Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te yapacağı açıkhava toplantısı ve bazı etkinliklere katılmak üzere Gaziantep Havalimanı'na indi.

Sumudica'dan sürpriz vatandaşlık ve isim açıklaması

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, şartların uyması halinde Türk vatandaşı olmak istediğini açıkladı. Sumudica, Türkçe isim kullanıp kullanmayacağı sorularına ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanımız Memik Yılmaz'ın ismini birleştirerek Tayyip Memik ismini kullanabilirim dedi.

Şahinbey Millet Camii ilk Cuma namazında doldu taştı

Geçtiğimiz günler içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'nde ilk Cuma Namazı heyecanı yaşandı. Cuma Namazını kılan vatandaşlar Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ne akın etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şahinbey Belediyesi'nin hizmetlerine övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da katıldığı deprem konutları teslim töreninde Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi'nden övgüyle bahsetti.

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında yaralanan bir vatandaş hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki terör saldırısında yaralanan 6 kişiden birinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Mağaza müdürü kadın, Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

İstanbul'da bir giyim firmasında mağazada şube müdürü olarak görev yapan Müjde Çapar İnan, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahinbey Millet Camii'nin açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te Şahinbey Millet Camii'nin açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, camilerin rollerine dar açıdan yaklaşmak yerine daha geniş açıdan bakmakta fayda gördüğünü, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolunun camilere alışmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yaptığı hastanede tedavi gören çocukları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptığı Gaziantep Şehir Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek oyuncak hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslahiye'de yapımı tamamlanan kalıcı konutların dağıtım törenine telekonferansla katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslahiye deprem konutlarının teslim töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son hak sahibi vatandaş evine yerleşinceye kadar durup dinlenmeyeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaralı teknisyeni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaza kırıma uğrayan helikopterde yaralanan teknisyen Emrah Yıldız'ı tedavi gördüğü Gaziantep Şehir Hastanesinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesinin açılışında konuştu. Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan iki polise rahmet dilediği konuşmasında, depremin yaralarını sarma sözünü hızla yerine getirdiklerini, deprem şehirlerini tamamen ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış ve törenlere katılmak üzere Gaziantep'e geldi.

Fatma Şahin'e coşkulu karşılama

Ankara'daki Yerel Seçimler Aday Tanıtım Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3'üncü kez 'ustalık dönemi' için ismi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i Gaziantep Havalimanı'nda binlerce kişi karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla bugün İstanbul’da güvenlik zirvesi toplanacak

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla İstanbul'da bir güvenlik toplantısının icra edileceğini açıkladı.

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye ilişkin çalışma Kabine Toplantısı’nda Erdoğan’a sunulacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma, Kabine Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa Finali Hakkında Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Kupa Finali'nde yaşanan olaylarla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Çalışan emekli de 5 bin TL ikramiye alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla beraber, cumhuriyetin 100'üncü yılına özel verilen 5 bin liralık ikramiyeden ilk seferde yararlanamayan çalışan emekliler de yararlanacak.

Teknofest birincisi olan GAÜN takımı ödülünü Erdoğan'dan aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST 2023 çerçevesinde roket yarışması Yüksek İrtifa Kategorisinde birinci olan GAÜN Çağdaş Roket Takımına ödülünü takdim etti.

Belediyelerin hizmetlerini yerinde inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 7 Temmuz tarihinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine atanan Murat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesine ziyaret ederek, yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Körfez ülkelerine ziyaretlerin ekonomiye katkısı büyük olacak

17-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde heyette yer alan Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri Türkiye'nin bütün sektörleri için en önemli pazardır, ziyaretlerimizin ülkemize önemli dönüşler yapacağına inanıyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli maaşı açıklaması: “İyileştirmeler için bakanlarımıza talimatı verdim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilerin maaşlarına ilişkin, 'Yapılabilecek iyileştirmeler hususunda bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Hazine ve Maliye Bakanımız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız çalışmalarına başladı' dedi.

Feci kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Gaziantep-Adıyaman karayolu Recep Tayyip Erdoğan bulvarında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ölen 6 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Erdoğan portresi yaşlı çifti mutlu etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seven 82 yaşındaki Hidayet Deniz ile 85 yaşındaki Memik Deniz çiftine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini armağan etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a halı sektörü anlatıldı

Dünya makine halı üretiminin yüzde 72'sinin üretildiği Türkiye'nin bu sektörde elde ettiği liderliği ve bundan sonraki süreçte uygulanacak yol haritası hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bilgiler veren GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın fotoğrafının dokunduğu bir halıyı takdim etti.

Oba Makarna 10. kez Türkiye ihracat şampiyonu

Oba Makarna, Türkiye Hububat, Bakliyat Ve Yağlı Tohumlar Ve Mamulleri Sektörünün ihracat şampiyonu oldu. Oba Makarna CEO'su Alparslan Özgüçlü, şampiyonluk ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Tarım Ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe'den aldı.

Altunkaya'ya İhracatın Şampiyonu Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul'da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törende Altunkaya İnş. Nak. Gıda Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'ya; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından Meyve Sebze Mamulleri Türkiye ihracat Şampiyonu Ödülü verildi. Gerçekleştirdiği ihracatla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya'yı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan başarılar diledi.

Bakan Özhaseki’den deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formül

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a deprem konutlarının inşasını hızlandırılacak yeni formülü sundu.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Anıtkabir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhurbaşkanı olarak kabinemiz ile birlikte tüm Türkiye'ye, 85 milyonun tamamına aşkla hizmet edeceğiz dedi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Savunma Sanayii Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı.

GTB başkanlarından yeni kabineye kutlama

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineyi kutlayarak, görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.