Mehmet Tahmazoğlu Haberleri

Mehmet Tahmazoğlu Haberleri

Tahmazoğlu: 'Turizm bilincini geliştirmeliyiz'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Ekonomimizin bacasız sanayisi durumundaki turizm sektörü sayesinde ülkemizin dolayısıyla da ilimizin dünyaya tanıtımında çok önemli mesafeler alınmış ve alınmaya devam etmektedir' dedi.

Çanakkale'ye gidecek olan ilk kafile bilgilendirildi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun Çanakkale'nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı ve bu yıl da devam ettirdiği 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesinde Çanakkale'ye gidecek ilk öğrenci kafilesi Vali Çeber'in katıldığı toplantıyla bilgilendirildi.

Yılmaz, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.

Tahmazoğlu, Ramazan Bayramını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Şahinbey'de yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Meclisi 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Tahmazoğlu, ilk çılgın projesinin müjdesini verdi

15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.

Tahmazoğlu, Kadir Gecesini kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni kutladı.

Tahmazoğlu mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde 4'üncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen törenle mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Tahmazoğlu evlere misafir oluyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ramazan Ayı'nda çat kapı ziyaretlerle vatandaşlara misafir oluyor.

Vatandaş Tahmazoğlu dedi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 4. kez aday olduğu seçimleri kazanarak tekrar başkan seçildi.

Şahinbey Belediye Başkan adayı Tahmazoğlu, oyunu kullandı

Cumhur İttifakının Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu oyunu kullandı.

Şahinbey Belediyesi öğrenci ve vatandaşlara 15 milyon kitap dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kütüphane Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında kitap okumanın önemini hatırlatarak, 'Kütüphanelerimizdeki kitaplarımız hala en iyi ve en güvenilir dostlarımız en değerli bilgi hazinelerimizdir' dedi.

Tahmazoğlu öğrencilere verdiği sözü hemen yerine getirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ümmü Gülsüm Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli öğrencileri ziyaret ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Tahmazoğlu taksicilerle biraraya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu taksici esnafıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Tahmazoğlu vatandaşlar için kendi elleriyle yemek yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin aşevinde önlüğünü takıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kendi elleriyle yemek yaptı.

Tahmazoğlu: 'Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu 100. Yıl Tünelleri'nde motosiklet turu attı

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünelleri'nde çalışmalar tamamlanırken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, motor turu gerçekleştirdi.

Tahmazoğlu: 'En büyük hayalim Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirmek'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemde en büyük hayalinin Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirerek Şahinbeyli çiftçilerin su sıkıntısını ortadan kaldırmak olduğunu ifade etti.

Tahmazoğlu'ndan, Ramazan Ayı mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Ayı nedeniyle yayımladığı mesajında Ramazan Ayı'nın tüm İslam Alemi tarafından özlemle beklenen ay olduğunu ifade etti.

Şahinbey Belediyesi 100 depremzede ve yetim ailenin yüzünü güldürdü

Daha önce Serinevler de yaptığı konutlarla 100 yetim ailenin yüzünü güldüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla gerçekleştirilen programda 100 yetim aileyi daha ev sahibi yaparak toplamda 200 yetim ailenin yüzünü güldürdü.

Başkan Tahmazoğlu, Kadınlar Günü'nü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 8 Mart'ın tüm dünyada, kadınların daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını söyledi.

Tahmazoğlu'ndan işçilere yüzde 114 zam

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçen yıla göre işçi maaşlarına yüzde 114 zam yaparak evli ve 1 çocuklu işçi maaşlarını 30 bin TL'ye yükseltti.

Şahinbey Belediyesi'nde Mart ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Sarıkayalı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkaya Köyünü ziyaret ettiğinde çocuklara vermiş olduğu sözü yerine getirerek minik Sarıkayalıların Şahinbey İlçesinde eğlenceye doydukları bir gün yaşattı.

Tahmazoğlu, Berat Gecesini kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Gecesi için yayımladığı mesajda, 'Günahlardan arınma ve aklanma anlamına gelen bu mübarek gecenin ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum' dedi.

Tahmazoğlu'ndan üniversite öğrencilerine 270 milyonluk dev destek

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, desteğini artırarak sürdürmeye devam ediyor. Tahmazoğlu'nun Üniversite öğrencilerine güz ve bahar döneminde vermiş olduğu destek 270 Milyon TL oldu.

Tahmazoğlu gençlerle birlikte Millet Kütüphanesini gezdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yakın zamanda hizmete açılacak olan Şahinbey Millet Kütüphanesini gençlerle birlikte gezdi.

Sevgililer gününde evliliğe adımı Şahinbey´de attılar

Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftler günler öncesinden Şahinbey Nikah Müdürlüğüne başvuruda bulundu. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bazı çiftlerin nikah akdini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gerçekleştirdi.