Sondakika Haberleri

Sondakika Haberleri

İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin İnce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı

İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin ince, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı

Şehitkamil Belediyesine Güçlü Aday Memleket Partisin'den Ercan Akyosun

Memleket Partisi, Şehitkamil Belediye Başkanlığı için Ercan Akyosun'u aday gösterdi. Akyosun, uzun yıllardır Şehitkamil ilçesindeki sosyal ve ekonomik kalkınma projelerine liderlik etmiş deneyimli bir isim olarak biliniyor.

Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgaha indi

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala hurma çeşitleri Gaziantep'te Hancıbey Gıda'da tezgahta yerini aldı.

Gaziantep'te 58 mahalle kapatıldı

Gaziantep’te 355 olan mahalle sayısı 297’ye düştü. Şahinbey’de 181 olan mahalle sayısı 160’a, Şehitkamil’de ise 174 olan sayı 137’ye düşürüldü. 58 mahalle tarih oldu.

Gaziantep'te Öğretmenler Gününe Yoğun İlgi

Gaziantep'te Öğretmenler Gününe Yoğun İlgi 24 Kasım Öğretmenler Gününe kısa bir zaman kala yoğun bir ilgi başladı.

Gaziantep’te mevsimler şaştı! İlkbahar gibi Sonbahar havası: İlk yağmur ne zaman düşecek? 12 Eylül Salı Gaziantep hava durumu

Gaziantep'te sıcaklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden aktarı günlük hava tahmin raporuna göre 12 Eylül Salı günü Gaziantep'te saatlik ve 5 günlük hava durumu tahmin raporu haberimizde…

Apple, iPhone 15 serisinin fiyat listesini açıkladı.

Apple, iPhone 15 serisinin fiyat listesini açıkladı yarın 'da iPhone 15 Serisini tanıtacak.

MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK KREDİ VE KREDİ KARTLARINA YENİ DÜZENLEMELER GETİRECEĞİZ

Bakan Şimşek : Kredi ve Kredi Kartlarına Yeni Düzenleme Getireceğini Açıkladı İşte Detaylar....

İşte Yeni Dönemde Milyonlarca Öğrenciyi Bekleyen Değişiklikler...

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci yarın ders başı yapıyor. Bakanlık yeni dönemde bir dizi değişikliğe giderken; liselerde devamsızlık koşullarının yeniden düzenlenmesi, sınıf tekrarının yeniden uygulanması, açık öğretime geçişlerin zorlaştırılması ve ülke genelinde ortak yazılı sınavların yapılması gibi adımlar en çok dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Gaziantep Üniversitesi'nde Yemek Ücretlerine Zam Geldi

Gaziantep Üniversitesi’nde geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin ucuz ve kaliteli yemek yiyebilmesi adına başlatılan kampanya da zamlara yenildi. Gaziantep Üniversitesi Merkezi Yemekhanesi’nde öğrencilerin 1 TL olan yemek ücreti, 15 TL’ye yükseldi.

Gaziantep’te yeni yasaklar geldi

Yeni tip korona virüs vaka sayısının artış gösterdiği Gaziantep'te yeni yasak kararları alındı. Vali Davut Gül, alınan kararları sosyal medya hesabından açıkladı.

Gaziantep'te artan hırsızlık olaylarına karşı gece gündüz silahlı nöbet

Gaziantep'te, yeşil altın olarak bilinen Antep fıstığı hasadına kısa süre kala artan hırsızlık olayları nedeniyle çiftçiler ve fıstık bekçileri, gece gündüz silahlı nöbet tutuyor.

Gaziantep'te bebe bisküvisi kutusundan çıkanlar şaşırtı

Gaziantep'te bir eve düzenlenen operasyonda bisküvi kutularına saklanmış yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Elazığ'da ağaca tırmanan vaşak görüntülendi

Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu için koruma altında olan vaşak tırmandığı ağaçta görüntülendi.

Depremzede konutları için işçiler bayramda da mesaide

Elazığ'da deprem sonrası yapımına başlanan konutlarda çalışmalar bayramda da devam etti. Korona virüs tedbirleri kapsamında bayram nedeniyle il dışına gitmemeleri istenen işçiler mesai yaptı.