Şehitkami Haberleri

Şehitkami Haberleri

28. Etap Şehitkamil Ormanı'na can suyu verildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından yıl içerisinde 2 defa gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği kapsamında 28. Etap Şehitkamil Ormanı oluşturuldu.

Yılmaz, görevi ecrin Naz Atar'a devretti

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, İstanbul Lider Koleji 3. sınıf öğrencisi Ecrin Naz Atar'a devrettiği anlar renkli anlara sahne oldu.

31 Mart Seçim Sonrası İlk Kez Konuşan FADILOĞLU CHP'li Belediye Başkanı UMUT YILMAZ'a Dolu Bir Kasa , Arsalar,Evler Bıraktığını Söyledi

Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk’e konuşan Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, birçok Ak Partili belediyenin aksine CHP’li belediye başkanı Umut Yılmaz’a dolu bir kasa, arsalar, evler bıraktığını söyledi.

Başkan Yılmaz'ın bisiklet armağanı, 23 Nisan'da çocukların yüzünü güldürdü

Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın heyecanını yaşadılar. Bu özel günde, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler arasında en dikkat çekici olanlardan biri, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım töreniydi. Törende söz alan Başkan Yılmaz, 'Çocuklarımızı, bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Bundan sonra Şehitkamil'de hiçbir çocuk ihmal edilmeyecek. Bu bir başlangıç. Biliyoruz eksiğimiz var. Hemen eksiğimizi tamamlayacağız. Siz bana güvenin' dedi.

Bayramın coşkusu, Şehitkamil'in en ücra noktasına kadar taşındı

Şehitkamil Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gerçekleştirdi. Etkinlikler, tüm kırsal mahallelerde yapılacak.

Başkan Yılmaz: 'Ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır'

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı bayram, sadece bir tatil günü değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır' dedi.

Başkan Umut Yılmaz 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı. Yılmaz, 'Ben, 23 Nisan'ı, dünyaya hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ün, belediye başkanıyım. Biz, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda, izinde gitmek için küçüklüğümüzden beri ant içmişiz' dedi.

Genel Güvenliği Tehlikeye Sokan Şüpheli Yakalandı

Şehitkâmil İlçesi'nde H.F. isimli (1) şüpheli tarafından meskûn mahallede silahla ateş edilmesi sonucu genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulduğu tespit edildi.

Yılmaz'dan çocuklara özel davet

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz organize edilecek, yüzme etkinliği, resim sergisi, konser ve tiyatro etkinliklerine tüm çocukları davet etti.

Temiz bir Şehitkamil için 7/24 çalışma yürütülüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, toplumun yaşam kalitesine doğrudan etki eden ve çevreyi korumak için hayati öneme sahip temizlik konusunda çok hassas olduklarını söyledi.

Şehit Kamil'in çocukları, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yaştan çocuğa hitap edecek ve bayramın doyasıya yaşanabileceği sportif etkinlikler yapılacağını duyurdu.

2023 yılı faaliyet raporu reddedildi

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin 2024 Yılı Dönemi Nisan Ayı 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplantıda, 2023 yılı faaliyet raporu görüşüldü ve yapılan oylama sonrası reddedildi.

Yılmaz, kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Şehitkamil Belediyesi bayramda 7/24 mesaide

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bayram tatili boyunca hizmette herhangi bir aksama yaşanmaması için 7/24 mesai başında olacaklarını söyledi.

Şehitkamil Meclisi'nde seçim yapıldı

Şehitkamil Belediyesi yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı Avukat Umut Yılmaz Başkanlığı'nda gerçekleşti. İki yeni komisyon kurulmasına karar verilen toplantıda, meclis başkan vekilleri, divan katipleri ile komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Yılmaz'a Karşıyaka'da sevgi seli

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karşıyaka bölgesini ziyaret eden Başkan Yılmaz, bölgeye yapılacak yatırımlarla ilgili incelemelerde bulunurken, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Yılmaz, Mazbata töreninde gözyaşlarına hakim olamadı

Şehitkamil Belediye Başkanı seçilen Avukat Umut Yılmaz, mazbata töreninde duygusal dakikalar yaşadı. Yılmaz, 'Bu gurur, hepinizin' dedi.

Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacağım'

Sandıktan büyük bir zaferle ayrılan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, makamına oturmadan sokaklara indi. Başkan Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacağım' dedi.

Şehitkamil Umuduyla Bir Arada

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, seçim sürecinde olduğu gibi seçim sonrasında da vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kendisini destekleyen vatandaşların teveccühüne teşekkür etmek ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinlemek için sokaklara çıkan Başkan Yılmaz, halkın nabzını tutuyor.

Yılmaz: 'Halk belediyeciliği Gaziantep'te iktidar olacak'

Zafer kutlaması ve teşekkür konuşması için Gazianteplilerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 'Bu zaferimizi Gaziantep'e yaymak istiyoruz. Partimiz adına çalışıp üreteceğiz. Şehitkamil özelinde Gaziantep'in her bir ferdi en iyi şartlarda hizmet görmek istiyor. Halk belediyeciliği Gaziantep'te iktidar olacak' dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre Umut Yılmaz kazandı

Gaziantep'te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi büyük ölçüde tamamlanırken, Şehitkamil Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin belediye başkan adayı Umut Yılmaz kazandı.

Şehitkamil Belediyesine Güçlü Aday Memleket Partisin'den Ercan Akyosun

Memleket Partisi, Şehitkamil Belediye Başkanlığı için Ercan Akyosun'u aday gösterdi. Akyosun, uzun yıllardır Şehitkamil ilçesindeki sosyal ve ekonomik kalkınma projelerine liderlik etmiş deneyimli bir isim olarak biliniyor.

Şehitkamil bağımsız belediye başkan adayına hırsız şoku

Gaziantep'te Şehitkamil bağımsız belediye başkan adayı Mehmet Yılmaz'ın konteyner bağ evine hırsızlık amacıyla giren şüpheli şahıs yada şahıslar, her tarafı talan etti.

Gaziantep'te BBP belediye başkan adayına silahlı saldırı

Gaziantep'te Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel'in aracına silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda yaralanan olmazken Yüksel, konu ile ilgili ifade verdi.

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mehmet Vahdettin Yüksel'e Silahlı Saldırı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde seçim süreci, korkunç bir olayla gölgelendi. Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mehmet Vahdettin Yüksel, Çimento kavşağında seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı.

Bakan Yerlikaya, Şehitkamil polis lojmanlarını inceledi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Şehitkamil Polis Lojmanlarını yerinde inceledi.

Fadıloğlu, işlenmeyen arazi bırakmadı

Daha önce 57 kırsal mahallede yaklaşık bin 500 kilometre arazi yolu açan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şimdi de açılan arazi yollarında mucurlama çalışması yürütüyor.

En başarılı liseler ödüllendirildi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Liseler Arası Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencileri ve okullarını ödüllendirdi.

Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybedenlere armağan etti

Şehitkamil Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyondan büyük bir başarıyla ayrılan WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.

Şimşek, D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni inceledi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni gezerek inceledi.