ADANA

Adana Haber, Adana Güncel Gelişmeler, Adana Son Dakika

ADANA Haberleri

600 bin liralık hırsızlık yapan çeteye şafak operasyonu

Adana'da 63 ayrı hırsızlık olayına karışarak 600 bin lira değerinde altın, motosiklet, ev aletleri çaldığı öne sürülen 17 zanlı tutuklandı.

Arkadaşının kafasına sıktı, karşısına oturup bekledi

Adana'da bir kişinin alkol aldığı arkadaşı kendisine hakaret ve küfür edince tabancayla onu kafasından vurduktan sonra karşısına oturup beklemesi anbean görüntülendi.

Kandil’den kot pantolon içinde örgüt pusulasını getirenler serbest

Adana polisi bölücü terör örgütü PKK'nın yeni teröristler bulamadığı için cezaevindeki PKK'lılara kot pantolon içinde gönderdiği 'motivasyon' pusulasını ele geçirerek yaptığı operasyonda iki kız kardeşin de aralarında olduğu 9 zanlıyı gözaltına aldı.

Tapulu arazim diyerek sokağı duvar örerek kapattı

Evinin önündeki yol için belediyeden hakkını alamadığını iddia ederek, sokağı bölerek duvar ördü. Sokak sakinleri olaya tepki gösterirken duvarın üst kısmına ise kimse atlayarak karşıya geçmesin diye çivi ve cam parçaları yerleştirilmesi dikkat çekti.

17 yaşındaki genç sevgilisi terk ettiği için otoyol köprüsünden atladı

Adana'da 17 yaşındaki genç, sevgilisi terk ettiği için otoyol köprüsünden atladı. Genç, itfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığı sayesinde hayatta kaldı.

Tombala oynatmak için şimdi de pazarlama eğitim merkezi kurdular

Adana'da daha önce tombala oynatmak için Güven Partisi, Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Teşkilatı, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı, Çukurova Eğlence ve Konaklama İş Sendikası'nı kurduğu öne sürülen zanlıların bu kez açtığı pazarlama eğitim merkezine polis baskın yaptı Baskında tombala oynatan 2 kişi gözaltına alınırken, tombala oynayan 70 kişiye 93 bin 100 lira para cezası uygulandı.

Kırk yıl hatırı, birçok yararı var

Medline Adana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Selva Oturakçıibogil, dünya üzerinde telvesiyle ikram edilen tek kahve türü olan Türk kahvesinin sağlık açısından birçok şifayı içinde barındırdığını söyledi.

Adana merkezli internetten dolandırıcılık operasyonu: 27 gözaltı

Adana merkezli 8 ilde gerçekte olmayan ürünleri internet sitelerinde sahte satış ilanı vererek dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 37 şüphelinin yakalanması için düzenlenen operasyonda 27 kişi gözaltına alındı.

Bakkala giderken maganda kurşunuyla vuruldu

Adana'da husumetli olan iki grup sokak ortasında silahlı kavga edince bakkala giden bir kişi yaralandı.

Kadın cinayeti 13 yıl sonra aydınlatıldı

Adana'da 13 yıl önce cinayete kurban giden kadını öldüren ve azmettiren 3 kişi yakalandı. Cinayeti işlediklerini kabul eden zanlılar tutuklandı.

Türk Bayrağını indirip çöp kutusuna atan kadın yakalandı

Adana'da bir iş yerinde asılı olan Türk Bayrağını indirip çöpe atan kadın yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadın gazetecilerin bayrağını neden attınız sorusuna,' Çok keyifliydim, çok neşeliydim o yüzden attım' dedi.

30 günlük bebek karyoladan düşerek öldü

30 günlük bebek karyoladan düşerek hayatını kaybetti. Babanın bebeği kucağında adli tıpa götürmesi yürekleri dağladı.

Kocasıyla tartışan kadın 1. kattan atladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın 1. kattan atlayarak hastanelik oldu.

Çocuğunu özel okulda okutmak için tefeci ağına düştü

Adana'da bir devlet memurunun oğlunu özel bir okulda okutmak için tefeciden 15 bin lira aldığı ancak bu paranın yüksek faiz nedeniyle 100 bin liraya çıktığı ödemeyince de ölümle tehdit edildiği ortaya çıktı.

Adana’daki silahlı saldırıya 1 tutuklama daha

Adana'nın Kozan ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin sürücüsünün silahla öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 1'i tutuklandı. Olayla ilgili tutuklananların sayısı 3'e yükseldi.

Kaldırımda yürürken başına merdiven düştü

Adana'da kaldırımda yürüyen bir genç kız, başına merdiven düşmesi sonucu yaralandı.

Korsan sürücüye 35 bin 263 lira para cezası

Adana'da kaçak göçmen taşıyan korsan sürücüye 35 bin 263 lira para cezası verildi.

Adana’da otogarda yangın

Adana'da otogarda bir firmanın bilet satış noktasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürülürken bilet satış noktası kullanılamaz hale geldi.

"Garantili kupon" yalanıyla vatandaşı dolandırıp tavuk çiftliği kurdular

Adana merkezli 10 ilde garantili kupon vaadiyle internetten dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen kişilere yönelik düzenlenen ve 29 zanlının tutuklandığı soruşturma kapsamında şüphelilerin yasa dışı bahis oynatma bahanesiyle vatandaşları dolandırıp kazandıkları parayla tavuk çiftliği kurduğu ortaya çıktı.

Toplam 118 haber.