlı, askerlik vazifesini icra ederken Gaziantep'te şehit düştü.

Hatay’da 2 çadır yanarak kül oldu

Hatay'ın Antakya ilçesinde 2 çadırda çıkan yangında çadırlar kullanılamaz hale geldi.

Gaziantep Valiliği'nden Kuvvetli Yağış Uyarısı: Tedbirli Olunması İsteniyor

Gaziantep Valiliği, Hatay’ın doğusu, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa'da beklenen kuvvetli sağanak yağışlar sebebiyle vatandaşları uyardı.

AFAD, 4,8’lik depremde can ve mal kaybı olmadığını açıkladı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hatay AFAD, depremle ilgili yaptığı açıklamada; ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığını duyurdu.

Hatay’da 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan şahıs tutuklandı

Hatay'da 4 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen bir kişi tutuklandı.

Kazada şehit olan polisin naaşı törenle memleketine uğurlandı

Gaziantep'te şüpheli bir motosikleti kovalarken kaza yapan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan yunus polisi Emirhan Şimşek'in naaşı, düzenlenen törenle memleketi Hatay'a gönderildi.

Hatay’da 4 büyüklüğünde deprem

AFAD, Hatay'ın Samandağ ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

Enkazın yüzde 72’sinin kaldırıldığı Hatay’da, vatandaş yıllarca yaşadığı sokakları tanıyamaz hale geldi

Asrın felaketinin ardından enkazın yüzde 72'sinin kaldırılmasıyla boş araziye dönen Hatay'da vatandaşlar, yıllarca yaşadıkları sokakları tanıyamaz hale geldi.

YÖK’ten depremden en çok etkilenen 4 il için karar: Özel öğrencilik hakkı verilecek

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), depremlerden en çok etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'daki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere talepleri halinde diğer devlet üniversitelerindeki programlarda özel öğrencilik hakkı verilmesini kararlaştırdı.

Gaziantep Büyükşehir, deprem sonrası binlerce vatandaşa temas etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından binlerce depremzedenin ihtiyaçlarını karşıladı.

Motosiklet kazasında ölen uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Hatay'da geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralanan ve 10 gündür hastanede tedavisi devam eden Uzman Çavuş Yunus Emre Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Öztürk, memleketi Gaziantep'in Nizip ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantepli teknik direktör Sakıp Özberk hayatını kaybetti.

Hatay'ın Arsuz ilçesinde eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk, 78 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Gaziantep'te feci kaza: 13 yaralı

Hatay'dan Gaziantep'e yolcu taşıyan minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen minibüste 11'i yabancı uyruklu 13 kişi yaralandı.

Depremin vurduğu Gaziantep'ten Kahramanmaraş ve Hatay'a destek

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerden olan Gaziantep'ten, depremden etkilenen Kahramanmaraş'ın 12 Şubat ve Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki depremzedelere destek verdi.

Polikistik böbrek hastasına kadavra böbrek nakli

Polikistik böbrek hastası Hataylı Mehmet Yusuf Dayıoğulları SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde kadavradan gerçekleştirilen böbrek nakli ile on yıldan beri çektiği sıkıntılardan kurtuldu ve yeniden hayata tutundu.

Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu'ndan Gaziantep'te konser

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde Hatay'da bulunan 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Gaziantep'te 'Misafirin Var Gaziantep' temalı konser verdi.

TBB Başkanı Şahin, afet bölgelerindeki 4 ile teknik gezide bulundu

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, afet bölgelerinden Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Şanlıurfa'yı ziyaret etti.

ÖSYM’den deprem bölgesiyle ilgili yeni sınav kararı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, depremin etkilediği illerden Hatay, Malatya, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da tekrar sınav yapma kararı aldı.

Hatay’da fırtına çadırları yıktı

Depremin vurduğu Hatay'da şiddetli fırtına ve yağış birçok çadıra zarar verdi.

Deprem Bölgesindeki Sayaç Okuma, Fatura ve Borç İşlemleri Ertelendi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinin tamamı ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlarına yönelik işlemleri ertelendi.