Transfer Haberleri

Transfer Haberleri

Tolgahan Nurhak, Dinamo Tiflis'e transfer oldu

Gaziantepspor'un altyapısında yetişen 31 yaşındaki futbolcu Tolgahan Nurhak, Gürcistan ekibi Dinamo Tiflis ile sözleşme imzaladı.

Şehit Fethi Sekin’in oğlu Galatasaray’a transfer oldu

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.

Gaziantep FK, kadrosunu 5 futbolcu ile güçlendirdi

Gaziantep Futbol Kulübü, ikinci transfer tescil döneminde kadrosunu 5 yeni futbolcu ile güçlendirirken, 2 futbolcu ile de yollarını ayırdı.

Gaziantep ALG Spor, önemli isimleri kadrosuna kattı

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin özellikle ilk yarısında beklenen sonuçları alamayan ve zirvenin gerisinde kalan Gaziantep ALG Spor, transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna kattı.

HKÜ, SMARTNET Projesi Yönlendirme Kurulu Toplantısı'na ev sahipliği yaptı

Huni Modeli ile Teknoloji Transferi ve Ticarileştirme için Akıllı Bir Ağ (SMARTNET) Teknik Yardım Projesi'nin yönlendirme kurulu toplantısı Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde (HKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Şampiyon, kariyerine yuvasında devam edecek

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün Milli Takım Yüzücüsü Kaan Kara, vefa dolu tercihi ile bir kez daha gururlandırdı. Genç yetenek, birçok marka kulüpten gelen transfer teklifleri ve farklı illerde öğrenim fırsatlarına rağmen Gaziantep'e olan bağlılığını göstererek yuvada kalmayı seçti.

Fadıloğlu, Fenerbahçe'ye transfer olan Beril'i ağırladı

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarının yetiştirdiği Milli Takım sporcusu Beril Öztürk, Fenerbahçe formasıyla yeni bir başlangıç yapacak. Ay-yıldızlı sporcu Öztürk, İstanbul yolculuğu öncesinde ailesiyle birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Beril'i tebrik eden Fadıloğlu, 'Beril, Gaziantep'i ve ülkemizi bugüne kadar gururlandıran başarılarıyla temsil etti. Onun yeni kulübünde de büyük başarılar elde edeceğine olan inancımız tamdır' dedi.

Gaziantep FK, eski futbolcusu Morais'i transfer etti

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Rapid 1923 forması giyen eski futbolcusu Junior Morais'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Okan Buruk: 'Yeni transferler için çalışmalarımız devam ediyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-0 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Oyun olarak da, disiplin olarak da konsantrasyon olarak da iyi günümüzdeydik dedi. Buruk, transferin son günlerine doğru çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Erdal Güneş: 'Takımı bir türlü olaya adapte edemiyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, 3-0 mağlup bitirdikleri Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, Takımı bir türlü olaya adapte edemiyoruz dedi. Güneş, özellikle yaşanan deprem felaketi nedeniyle transfer yapmakta da zorlandıklarını vurguladı.

ALG Spor, 4 yerli ve 2 yabancı futbolcuyu transfer etti

T. Kadınlar Futbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep ALG Spor, kadrosunu 4 yerli ve 2 yabancı futbolcu ile güçlendirdi.

ALG Spor 4 oyuncuyu transfer etti

T. Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Gaziantep ALG Spor, 4 önemli kadın futbolcuyu kadrosuna kattı.

İtalya Seri A'dan ALG Spor'a

Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Kadınlar Futbol Süper Liginin güçlü ekibi Gaziantep ALG Spor, transferde de boş durmazken yine flaş ismi kadrosuna kattı.

Panbami Kuzoya ALG Spor'da

Transferde imzaları bir bir attıran Gaziantep ALG Spor, bu kez Kongo Kadın Milli Takım futbolcusu Panbami Kuzoya'ya imza attırdı.

Max Gradel transfer sürecini anlattı, Fenerbahçe maçını hedef gösterdi

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni transfer Max Gradel, transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Yeni bir meydan okuma için Gaziantep FK'ya geldim dedi. Ligin ilk haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Gradel, Fenerbahçe maçında iyi bir başlangıçla sezonu açmak istiyoruz ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK'nın hedefi Fenerbahçe'den puan yada puanlar almak

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erdal Güneş, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, Fenerbahçe deplasmanından istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyoruz dedi. Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Erdal Güneş, en az 4 takviye daha yapacaklarını söyledi.

Arda Güler rekor ücretle Real Madrid’de

Fenerbahçe, genç futbolcu Arda Güler'in 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu. Sarı-lacivertlilerin, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Madrid'in ayrıca azami 10 milyon Euro bonus ve sonra satıştan yüzde 20 pay vereceği ifade edildi.

Gaziantep FK yeni sezon hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına tesislerinde yaptığı ilk antrenmanla başladı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Transfer tahtasını açtıktan sonra eksik olan futbolcuları alarak iyi bir takım kurmak istiyoruz dedi.

Irak'a para transferi ve vize sorunu çözüldü

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, iki ülke arasındaki ticarette yaşanan para transferi ve vize sorununu çözdüklerini söyledi. Artık 1 yıla kadar çoklu vize verildiğini belirten Acar, Türkiye ile Irak arasındaki ticaretin artacağını kaydetti.

Irak'ın yeni döviz politikası ihracatçıları zora soktu

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Irak'ın döviz politikasındaki değişikliklerin ihracatı olumsuz yönde etkilemeye başladığını belirtti. Döviz hareketlerinin kontrol altına alınması için getirilen yeni uygulamalarla başlayan piyasadaki döviz sıkıntısı iki ülke arasındaki para transferini zorlaştırıyor.

Rıza Çalımbay: 'Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Deplasmanda alınan bu 3 puan bizim için çok önemli dedi. Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi ile ilgili de konuşan Çalımbay, Biz sol bek almadan Uğur'u vermeyeceğiz ifadelerini kullandı.

Genç iş adamları HKÜ'de tecrübelerini paylaştı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kariyer Topluluğu, Tecrübe Transferi Topluluğu ve Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Gaziantep Şubesi Gençlik Kurulu işbirliği ile düzenlenen programda, sektörünün öncü genç iş insanları tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

'Sosyal ve Beşeri Bilimler' proje destekleri tanıtıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Teknoloji Transferi Ofisi (KALİTTO) ve TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) iş birliği ile düzenlenen 300 bin TL bütçeli '3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri' destek programı bilgilendirme semineri, akademisyenler ve araştırmacıların katılımıyla gerçekleştirildi.

Şahinbey Ampute'den 4 transfer

Ampute Futbol Süper Lig'inde mücadele eden Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesinde 4 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Öğrencilere proje desteği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) TARGET Teknoloji Transfer Ofisi, Araştırma Projeleri Birimi tarafından GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi araştırmacıları ve öğrencilerine yönelik, 'BİDEB 2209-A & 2209-B Destek Programlarının Tanıtımı ve Proje Önerisi Hazırlama ile Yazma Teknikleri' eğitimi verildi.

TSE'nin sektör buluşmaları Gaziantep'ten başlayacak

Teknoloji ve bilgi transferi, üreticiye pazar şartlarına uyumluluk ve son kullanıcıya kalite güvencesi sağlayan Türk Standardları Enstitüsü (TSE), iş dünyasının talepleri ve sanayideki gelişmeler doğrultusunda sektörlere yönelik hizmet çeşitliliğini zenginleştiriyor. TSE, Türkiye'nin birçok şehrinde iş dünyasının farklı sektörlerinden temsilciler ile bir araya gelmek için 'TSE Sektör Buluşmaları'nı Gaziantep'ten başlatıyor. Sektör Buluşmalarında, iş dünyasına TSE'nin yakın zamanda faaliyete geçirdiği hizmet alanları ile önümüzdeki süreçte uygulamaya alacağı projeleri hakkında bilgilendirmeler ve sunumlar yapılacak.

Bakan Soylu: “Yaklaşık şu anda 40 milyon dolarlık paraya el konuldu ama daha bu başlangıç

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yasa dışı bahis operasyonuyla ilgili, 'Bu operasyon Kıbrıs'tan çıktı, bu operasyon Halil Falyalı cinayetinden çıktı. Yaklaşık 2,5 milyar liralık bir paranın transferi görüldü. Şu anda yaklaşık 40 milyon dolarlık paraya el konuldu ama daha bu başlangıç' dedi.

Altyapının mutfağında büyük başarı

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi, 1 sezonda 14 sporcusunu üst liglere transfer olmasının mutluluğunu yaşıyor. Bacasız fabrikanın Beykent Stadyumu'nda gerçekleştirilen eğitimlerinde geleceğin yıldız kramponları hummalı bir mesai yapıyor.

Gaziantep ALG Spor'dan 2 golcü transferi

Gaziantep ALG Spor, forvet bölgesine Buket Karadağ ve Dilek Özbiler'i transfer etti.

Marko Jevtovic: "Potansiyeli çok yüksek bir takıma geldim"

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni transferlerinden Marko Jevtovic, uzun bir transfer sürecinin ardından Gaziantep ekibine katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, Potansiyeli çok yüksek bir takıma geldim dedi.