Online Eğitim Haberleri

Online Eğitim Haberleri

Halı tasarımı bölümü öğrencileri online söyleşide

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Halı Tasarımı Programı lisans ve Fen Bilimleri Enstitüsü Halı Teknolojileri Yüksek Lisans Programı Halı Tasarımı ve Teknolojisi yüksek lisans öğrencileri için online eğitim düzenlendi.

Gaziantep’te online eğitim alamayan öğrenci kalmayacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden eğitim alan öğrencilerin internet sıkıntısını gidermek amacıyla kırsal mahalleri kapsayan 21 pilot bölge için çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar sonucu altyapı güçlendirildi. Bu kapsamda Gerciğin ve Akbayır kırsal mahallelerindeki öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şahin, çocukların hiçbir dersten geri kalmasını istemediklerini belirterek, 'Her şey sizin için, sizi geleceğe iyi hazırlamalıyız' dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullardaki yeni sınav planı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı karar ile okulların yıl sonuna kadar uzaktan eğitime devam etmesi ve bu tarihe kadar da herhangi bir şekilde uzaktan ya da yüz yüze sınav yapılmayacak olmasının açıklanmasının ardından herkesin merak ettiği "sınavlar nasıl olacak?" sorusunun cevabı netlik kazanmaya başladı.