Uyuşturucu Haberleri

Uyuşturucu Haberleri

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından narkotik suçlarla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 5 kişi tutuklandı.

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarına yönelik yapılan operasyonlarda 343 şüpheli yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 16'sı tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 184 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadeleye yönelik son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 184 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te 9 kilo esrar ele geçirildi

Gaziantep'te uyuşturucuyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 9 kilogram esrar ele geçirildi.

Şüphe üzerine durdurulan 3 şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı

Gaziantep'te şüphe üzerine durdurulan 3 şüphelinin üst aramasında bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 8 şüpheli şahıstan 4'ü tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü

Adana'da bir kişi kendisinden sürekli uyuşturucu parası istediğini öne sürdüğü oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından İslahiye ilçesinde bir evin balkonunda yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te kovalamaca sonucu uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Gaziantep'in Araban ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan motosikletli iki şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde, tabanca ve fişek çıktı.

Gaziantep'te kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları: 6 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin son bir ay içerisinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik operasyonlarında yakalanan 404 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Gaziantep'te bir ayda yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından Şubat ayı içerisinde yapılan çok sayıda uyuşturucu operasyonun yarım tonun üzerindeki çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin saklandığı yerler 'yok artık' dedirtirken operasyonlar sonucunda uyuşturucu taciri olduğu değerlendirilen 194 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 194 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir ayda yapılan operasyonlarda 194 kişi tutuklandı.

Emniyet amirinin usta manevrası sokak ortasındaki intiharı önledi

Gaziantep'te, psikolojik sorunları bulunan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, sokak ortasında pompalı tüfekle intihar etmeye çalıştı. Boğazına dayadığı tüfekle intihar etmek isteyen şahsa, ani bir manevra ile elindeki tüfeği alan emniyet amiri engel oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken mahalle halkı ise şahsın intiharına engel olan amire alkışlarla teşekkür etti.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları iki araçta yaptıkları aramada 357,67 gram metamfetamin ele geçirdi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te yolcu otobüsünde 2 kilo uyuşturucu bulundu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nurdağı ilçesinde bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada 2 kilo 600 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Gaziantep'te skunk operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde bir eve baskın düzenledi. Narkotik köpeklerin de katıldığı operasyonda, 3 kilogram skunk ele geçirildi. Evde bulunan Ö.A. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadan uyuşturucu ve KOM olayında 460 gözaltı

Gaziantep'te son 1 ay içerisinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, toplam 460 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te son bir ayda 185 uyuşturucu taciri tutuklandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından narkotik suçlarla mücadele kapsamında ocak ayında yapılan operasyonlarda 185 kişi tutuklandı.

Çobanlar Çetesinin firari üyesi kargo aracında yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve kaçakçılık suçunu örgütlü olarak işleyen Çobanlar Çetesinin firari üyesi H.U.'yu, 28 Ocak 2024'te Araban ilçesinde bir kargo firmasına ait araçta yakaladı.

Gaziantep'te MİT destekli uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep'te bir depoya yönelik MİT destekli operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ile çeşitli suç unsuru malzemeler ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından 2 şüpheli üzerinde yapılan aramada 554 gr metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek ve 1 adet şarjör ele geçirildi.

Bebek maması kabına uyuşturucu saklayan şahıs tutuklandı

Kahramanmaraş'ta bebek maması kabına uyuşturucu saklayan şüpheli tutuklandı.

Baskın yapan polislere ateş açarak kendisini yaralayan şahıs yakalandı

Gaziantep'te uyuşturucu ticareti şüphesiyle baskın yapılan adreste polis ekiplerine ateşle karşılık vererek kendisini yaralayan şahıs, kapı kırılarak yakalandı. Adresinde çeşitli suç aletleri ele geçirilen şüpheli tutuklandı.

Jandarmadan kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin Aralık ayında kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik operasyonlarında 766 şüpheli gözaltına alınırken 22 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

MİT, PKK’nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından Abdulmutalip Doğruci’yi etkisiz hale getirdi

Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK'nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından terörist Cesur Vedat kod adlı Abdulmutalip Doğruci'yi etkisiz hale getirdi.

Uyuşturucudan aranan şahıs yakalandı

Gaziantep'te ateşli silahla yaralama olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Aranan şahıs Nizip'te yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 2 kişiyi kasten öldürmek, 1 kişiyi de yaralamak, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit etmek suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli, polis ekiplerince gizlendiği adreste yakalandı.

Gaziantep'te film sahnelerini aratmayan operasyon dron kamerasında

Gaziantep'te 5 ayrı suçtan aranırken kendisini yakalamaya çalışan polislere ateşle karşılık veren şüpheli şahsın, saklandığı adrese düzenlenen operasyon ve yakalanma anı dron kamerasına yansıdı. Yakalanan şahsın uyuşturucu kullanmak ve 6136 SKM suçlarından 3,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu 5 ayrı dosyadan arandığı açıklandı.

Gaziantep'te Kasım ayında 507 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Gaziantep'te Kasım ayı boyunca Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 507 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.