Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale Haberleri

Milli Savunma Bakanı Güler: "Örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik"

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kırıkkale'de katıldığı iftar programında yaptığı açıklamada, yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen etkili operasyonlar ile örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdiklerini belirterek, ülkenin tamamında güvenlik ve huzur ortamının tesis edildiğini, terörle mücadelenin yanı sıra hudutların da güvenliğini en güçlü ve en etkili tedbirlerle sağladıklarını açıkladı.

Ölü bulunan üniversiteli Elif son yolculuğuna uğurlandı

Kırıkkale Üniversitesi'nde öğrenim gören ve evinde gece bıçaklanmış halde ölü bulunan 23 yaşındaki Elif Sinan, memleketi Zonguldak'ta son yolculuğuna uğurlandı. Olay sonrası polis ekiplerinin genç kızın arkadaşı T.U.'nun ifadesine başvurduğu öğrenildi.

Otobüste korona virüs paniği: ‘Riskli’ şoför sefer sırasında yakalandı

Kırıkkale'de 20 yolcunun bulunduğu otobüste yapılan 'HES kodu' sorgusunda 'riskli' gurubunda olduğu tespit edilen şoför, 4 bin 50 lira ceza uygulandıktan sonra karantinaya alındı.

Yaşlı çift, sesleri duyunca ‘hırsız geldi’ zannetti: Tüfekle dışarı çıkınca evlerinin yandığını gördü

Kırıkkale'de çatıdan gelen sesleri hırsız zannedip tüfekle dışarı çıkan yaşlı çift, evinin alevlere teslim olduğunu gördü. Evlerinin gözlerinin önünde yanmasını izleyen çift, büyük üzüntü yaşadı.

Otomobilin çarptığı çocuk ölümden döndü

Kırıkkale'de bir anda yola fırlayan 7 yaşındaki çocuğa otomobilin çarptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Riskli grubundaki baba ve kızı karantinaya alındı: 4 bin 50’şer lira ceza uygulandı

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale'de gerçekleştirilen korona virüs denetimde, HES kodu durumlarının 'riskli' olduğu tespit edilen baba ve kızına 4 bin 50'şer lira ceza uygulanarak karantina yurduna yerleştirildi.

Kırıkkale’de özel okulda korkutan yangın

Kırıkkale'de özel bir okulun üçüncü katında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.