AFYONKARAHİSAR

AFYONKARAHİSAR Haberleri

Tırla çarpışan otomobilde 3’ü polis memuru 4 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da dönüş yapmak isteyen tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralanırken yaralılardan 3'nün polis memuru olduğu öğrenildi.

Eski damat katliam yaptı, aynı aileden 4 kişiyi öldürdü

Afyonkarahisar'da boşandığı karısının baba evine giden ve çocuğunu görmek isteyen şahıs olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürerek katliam yaptı. Boşanan çiftin ayrıca 2019 yılında bir televizyon programına katılarak çocuk velayetinden dolayı yine karşı karşıya geldikleri ortaya çıktı.

Afyonkarahisar’da yürekleri ağza getiren otobüs kazası

Afyonkarahisar'da içerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüs yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.

Çalıntı otomobille AVM’ye gezmeye giden şahısları polis yakaladı

Afyonkarahisar'da çalıntı otomobille alışveriş merkezine gezmeye giden ve çok sayıda suçtan sabıkaları olan 3 şahıs motosikletli polis timinin başarılı takibi sonrası yakalandı.

Polis operasyonunda 15 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Afyonkarahisar'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15 bin adet uyuşturucu hapla birlikte kokain ele geçirildi.

Takla atan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar’da bir garip bavul hırsızlığı girişimi

Afyonkarahisar'da, kavga eden iki kadından birisinin olay yerinde kalan bavulunu alıp götürürken polis tarafından yakalanan şahıs önce olayı görüntüleyen İHA ekibine sataştı, ardından 'Adam caminin önüne bavulu koymuş bomba olmadığı ne malum, Allah Allah' diyerek kendisini savundu.

200 TL yüzünden 16 yaşındaki gence 5 saat süren işkence

Afyonkarahisar'da çırak olarak çalıştığı balıkçı dükknında 200 TL'lik yevmiye meselesi yüzünden patronları ile tartışan 16 yaşındaki genç, kapatıldığı dükkanda 5 saat boyunca işkence gördü. Sopa ve demir çubuklarla giysilerini soyduktan sonra feci şekilde darp edilen gencin vücudundaki yara izleri, Nazi kamplarındaki işkenceleri aratmadı.

Toplam 8 haber.