Intihar Haberleri

Intihar Haberleri

Gaziantep'te intihar ve bebek ölümlerini önleme çalıştayı düzenlendi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü tarafından son günlerde artış gösteren intihar vakaları ve bebek ölümlerini önleme çalıştayı Şehir Hastanesi'nde düzenlendi.

Eski eşini öldüren polis intihar etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde polis memuru, eski eşini öldürüp intihar etti.

Gaziantep'te 'İntiharı Önleme Çalıştayı' düzenlendi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde intiharı önleme konusunda farkındalık oluşturulması ve intiharların azaltılması amacıyla intiharı önleme çalıştayı düzenledi.

Emniyet amirinin usta manevrası sokak ortasındaki intiharı önledi

Gaziantep'te, psikolojik sorunları bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, sokak ortasında pompalı tüfekle intihar etmeye çalıştı. Boğazına dayadığı tüfekle intihar etmek isteyen şahsa, ani bir manevra ile elindeki tüfeği alan emniyet amiri engel oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken mahalle halkı ise şahsın intiharına engel olan amire alkışlarla teşekkür etti.

Damat dehşetinde ölen ve yaralananların isimleri belli oldu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Mehmet ve Ahmet Oymak'ı silahla vurarak öldürdü, kızını ve baldızını ağır yaraladı. Halil Çağlar olayın ardından intihar etti.

Trabzon'da tartıştığı oğlunu tabanca ile öldüren baba aynı silahla intihara kalkıştı

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde evde tartıştığı oğlunu tabanca ile vurarak öldüren baba intihara kalkıştı. Ağır yaralanan baba hastanede tedavi altına alındı.

Gaziantep'te damat dehşeti

Gaziantep'te cinnet getiren damat, tartıştığı kayınbabası ile kayınvalidesini yaraladıktan sonra aynı tabanca ile intihar etti.

Mersin'de bir erkek, "tapu anlaşmazlığı" yaşadığı ablasını öldürüp intihar etti.

Mersin'de bir kişi tartıştığı ablasını tabanca ile vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Gaziantep Şahinbey İlçesi Güzelvadi Mahallesinde İntihar Girişimi

Bugün, saat 14:20 civarında, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi'nde bir intihar girişimi meydana geldi.

Kız arkadaşının evini basan şahıs dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'te bir şahıs, evini bastığı kız arkadaşının annesini yaraladıktan sonra kız arkadaşını da öldürerek intihar etti.

25 yaşındaki kız, erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermeyen annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'da 25 yaşındaki kız, annesini bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

Eşini öldürdükten sonra 'intihar etti' diyen sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Gaziantep'te aile vahşeti: 2 ölü 4 yaralı

Gaziantep'te bir şahıs, evde yaşanan tartışma sonrası boşanma aşamasındaki eşini öldürdükten sonra 3 çocuğu ve evde bulunan komşusunu yaraladı. Cinnet getiren şahıs, daha sonrasında ise cami avlusunda kafasına sıkarak intihar etti.

Karısına işkence yaptığı iddia edilen koca konuştu

Gaziantep'te kocası tarafından işkence yapıldığı ve zorla hap içirilerek intihar süsü verilmek istendiğini ileri süren N.Y.'nin kocası Ali Y., iddialara cevap verdi. Ali Y., karısı tarafından iki kez bıçaklandığını ve bir kez de tekme ile darp edildiğini söyleyerek, Karım film izliyor, senaryoyu bizim üzerimizde uyguluyor sanki dedi.

Cani kocadan akıl almaz işkence

Gaziantep'te yaşayan N.Y., eşi tarafından önce darp edildiğini, ardından zorla ilaç içirilerek intihar süsü verilmek istendiğini ileri sürdü.

Silah zoruyla kız çocuğunu kaçırdı, kendisi de kaçırdığı kız da öldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 17 yaşındaki kız çocuğunu silah zoruyla aracına bindiren bir kişi, polis takibi esnasında seyir halindeyken tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Sürücünün intihar etmesi sonucu kontrolden çıkan araç, takla atarken araç içerisinde bulunan kız çocuğu da kaza sonucu hayatını kaybetti.

Cinnet getiren polis önce oğlunu sonra kendisi vurdu

Gaziantep'te cinnet getiren bir polis memuru silahla önce engelli oğlunu öldürdü sonra intihar etti.

Gaziantep'te binanın çatısına çıkan kişi ikna edildi

Gaziantep'te Vergi Dairesi Müdürlüğü binası çatısına yarı çıplak bir şekilde gelen bir kişi intihar girişiminde bulundu. Şahıs uzun süren çabalar sonucunda ikna edilerek intihardan vazgeçirildi.

Başkentte kan donduran cinayet: Eşini katlettikten sonra kendisini de yakarak öldürdü

Ankara'da boşanma aşamasında olduğu eşini bıçakla öldüren bir kişi, olayın ardından kaçtığı boş arazide aracı içerisinde kendisini yakarak intihar etti. Cinayetin iki eş arasındaki mal varlıklarını paylaşamamasından ötürü ortaya çıktığı iddia edildi.

Kuzenini öldüren doktor cezaevinde intihar etti

Gaziantep'te 6 ay önce alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı kuzenini silahla vurarak öldüren ve yargılama süreci devam eden Kadın Doğum Uzmanı Bekir Çelik, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti.

Başkent’te eşini ve kayınpederini vuran şahıs intihar etti

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bir kişi, eşini ve kayınpederini vurduktan sonra aynı silahla kendini vurarak intihar etti.

Adalet Bakanlığı Daire Başkanı, eşini öldürüp intihar etti

Adalet Bakanlığında Destek Hizmetleri Dairesi Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Tüzün, oturduğu lojmanda önce eşini öldürdü, ardından da intihar etti.

Parkta ölü bulunan uzman çavuşun tabancasını çalan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te parkta ölü bulunan ve intihar ettiği değerlendirilen uzman çavuşun beylik tabancası ile cep telefonlarını çalan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin tabanca ve telefonları satmak için irtibatta olduğu 5 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AVM'de şok intihar

Gaziantep'te Primemall AVM'nin çatısından kendisini beton zemine bırakan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uzman çavuş, parktaki bankta ölü bulundu

Gaziantep'te geçici olarak görev yaptığı öğrenilen uzman çavuş, kent merkezindeki parkta kafasına sıkılmış halde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken cinayet ya da intihar şüphesi üzerinde durulduğu öğrenildi.

Gaziantep'te korku dolu anlar! Emniyet müdürü hayat kurtardı

Gaziantep'te alışveriş merkezinin yemek katındaki terasa çıkarak intihara kalkışan genç kadını intihardan Şehitkamil İlçe Emniyet müdürü Alparslan Seçilmiş vazgeçirdi. İntihar girişimini film gibi izleyen vatandaşlar ise olay anını görüntülemek için birbiriyle yarıştı.

Tüfekle intiharda kan donduran cinayet iddiası!

Gaziantep'te 2 arkadaşıyla birlikte olduğu sırada pompalı tüfekle intihar ederek canına kıydığı ileri sürülen Mahmut Kaplan'ın ailesi, çocuklarının cinayete kurban gittiğini iddia etti. Pompalı tüfekle boynundan vurulan Kaplan'ın annesi Döndü Kaplan, 'İnsan kendisini pompalı tüfekle boynundan vuramaz' dedi.

Gaziantep’te avukatın sır intiharı!

Gaziantep’te ardı arkası kesilmeyen intihar haberlerine bir yenisi daha eklendi. Arabasının içinde oturduğu sırada tabancayla kafasına sıkarak intihar eden Avukat Orhan Toplar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Doktor silahla saldırıda hayatını kaybetti, zanlı intihar etti

Konya'da kardiyoloji uzmanı doktor, çalıştığı hastanede uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Bir hastanede güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen katil zanlısı silahını kendine ateşleyerek intihar etti.

Cinnet geçiren şahıs çocuğunu ve eşini öldürüp intihar etti

Mersin'de boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 31 yaşındaki şahıs, önce eşini ardından 3 yaşındaki oğlunu tabancayla öldürten sonra aynı silahla intihar etti.