Şahinbey Ilçesi Haberleri

Şahinbey Ilçesi Haberleri

Jandarma'dan çalıntı araç motoru operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Şahinbey ilçesindeki bir oto tamirhanesine yönelik düzenlediği operasyonda, çalıntı araç motoru satışı yapan iki şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Gaziantep'te hırsızların rahatlığı pes dedirtti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bir inşaat alanında 5 şahsın hırsızlık yapma görüntüleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Şahinbey Belediyesi iftara beş kala ile vatandaşların yanında

Şahinbey Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlar için 'İftara 5 Kala' projesi ile Şahinbey İlçesi'nin yoğun olan kavşaklarında kumanya dağıtımını geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi Sarıkayalı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Sarıkaya Köyünü ziyaret ettiğinde çocuklara vermiş olduğu sözü yerine getirerek minik Sarıkayalıların Şahinbey İlçesinde eğlenceye doydukları bir gün yaşattı.

Emekli çiftin İngilizce tutkusu 'öğrenmenin yaşı yok' dedirtiyor

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşayan emekli öğretmen çift, emekliliklerini İngilizce öğrenerek değerlendiriyor.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları iki araçta yaptıkları aramada 357,67 gram metamfetamin ele geçirdi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te 2 ton kaçak tütün ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Şahinbey ilçesinde yaptığı operasyonda 2 ton 150 kg kaçak tütünü yakaladı. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te jandarma'dan öğrencilere trafik eğitimi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Şahinbey ilçesindeki ilkokul öğrencilerine trafik güvenliği konusunda eğitim verdi. Trafik Jandarması Timleri, 95 öğrenciye temel trafik kuralları, servis araçlarının kullanımı ve yayaların uyması gereken kuralları anlattı.

Gaziantep'te kumar operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde kumar oynattıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı. Kumar oynayan 3 şahsa ise 19 bin 275 TL idari para cezası uygulandı.

Gaziantep'te sokakta çıkan kavgada sandalyeler ve sopalar havada uçuştu

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu iki grup sandalye ve sopalarla birbirine girdi. Kavga anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

2023 yılının nikah rekoru Şahinbey'de

Türkiye'nin nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçeleri arasında yer alan Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bu yıl 9 bin 470 nikah kıyılarak yeni bir rekor kırıldı.

Şahinbey'li gençler Şahinbey'i ağıtla anlattı

Şahinbey Belediyesi, 25 Aralık Gaziantep'in kurtuluşunun 102. yıl etkinlikleri kapsamında Şahinbey ilçesindeki ortaokullar ve liselerarası yarışmalar düzenledi.

Gaziantep Şahinbey'de Asiye Ziylan İlkokulu Önünde Gencin Cesedi Bulundu

Gaziantep'te, bugün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi Karataş Asiye Ziylan İlkokulu'nun önünde üzücü bir olay meydana geldi.

Şahinbey'de doğan 170 bininci bebeğe Tahmazoğlu'ndan sürpriz

Şahinbey ilçesinde dünyaya gelen 170 bininci bebeğe 'hoş geldin bebek' sürprizi yapıldı.

Şahinbey'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 10 bin 900 adet uyuşturucu hap, 21 bin 700 lira para ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Gaziantep Şahinbey İlçesi Güzelvadi Mahallesinde İntihar Girişimi

Bugün, saat 14:20 civarında, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi'nde bir intihar girişimi meydana geldi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 1 Gözaltı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 131 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Otomobilin kadına çarpma anı kamerada

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde düğün salonu çıkışı yürüyen 72 yaşındaki Cemile Aksoy'a süratle gelen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Cemile Aksoy olay yerinde hayatını kaybederken, korkunç kaza anı ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Çiftçilere 35 milyon kilogramlık arpa, buğday tohumu ve gübre desteği

Şahinbey İlçesi'ndeki çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine her alanda destek olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bin 800 tonluk arpa buğday, 2 bin tonlukta gübre desteği protokolü imzalatarak bu alandaki destek miktarını 35 milyona çıkardı.

Tahmazoğlu, 'Daha güzel bir Şahinbey için çalışıyoruz'

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçesi'nde vatandaşın daha rahat bir yaşam sürmesi için yeni projelere imza atarken, mahalle ziyaretleri ile de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yeni yaşam alanı

Şahinbey Belediyesi, Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şahinbey İlçesine yeni bir mahalle daha kazandırıyor.

Kepçe operatöründen acı haber

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesinde 5 katlı binanın yıkımı esnasında enkaz altında kalan 42 yaşındaki kepçe operatörünün cansız bedenine ulaşıldı.

Hasarlı bina kepçe operatörünün üzerine yıkıldı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesinde hasarlı bir binanın yıkımı esnasında bina kepçe operatörünün üzerine çöktü.

Otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde sokakta yürüyen 56 yaşındaki Fatma Demir'e süratle geri geri gelen bir otomobil çarparak altına aldı. Çarpmanın etkisiyle Fatma Demir olay yerinde hayatını kaybederken, korkunç kaza anı ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Gaziantep'te aile içi bıçaklı kavga: 2'si kadın 3 yaralı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde aile içi bıçaklı kavgada 2'si kadın 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'te vahşet

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde bir üst geçidin altında köpekler tarafından parçalanmış bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te aksiyon filmlerini aratmayacak kavga kameraya yansıdı

Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu iki ayrı grup satır, bıçak ve sopalarla birbirine girdi. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Otomobiller kavşakta çarpışıp, refüje çıktı: 2 yaralı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde otomobillerin kavşakta çarpışıp, refüje çıktığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Şahinbey'de karne alan 160 bin öğrenciye spor ayakkabı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde karnelerini alan 160 bin öğrenciye spor ayakkabısı hediye ediliyor.

Gaziantep'te hasat sevinci

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hububat hasadı başladı. Yüksek rekolte bekleyen çiftçinin hasat sevincine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da ortak oldu.