Indirim Haberleri

Indirim Haberleri

Fatma Şahin'den emeklilere müjde

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı Emekli Kart' tanıtıldı.

Trafik cezalarında indirimli ödeme süresi uzatıldı

İçişleri Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan Trafik İdari Para Cezası Düzenlenmesinde ve Tahsilinde Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğine göre, trafik cezalarında indirimli ödeme süresi 1 aya çıkarıldı.

Zehra’nın katiline indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet

Antalya'da inşaat şirketi sahibi kadını tabancayla 9 el ateş ederek öldürmekten yargılanan sanık, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Damadını öldürdüğü için tekrar yargılanan sanığa ev hapsi cezası

Gaziantep'te oğlunun eşiyle ilişki yaşayan damadını öldürdüğü için haksız tahrik indirimiyle 12 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık, tekrar görülen davanın üçüncü duruşmasında cezaevinden tahliye edilerek ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Büyükşehir'den çiftçiye bir destek daha

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) yaklaşık 60 bin üreticiye yüzde 6 indirimli akaryakıt desteğinde bulunacak.

Gaziantep'te suya yüzde 10 indirim yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GASKİ Genel Kurulu için toplanan mecliste, suda yüzde 10 indirime gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Motorine indirim bekleniyor

Gaziantep alışveriş günleri 14 Ekim'de başlıyor

Gaziantep Ticaret Odası organizasyonunda, yüzlerce firmanın katılımıyla büyük indirimlerin yapılacağı geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri 14 Ekim'de start alıyor.

A101, yaptığı indirimlerle enflasyonla mücadeleye destek verdiğini duyurdu

Zincir market A101, birçok üründe yaptığı süresiz indirim politikasıyla kaliteli ürünleri ucuz fiyatlarla müşterilerine ulaştırdığını, ucuz fiyatlarına ek olarak yıl boyu her gün en az 1000 üründe uyguladığı yüzde 50'ye varan indirimle enflasyonla mücadeleyi desteklemeye devam ettiğini açıkladı.

Benzine indirim bekleniyor

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 5 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere benzin grubuna 2 lira 10 kuruşluk indirim geliyor.

Sindirim bozukluğu tespiti için elastaz testi

Medical Point Gaziantep Hastanesi Biyokimya Uzmanı Doç. Dr. Ataman Gönel, sindirim enzimlerinin oranın tespitinin Elastaz isimli bir test ile mümkün olduğunu belirterek, kişinin kilo dengesinin ve kilo ile ilgili sorunlarının tespit edilebileceği hakkında açıklamada bulundu.

Gaziantep’te ekmek fiyatlarına indirim

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bünyesinde hizmet veren Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nde (HAYDİ) satışı yapılan ekmeklerin fiyatında indirime gidildi.

Kurban Bayramında beslenme önerileri

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tuba Ustaoğlu, Kurban Bayramı'nda kırmızı et tüketim miktarı ve sıklığının arttığını, bunun da mide, kalp, sindirim sisteminde çeşitli rahatsızlıklara yol açabileceği uyarısında bulundu.

GASKİ'nin su borcu yapılandırması için başvurular devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarının yapılandırılmasına yönelik başlattığı ve peşin ödeme yapıldığında gecikme faizinde yüzde 90 indirim uyguladığı kampanyaya başvurular devam ediyor.

Motorinde indirim beklentisi

Brent petroldeki gerilemeyle akaryakıt fiyatlarında düşüş beklentisi oluştu. Bu gece itibariyle motorinde 1,30 lira indirim yapılacağı bekleniyor.

İşte TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları

TOKİ'ye borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut, iş yeri ve arsa alıcıları için yapılan indirim kampanyasının detayları açıklandı. Alıcıların taksit ödemelerini yapmış olması ve geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu bulunmaması gerekiyor. Taksit sayısı 12 ve daha az olan konut ve iş yeri alıcıları ise indirim kampanyasından faydalanamayacak.

EPDK duyurdu: Konutta elektriğe indirim geldi! İşte indirim miktarı

nerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), faaliyet bazlı, nihai ve yeşil tarife tablolarını yayımlarken konut ve diğer abone gruplarında yüzde 15 indirime gidildi. Elektrikte indirimi 1 Nisan'dan itibaren geçerli olurken mesken (konut) abone grubu tüketicilerinin 100 kilovatsaat tüketime karşılık gelen 173 TL'lik elektrik faturaları 147 TL'ye düşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da elektrik fiyatlarıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ev konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz' dedi.

“Instagram’da isim aratma” cinayeti davası karara bağlandı

Bayrampaşa'da iddiaya göre kız arkadaşının sosyal medyada ismini arattığı kuaförü kıskandığı ve bulup yanına çağırdıktan sonra kuaför tarafından vurularak öldürülen Yasin Semih Demirok cinayetine ilişkin davada karar çıktı. Mahkeme, 1 sanığı haksız tahrik indirimi de uygulayarak 2 ayrı suçtan toplamda 16 yıl hapis cezasına çarptırdı.

BOTAŞ, büyük sanayi kuruluşları tarafından kullanılan doğal gaza indirim yaptı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), 1 Şubat'tan itibaren geçerli olmak üzere büyük sanayi kuruluşları tarafından kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında yüzde 13,30 ile yüzde 17,22 oranlarında indirim yaptı.

Sanayide kullanılan elektrikte yüzde 12 indirim bekleniyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, 'Serbest piyasada satılan elektrik fiyatı üzerinden elektrik tüketimi yapan özellikle sanayi kuruluşlarında elektriğin bedelinin şubattan itibaren yüzde 12 düzeyinde düşmesini bekliyoruz' dedi.

Bir sigara grubundan indirim geldi

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Aybaş duyurdu: Bir sigara grubundan indirim

İşimiz Temiz - Gaziantep Kültür Yolu Dönüşüm Projesi lansmanı düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 'İşimiz Temiz-Gaziantep Kültür Yolu Dönüşüm Projesi'nde eğitimlerini tamamlayarak sertifikayı alan esnafa İlan Reklam Vergisi'nde yüzde 60 indirim yapılacağını açıkladı.

Gelir Vergisi Kanunu’nda tutarlar yeniden belirlendi

Gelir Vergisi Kanunu'nda yer alan indirim ve istisna ve muafiyetlere ilişkin tutarlar ve basit usulde vergilendirmeye ilişkin had ve tutarlar yeniden belirlendi.

Elektrik tariflerinde sanayi abone grubunda yüzde 16 düzeyinde indirim yapıldı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, 'Yeni tarife döneminde mesken aboneleri için herhangi bir artış ya da zam yok. Halihazırda meskenler en düşük tarifeden yararlanmaktadır. Sanayi abone grubunda ise yüzde 16 düzeyinde bir indirim söz konusu. Kurulumuzun aldığı kararla serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 4 bin 800 Türk lirası/megavatsaatten 4 bin 200 Türk lirası/megavatsaate düşürdük.'

'Çiftçi Kart' mazot desteğinde ikinci adım

Gaziantep'te 33 bin 180 çiftçiye mazot desteğinin verildiği çiftçi kart uygulamasında, çeşitli indirim ve avantajlar sağlayacak yeni bir prtokol imzalandı.

Çiftçi Kart yalnızca mazot desteği ile sınırlı olmayacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 33 bin 180 çiftçi için hayata geçirilen 'Çiftçi Kart' uygulamasının yalnızca mazot desteği ile sınırlı olmadığını belirterek, Çiftçiler, bu kart sayesinde hem indirimli ürünlerden faydalanıyor hem de toprak analizi üzerine birçok konu hakkında bilgi sahibi olup toprağını daha iyi işleme fırsatına sahip oluyor' dedi.

Şahinbey'de tarihi geçmiş 3 bin 574 ürün ele geçirildi

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. İlçe genelinde KDV indirimi, fahiş fiyat ve tarihi geçmiş ürünlere yönelik denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürünlere el konulurken usulsüzlük yapan iş yerleri ile ilgili yasal işlem yapıldı.

Benzin fiyatlarına bir zam daha geliyor!

Benzine geçen haftalarda uygulanan indirimden sonra bu akşam itibariyle zam geliyor

Benzin ve motorinde indirim bekleniyor

Benzinin litre satış fiyatına 2,13 lira, motorinin ise 1,89 lira indirim bekleniyor.