ANTALYA

ANTALYA Haberleri

Karısını 8 bıçak darbesiyle öldürdü, ’Pişman değilim’ dedi

Antalya'da hakkında uzaklaştırması bulunan, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada da karısını 1'i boynundan olmak üzere 8 bıçak darbesiyle öldüren kocanın emniyetteki ifadesinde, Evimin önünden geçen erkeklerin daireme doğru baktığını düşünüyordum, olay günü de arsa satışıyla ilgili kavga ettik dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı koca, soru soran gazetecilere, 'Pişman değilim' açıklamasında bulundu.

Antalya’da kurye ve baldız cinayetinde tüyleri diken diken eden detay

Antalya'da eniştesi tarafından evde dövülerek öldürüldükten sonra boş araziye battaniye içerisinde sarılarak taşınan kuaför Zeynep Ece Aksay (26)'ın cenazesi ailesi tarafından gözyaşları arasında teslim alındı. Kızının serbest bırakılmasına itiraz eden baba Mustafa Aksay ise, 'Ben kızıma kardeşini sorduğumda bana kardeşinin iyi olduğunu ve kendisini gizli numaradan aradığını söyledi. Kızım beni yanlış yönlendirdiği için olaylar bu kadar gecikti. Damadım kızımı öldürdükten sonra bizimle oturdu, soframızda ekmeğimizi yedi, bize kızımı ararken yardım etti' dedi.

Sahillere vuran cesetlerden birinin 18 yaşındaki kayıp Merve olduğu belirlendi

Antalya'da son 6 günde sahile vuran 8 cansız bedenden 1'inin 4 Ocak'ta kaybolan Merve Şevval Elmas'a ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan gelen haberle adeta yıkılan baba Osman Elmas, 'Acımla baş başayım. Rabbime şükürler olsun Mervem'in mezarını çok görmedi bize' dedi.

Zehra’nın katiline indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet

Antalya'da inşaat şirketi sahibi kadını tabancayla 9 el ateş ederek öldürmekten yargılanan sanık, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Çalınan arabasında hırsızın bıraktığı sürprizi görünce kahkahaya boğuldu

Antalya'da gece saatlerinde çalınan otomobil, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmasıyla kısa sürede bulundu. Ekiplerin haber vermesi ile otomobilini almaya gelen Orhan Alaca, hırsızın direksiyon üzerinde bıraktığı oyuncak ayıcığı görünce kahkaha attı.

Düğünleri seçimle çakışınca gelinlik ve damatlıkla oy kullanmaya geldiler

Antalya'da düğün tarihleri cumhurbaşkanı seçimiyle çakışan Figen Acar (27) Harun Reşit Çetin (28) çifti, oy kullanmaya gelinlik ve damatlığıyla geldi. Vatandaşların alkışları eşliğinde okula giren çiftin önünü ise diğer oy kullanan vatandaşlar keserek damattan para istedi. Paranın verilmesiyle sandığa giden çiftten gelin oyunu kullandı, 'İlk 'evet'i verdim, ikinci evet de düğünde' dedi.

Depremzedeleri taşıyan otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 ölü, 1 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde içerisinde depremzedelerin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 çocuk ağır yaralandı.

Kız kardeşini darp eden şahsı öldüren zanlı: ”Küfürler edince dayanamadım”

Antalya'da kız kardeşini sürekli darp ettiği iddia edilen şahsı sokak ortasında 15 bıçak darbesiyle öldüren yabancı uyruklu zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde, parkta şahısla konuşmaya geldiğini fakat maruz kaldığı küfürlerin ardından dayanamayıp olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

17 yaşındaki Nuray’ı öldüren zanlı ikinci kez hakim karşısında

Antalya'da geçtiğimiz 18 Mart tarihinde 17 yaşındaki Nuray Demir'i boğarak öldürdüğü iddia edilen eski nişanlı, 'Çocuğun kasten öldürülmesinden' ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Kur’an-ı Kerim’e tekme atan genç: “Kur’an-ı Kerim olduğunu bilmeyerek vurdum”

Antalya'da Kur'an-ı Kerim'e tekme atarak büyük tepki çeken lise öğrencisi, çektiği video ile Kur'an-ı Kerim'i öperek kendini savundu. Genç, 'Kur'an-ı Kerim olduğunu bilmeyerekten vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim' dedi.

Koca yürekli baba, down sendromlu kızının düğün hayalini sokağı kapatarak gerçekleştirdi

Antalya'da gelinlik giymeyi hayal eden down sendromlu Kübra Öksüzoğlu'na (31) babası, sokak ortasında temsili düğün gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri, dost ve akrabaların katıldığı düğün gerçeğini aratmazken, genç kızın mutluluğu gözlerine yansıdı. Kızının hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan baba Sefer Öksüzoğlu, 'Bunu ancak baba olan anlar. Kızım çok mutlu oldu. O mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz' dedi.

2 yaşındaki bebeğini bıçaklayarak öldüren anne tutuklandı, bebek toprağa verildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren anne tutuklanırken, bir hafta önce 2 yaşına giren bebeği de aynı saatlerde toprağa verildi. Annenin ifadesinde psikolojik sorunlar yaşadığını, kızını emzirdikten sonra boğmaya çalıştığını ve daha sonra meyve bıçağı ile bıçakladığını, neden yaptığını bilmediğini söylediği bildirildi.

Tartıştığı ağabeyini tüfekle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

Antalya'da geçtiğimiz yıl tartıştığı ağabeyini tüfekle öldüren, yeğenini de yaralayan şahsa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Otel odasında ölü bulunan Nuray’ın katil zanlısı suçunu itiraf etti

Antalya'da otel odasında ölü bulunan 17 yaşındaki Nuray'ın katil zanlısı ifadesinde her şeyi itiraf etti. Zanlının ifadesinde, 'Kıskanıp boğdum' dediği öğrenildi.

Ukrayna’da savaşın ortasında kalan Ahıska Türkü kadın: “Bu bomba seslerine dayanamıyoruz”

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş nedeniyle ülkede mahsur kalan Ahıska Türkü bir kadın, Türkiye'de bulunan yakınlarına bir video göndererek gözyaşları arasında, 'Her tarafta sesler var. Bir yere çıkamıyoruz. Bombalardan dipten dibe girerek saklanıyoruz. Rahat uyku uyuyamıyoruz. Böyle videolar yollamaya da utanır olduk. Bu bomba seslerine dayanamıyoruz. Bizleri ne olur kurtarın' dedi.

Çaldığı 35 kazı kazana bile 100 TL çıktı, kaçamadan yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir bayiden 35 adet kazı kazan çalan şüpheli polis tarafından kısa sürede yakalandı. Çaldığı kazı kazanları kazıdığı ve 100 TL ikramiye çıktığı belirlenen şüphelinin 6 adet suç kaydının olduğu tespit edildi. Ortaca İlamat infaz masasından kesinleşmiş hapis cezası bulunan Osman K. tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Şüphelinin çaldığı kazı kazanları cebine koyduktan sonra iş yerinden ayrılma anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

11 aylıkken pitbull saldırısına uğrayan minik Sadrettin, anne kelimesinden önce ‘acıyor’u öğrendi

Antalya'da yaklaşık 2,5 ay önce pitbull kırması bir köpeğin saldırısı sonucu yanağı ve kulağı kopan 11 aylık bebeğin yüzündeki iz belirgin bir şekilde kaldı. Aile, köpeğin sahibinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterirken, bebeğin annesi, oğlunun anne ve baba demeyi öğrenmeden 'acıyor' kelimesini öğrendiğini söyledi.

8 yıldır gözlerini kırpamıyor, adeta kan ağlıyor

Antalya'da dans okulu açmayı planlarken ölümcül SSPE (Subakut Sklerozan Panensefalit) hastalığına yakalanan 30 yaşındaki Halil Özçelik, 8 yıldır göz kapakları kapanmadan yatağa mahkum bir şekilde yaşam savaşı veriyor. Kan çanağına dönmüş gözleriyle zaman zaman gözyaşı döken oğlunun sadece 'anne' diyebildiğini ifade eden Gülsüm Özçelik, 'Anne' demesi bana yetiyor. Onu duyamazsam dayanamam. Hala umudum var. Ben hiç umudumu yitirmedim. Ben onun ayağa kalkacağına inanıyorum' diyerek gözyaşı döktü.

Alman turist, tatil için geldiği otelde Kırgızistanlı turistin çantasını çalıp kaçtı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otele tatil için gelen Alman turist, otele yerleşmeden önce Kırgızistan uyruklu turistin lobi bara bıraktığı çantayı alıp kayıplara karıştı. Jandarmanın başarılı çalışması sonucunda Alanya'da bir otelde yakalanan turistin üzerinde çaldığı 7 bin 700 dolar, 5 bin 210 TL, bin 250 Kırgız Somu ile 1 gram esrar ve 1 gram kokain ele geçirildi.

Toplam 38 haber.