Yangın Haberleri

Yangın Haberleri

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Yangın Güvenliği eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, Öğretim Görevlisi Mehmet Palabıyık ve Öğretim Görevlisi Yasin Eroğlu koordinatörlüğünde öğretim elemanları ve öğrencilere 'Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri' konulu seminer eğitimi verildi.

Gaziantep'te çöp kamyonunda çıkan yangını itfaiye söndürdü

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde park halindeki çöp kamyonunda küçük çaplı yangın çıktı. Çöp kamyonundaki yangın, daha da büyümeden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yaşlı çiftin evinde çıkan yangın maddi hasara yol açtı

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde yaşlı bir çiftin evinde yangın çıktı. Çift evde yokken çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Ailesinin yaşadığı daireyi benzin döküp ateşe verdi: Sokak ortasında sinir krizi geçirdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, ailesinin yaşadığı daireyi benzin dökerek ateşe verdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kadın hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, kadınlardan birinin sokak ortasında sinir krizi geçirdiği görüldü.

Yaşlı adam odasında çıkan yangında öldü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde odasında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 73 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Sobaya yanlışlıkla dökülen benzin iş yerini küle çevirdi

GAZİANTEP (İHA) – Gaziantep'te iş yeri sahibinin olmadığı bir anda iş yerine gelen iki müşteri, yakmak istedikleri sobaya yağ yerine benzin dökünce tamirhanede yangın çıktı. Yangın sonrası iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Gaziantep Tapu Müdürlüğü'nde yangın

Gaziantep'te, 5 katlı Şahinbey Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının teras katında misafirhane ve yemekhanenin bulunduğu katta yangın çıktı.

Gaziantep'te kumaş fabrikasında yangın

Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir kumaş fabrikasında yangın çıktı.

Elektrikli ısıtıcı devrildi, akıma kapılan işçi hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir inşaat firmasının şantiyesinde elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde elektrikli ısıtıcısından çıkan yangında hayatını kaybetti.

Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır alev topuna döndü

Karkamış Sınır Kapısı'nda bekleyen tır, akü değişimi sırasında kıvılcımların yakıt deposuna sıçraması sonucu alev topuna döndü. Yangın sırasında alevler sınır kapısına da sıçradı.

Seyir halindeki otomobil yandı, 5 kişi son anda dışarı çıktı

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde 5 kişinin bulunduğu otomobil seyir halindeyken arka lastik kısmından yanmaya başlayarak, alev topuna döndü. Araçtakilerin son anda canını kurtardığı yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi.

Apartmanda çıkan yangında anne ve 3 çocuğu mahsur kaldı

Gaziantep'te 3 katlı apartmanın 2'nci katında çıkan yangında evde mahsur kalan 3 çocuk ve anneleri, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen 3 çocuk ve anne hastaneye kaldırıldı.

Yangına müdahale eden itfaiye eri çatıdan düştü

Gaziantep'te mobilya ve dekorasyon işletmesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Çalışanlar kendilerini dışarı atarken, yangına müdahale eden bir itfaiye eri çatıdan düşerek yaralandı.

Adana’da hastane yangınında 2 küçük kız çocuğu gözaltına alındı

Adana Valiliği, eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin arşiv bölümünde çıkan yangın ile ilgili 12 ve 15 yaşlarında 2 kız çocuğunun gözaltına alındığını açıkladı.

Hatay’da 2 çadır yanarak kül oldu

Hatay'ın Antakya ilçesinde 2 çadırda çıkan yangında çadırlar kullanılamaz hale geldi.

(ÖZEL) Gaziantep'te geri dönüşüm fabrikasında yangın

Gaziantep'te bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Yangın, ekiplerin erken müdahalesi sonucu söndürüldü.

Gaziantep Başpınar 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde Bir Fabrikada Yangın Çıktı!

Bugün, Gaziantep'in Başpınar 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın meydana geldi.

Gaziantep'te geri dönüşüm fabrikasında yangın

Gaziantep'te bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı.

Konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner kül oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki konteyner kentte çıkan yangında 2 konteyner tamamen yanarken, 2 konteynerde ise hasar oluştu. Yangın sırasında hafif şekilde dumandan etkilenen bir depremzede ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Akaryakıt istasyonu yakınındaki yangın paniğe neden oldu

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir akaryakıt istasyonu yakınındaki boş arazide çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

İş yerinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu

Gaziantep'te oto lastik ve akülerinin bulunduğu bir iş yerinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Kısa sürede iş yerini saran yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, olayda ölen ya da yaralananın olmaması derin nefes aldırdı.

Gaziantep'te yangın paniği: Park halindeki 5 araç küle döndü

Gaziantep'te sabah saatlerinde bir akaryakıt yakınlarında çıkan yangında 5 araç küle döndü. Büyük korku ve paniğin yaşandığı olay sonrası kundaklama şüphesiyle 1 şahıs gözaltına alındı.

Adana’daki orman yangını kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Adana'nın Kozan ilçesindeki orman yangınının kontrol altına alındığını açıkladı.

Nurdağı'nda orman yangını

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına UMKE, itfaiye ve yangın söndürme helikopterleriyle müdahale edilirken, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını belirtti.

Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen orman memuru kurtarılamadı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde orman yangınına müdahale ederken dumandan etkilenerek ağır yaralanan orman muhafaza memuru Yasin Tükenmez, tedavi gördüğü hastanedeki 40 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Gaziantep'teki otel yangını 5 saatte kontrol altına alındı

Gaziantep'te tadilat halindeki 17 katlı otelin üst katlarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 5 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangının çıktığı oteldeki soğutma çalışmaları devam ederken otelin yanında bulunan petrol istasyonunda da tedbir amaçlı önlem alındı.

Yanan 17 katlı bina havadan görüntülendi

Gaziantep'te eskiden otel olarak kullanılan şuan boş olan 17 katlı binada çıkan yangın dron ile görüntülendi.

Gaziantep'teki otel yangının petrol istasyonuna sıçramaması için önlem alındı

Gaziantep'te 17 katlı otelde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ederken yangının otelin hemen yanında bulunan petrol istasyonuna sıçramaması için itfaiye ekipleri tarafından önlem alındı.

Gaziantep'te 17 katlı eski otelde yangın

Gaziantep'te eskiden otel olarak kullanılan ve şuanda boş olduğu öğrenilen 17 katlı binada yangın çıktı.