Asayiş

Asayiş Haberleri

MİT, PKK/YPG’nin sözde tabur sorumlusunu etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde tabur sorumlusu İran asıllı Berhudan Kelhor kod adlı İslam Cehanfer'i etkisiz hale getirdi.

Gaziantep'te 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 22 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Oğuzeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Jandarmadan kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 22 tutuklama

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin Aralık ayında kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik operasyonlarında 766 şüpheli gözaltına alınırken 22 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Apartmanda çıkan yangında anne ve 3 çocuğu mahsur kaldı

Gaziantep'te 3 katlı apartmanın 2'nci katında çıkan yangında evde mahsur kalan 3 çocuk ve anneleri, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen 3 çocuk ve anne hastaneye kaldırıldı.

Yangına müdahale eden itfaiye eri çatıdan düştü

Gaziantep'te mobilya ve dekorasyon işletmesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Çalışanlar kendilerini dışarı atarken, yangına müdahale eden bir itfaiye eri çatıdan düşerek yaralandı.

MİT, PKK’nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından Abdulmutalip Doğruci’yi etkisiz hale getirdi

Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK'nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından terörist Cesur Vedat kod adlı Abdulmutalip Doğruci'yi etkisiz hale getirdi.

"Kafes-27" operasyonunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 3 ilde düzenlenen Kafes-27 operasyonunda Şahinler olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüphelinin gözaltına alındığını belirterek, operasyona devam edildiğini bildirdi.

Üstü açık otomobilde tehlikeli yolculuk

Gaziantep'te iki genç, üstü açık otomobilin üzerine çıkarak uzun süre seyahat etti. Yaşanan tehlikeli yolculuğu başka bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Jandarmadan 'yılbaşı' denetimi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca İçişleri Bakanlığının 'Yılbaşı Tedbirleri' genelgesi kapsamında 107 araç ve 456 jandarma personel ile denetim yaptı.

Gaziantep'te damat dehşeti

Gaziantep'te cinnet getiren damat, tartıştığı kayınbabası ile kayınvalidesini yaraladıktan sonra aynı tabanca ile intihar etti.

Gaziantep'te 65 araç sürücüsüne 105 bin 767 TL ceza

Gaziantep'te yılbaşı tedbirleri çerçevesinde yapılan kontrollerde çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 65 araç sürücüsüne 105 bin 767 TL cezai işlem uygulandı. Kontrollerde 7 araç da trafikten men edildi.

Yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

Gaziantep'te yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep'te 300 litre kaçak alkol ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yılbaşı öncesi yaptığı operasyonlarda 300 litre kaçak alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te beton dökümü sonrası inşaat çöktü: 1'i ağır 2 yaralı

Gaziantep'te, inşaatı devam eden bir binada beton dökümü sonrası çökme meydana geldi. Çökme sonucu enkaz altında kalan 2 işçi ekiplerin çalışması sonucu çıkarılırken, işçilerden 1'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Halatı kopan yük asansörü 5 çocuk babasını hayattan kopardı

Gaziantep'te halatı kopan yük asansörünün altında kalan 5 çocuk babası, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 18 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Araban'da evden hırsızlık şüphelisi yakalandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde polis ekipleri tarafından, hırsızlık yaptığı tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalandı.

Gaziantep'te kalkan operasyonu: 19 düzensiz göçmen ile 3 organizatör yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin kaçak göçmen organizatörlerine yönelik kalkan operasyonunda 3 organizatör ile 19 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan organizatörler tutuklanırken, kaçak göçmenler ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Gaziantep'te 3 milyon lira değerinde kaçak ilaç ve tıbbi malzeme ele geçirildi

Gaziantep'te bir adreste yapılan aramalarda piyasa değeri 3 milyon 350 bin TL olan gümrük kaçağı 6 bin 850 adet ilaç ve tıbbi malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Uçuruma yuvarlanan akaryakıt yüklü tankerin sürücüsü kurtarılamadı

Gaziantep'te akaryakıt yüklü tankerin direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Toplam 4304 haber.