Excalibur G770 kampanyası ile heyecan ikiye katlanıyor

Türkiye'nin teknoloji markası Casper, Excalibur serisine geçtiğimiz ayeklenen veoyun severlerin beğenisini kazanan modeli G770'i, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir kampanyayla tüketicilerle buluşturuyor.Kampanya kapsamındaExcalibur G770'in tüm modelleri Zafer Bayramı'na özel Casper.com.tr sayfasında yüzde 19'a varan indirimlerle oyunseverlerin karşısına çıkıyor.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Oyunseverlerin beğeniyle takip ettiğiExcalibur oyuncu serisinin, RGB klavyeye sahip en yeni modeli Excalibur G770; sahip olduğu efsane gücü, tasarımı ve ulaşılabilir fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Turing mimarisine sahip GTX1650, yenilenmiş 3GB altyapılı GTX1050 ekran kartı opsiyonları ve 9.nesil Intel Core i5 ve i7 işlemci seçenekleri ile oyunculara farklı performans ihtiyaçlarına göre dilediği sistemi oluşturma imkanı sunuyor. Tasarım ve performansı bir arada sunanExcalibur G770'in sadece 5.5mm inceliğindeki çerçevesi ile kesintisiz odaklanılacak bir oyun deneyimi kullanıcıları bekliyor.

Oyunseverlere maksimum performans ve kesintisiz oyun keyfi vadeden,ExcaliburG770 modeli 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel fiyatı ile satışa sunuldu. Kampanya kapsamında Excalibur G770'in tüm modellerinde Zafer Bayramı'na özel yüzde 19'a varan indirim uygulanıyor. Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en önemli adımlarından biri olan Büyük Taarruz zaferinin anıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel Excalibur G770 kampanyasıyla, oyun tutkusunu erişilebilir fiyatlarla üst seviyeye taşımak isteyen kullanıcıların bayram coşkusunun iki katına çıkarılması hedefleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN