Özel Okul Haberleri

Özel Okul Haberleri

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Bilim ve Teknoloji haftası kutlandı

Kuruluşunun 60, yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, bu kez de geleceği tasarlamak için kolları sıvayarak Bilim ve Teknoloji Haftasını kutladılar. Bir birinden farklı projelerini görücüye çıkaran öğrencilerin tasarımları büyük alkış aldı.

Gaziantep Kolej Vakfı 60. yılını kutluyor

Anadolu'nun en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kuruluşunun 60.yılında düzenlenen 60. Yıl Balosunda Gaziantep Kolej Vakfı ailesi bir araya geldi. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'un mesajıyla başlayan baloda uzun yıllardır kuruma hizmet eden ve destek olanlara 60.yıl teşekkür plaketi verildi.

'Lisede Bir Gün' etkinliğiyle GKV Özel Liseleri tanıtıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Lisede Bir Gün programına katılan GKV Özel Ortaokulu son sınıf öğrencileri, gün boyu bir birinden farklı etkinlikle 2023-2024 eğitim öğretim yılında eğitim görecekleri GKV Özel Liselerini yakından tanıma şansı yakaladı.

GKV Özel Okulları Genel Müdürlüğüne Fevzi Gürsel atandı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'na Genel Müdür olarak atanan Fevzi Gürsel'in görevine başladığını açıklayan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy Gürsel'e yeni görevinde başarılar diledi.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Antep Savunması öğrenciler tarafından sahnelendi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen bir dizi etkinlikle Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102.yıl dönümü kutlandı. Antep Savunmasının öğrenciler tarafından sahneye taşındığı etkinliklerde konukların duygulu anlar yaşadığı gözlerden kaçmadı.

Gaziantep Kolej Vakfı Sınav Şampiyonluğunu sürdürüyor

2024 yılında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS sınavlarına büyük bir titizlikle hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri her ay farklı yayınevleri tarafından gerçekleştirilen Türkiye Geneli Gelişim İzleme Sınavlarında rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

GKV'de öğretmenler ödüllendirildi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, kuruluşunun 60. yıl dönümünde bünyesinde uzun yıllardır görev yapan öğretmenleri ödüllendirdi.

Atatürk, Gaziantep Kolej Vakfı'nda özlem ve sevgiyle anıldı

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında bütün Türkiye'de olduğu gibi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda da düzenlenen anma etkinliklerinde hüzün hakimdi. GKV Özel Okulları öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo ve drama etkinliklerinin yanı sıra miniklerin özel gösterileri dikkat çekerken Atatürk'ün yaşamının anlatıldığı belgesel büyük ilgi gördü.

GKV Özel Liselerinde Atatürk konulu konferans

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Atatürk ve Devlet Adamlığı konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı 60 yaşında

2023-2024 eğitim öğretim yılını muhteşem bir törenle karşılayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri arkadaşları ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Bu yıl kuruluşunun 60.yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen törende öğrenciler kadar velileri de duygusal anlar yaşadı.

Başarının değişmez adresi GKV Özel Okulları

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri 2023 YKS de kitlesel başarılara imza atarak istedikleri üniversiteleri tercih etmeye hak kazandılar.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda mezuniyet balosu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'ndan 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için düzenlenen muhteşem baloda duygusal anlar yaşandı. Mezuniyet balosuna katılan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki mezun olan öğrencileri kutlayarak başarılar diledi. Öğrencilerin lise yaşamlarını GKV Özel Liselerinde devam ettireceği de açıklandı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'nda mezuniyet heyecanı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerini düzenlenen kep töreniyle GKV Özel Liselerine uğurladı. GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen muhteşem kep töreninde duygusal anlar yaşandı.

Kolej öğrencilerinden resim sergisi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim kampüsü bahçesinde açılışı gerçekleştirilen ve 420 eserden oluşan yılsonu sergisi sanatseverlerin büyük ilgi odağı oldu. Farklı tekniklerle yapılan eserlerden oluşan sergide anaokulu, ilkokul, ortaokul ve GKV Özel liseleri öğrencilerinin dönem içerisinde yaptığı eserler yer alıyor.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda mezuniyet heyecanı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı. Ulusal ve uluslararası alanlarda başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirildiği gecenin sonunda 13 yıllık eğitim yaşamını GKV Özel Okulları çatısı altında geçiren öğrenciler keplerini gururla atarken sevinçlerini aileleriyle yaşadılar.

GKV Anaokulu öğrencilerine muhteşem kep töreni

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ilköğretim hazırlık sınıfı öğrencilerini düzenlenen diploma töreniyle ilkokula uğurladı. GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen törene büyük ilgi dikkat çekti.

Gaziantep'te kolej öğrencilerinden mezuniyet balosu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve GKV Cemil Alevli IB Koleji'nden 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için balo düzenlendi. Geleneksel mezuniyet balosuna aileleriyle birlikte katılan öğrencilerin duygusal anları dikkat çekti.

19 Mayıs Gençlik Kupasına GKV Damgası

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Genç Erkekler-Kızlar Oryantiring Turnuvasına katılan GKV Özel Okulları öğrencileri birçok dereceye imza attı.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen tören göz kamaştırdı. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'un da katıldığı kutlamalarda öğrenciler bir birinden güzel gösteriye imza attı.

Gaziantep Kolej Vakfı atletizmde Türkiye ikincisi

Akademik alanlarda olduğu gibi sosyal, kültürel, sanat ve spor alanlarında da başarılar elde eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri atletizmde kazandıkları Türkiye dereceleri ile de yüzleri güldürdü.

Öğrencilerin oluşturduğu kortej ilgi gördü

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları eğitim kampüsünde düzenlenen geleneksel 23 Nisan Kortej Yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerinin gerçekleştirdiği kortej büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda bayram coşkusu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen törenlerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Çocuklarla uzun uzun sohbet eden GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy etkinliklerde görev alan öğrencileri ve idarecileri kutladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli IB Koleji'nde diploma heyecanı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren GKV Cemil Alevli IB Koleji, son sınıf öğrencileri diplomalarını alarak mezun oldu. Uluslararası geçerliliği olan çift dilli IB diploması almanın heyecanını yaşayan öğrencilerin dünyanın en prestijli üniversitelerinden davet aldıkları ifade edildi.

Gaziantep Kolej Vakfı'ndan atletizmde çifte birincilik

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, katıldıkları birçok etkinlikte de Gaziantep'i başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son olarak atletimizde iki birincilik kazanan GKV Özel Okulları öğrencileri Hatice Kılıç ve Neslihan Toktaş, Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak.

Efsane Sanayici Cemil Alevli Vefatının 51.yılında törenlerle anıldı

Gaziantep Kolej Vakfı'nın kurucusu, efsane sanayici merhum Cemil Alevli vefatının 51. yılında düzenlenen törenlerle anıldı. İlk tören kurucusu olduğu GKV Özel Okullarında gerçekleşirken törenin ardından Gaziantep Asri Mezarlıkta bulunan mezarı başında da bir anma töreni gerçekleştirildi.

Atletizmde Gaziantep Kolej Vakfı başarısı

Türkiye'nin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, akademik başarılarını sosyal, kültürel, sanatsal alandaki başarıların yanı sıra sportif alanlarda da sürdürürken, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri atletimizde de başarı üstüne başarı elde etmeye devam ediyor.

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencilerinin Türkiye Şampiyonası başarısı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri Hatice Kılıç ve Neslihan Toktaş Bursa'da Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından gerçekleştirilen U20 Türkiye Şampiyonasında derece elde etti.

Eğitimde KDV yüzde 1’e indirilebilir

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 'Özel okullarımız son dönemde enflasyondaki yükseliş ve maliyet artışları nedeniyle sürdürülebilirlik kaygısı yaşıyor. Bu süreçte pandemide geçici olarak indirilen KDV oranı aynı şekilde yüzde 1'e indirilerek kalıcı hale getirilebilir' dedi.

GKV'li Aslan, Türkiye Şampiyonası'nda yarışacak

Malatya'da gerçekleştirilen Okul Sporları Kros Grup Yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencisi milli sporcu Hatice Kılıç 81 sporcunun katıldığı bölge şampiyonasında birinciliği elde ederek Türkiye Şampiyonasına adını başarıyla yazdırdı.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda yeni yıl heyecanı

2022 yılının son gününde düzenledikleri etkinliklerle 2023'ü karşılamaya hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri gönüllerince eğlenirken yeni yılla ilgili mesaj ve dileklerini de paylaşmayı ihmal etmediler.