Kadıköy Haberleri

Kadıköy Haberleri

Elif Güneş’i silahla vurarak öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi

Kadıköy'de konuşmak için aracına bindirdiği eski sevgilisi Elif Güneş'i silahla vurarak öldüren zanlı K.G., adliyeye sevk edildi.

Metrodaki bıçaklı saldırgana 18 yıl hapis talebi

Kadıköy metrosunda tartıştığı kadın ile annesine bıçak çekerek tehdit ve hakaretler savuran Emrah Yılmaz hakkında 5 ayrı suçtan 18 yıl 3 aya kadar hapis talebiyle iddianame düzenlendi. İddianamede, şüphelinin elinde bulunan bıçağı hem müştekilere hem de trenin içerisindeki yolculara karşı rastgele savurarak hepinizi doğrarım şeklinde söylemlerde bulunduğu anlatıldı.

Kadıköy’de okul müdürünün öğrencilere şiddet uyguladığı anlar kamerada

Kadıköy'de okul müdürünün öğrencilere şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Dehşete düşüren anlar güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde müdürün koridorda yakaladığı öğrencilere şiddet uyguladığı, bir öğrencinin kulağından çektiği, diğer öğrenciyi de boğazından tutarak götürdüğü yer görüldü.

Kadıköy metrosundaki bıçaklı saldırgan adliyeye getirildi

Kadıköy'de metro içerisindeki anne ve kıza hakaretler savuran eli bıçaklı saldırgan yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

200 bin TL’ye satışa koyulan Tofaş otomobil görenleri şaşırttı

Kadıköy'de yaşayan Sercan Deniz henüz 3 bin 482 kilometre kullanılmış 1993 model Tofaş marka otomobilini internet üzerinden 200 bin TL fiyatla satışa çıkardı. İlanı görenler Tofaş marka otomobil için istenen 200 bin TL fiyatı görünce şaşkınlık yaşadı. Otomobili haftada sadece bir gün otoparktan çıkarıp kısa süreli kullanan Deniz, otomobilini muayeneye dahi çekici ile götürdüğünü, aracın az kullanılmış ve parçalarının orijinal olduğunu ifade ederek istediği miktarın normal olduğunu söyledi.

Gaziantepli ünlü baklavacının oğlu silahla yaralandı

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde stajyer avukat, silahla oynayan başka bir avukat arkadaşı tarafından kazara vurularak yaralandı. Yaralanan hukuk fakültesi öğrencisinin, Gaziantep'in ünlü baklavacılarından Coşkun Koçak'ın oğlu olduğu belirtildi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor Kadıköy’e geldi

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Trabzonspor, maçın oynanacağı Ülker Stadyumu'na giriş yaptı.

Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de

A Milli Futbol Takımı, bin 796 gün sonra Arnavutluk maçıyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda sahaya çıkacak. 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. maçında A Milli Futbol Takımı, yarın saat 21.45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek. Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de bir karşılaşamaya çıkacak.