Asayiş

Asayiş Haberleri

Kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te kamyon ile çarpışan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kontrolden çıkan araç karşı şeritteki otomobille çarpıştı: 4 yaralı

Gaziantep'te kontrolden çıkan araç ağaca çarpıp karşı şeritteki otomobille çarpıştı. Kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Hafif ticari araca yükledikleri çekyatlarla trafiği tehlikeye attılar

Gaziantep'te hafif ticari aracın üstüne yüklenen çekyatlar trafiği tehlikeye attı. Tehlikeli yolculuk anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Seyir halindeki tırın dorsesi alev alev yandı

Gaziantep'te seyir halindeki bir tırın dorsesi alev alev yandı. Bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yaralananın olmadığı yangın sonrası dorse ile içerisindeki malzemeler kullanılmaz hale gelirken dumanlar ise gökyüzünü kapladı.

"Fatih Terim" fonu davasında Selçuk İnan ifadesini Gaziantep'te verecek

Yüksek kar getirili Fatih Terim fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'ın davasında, Selçuk İnan'ın 3 Mayıs tarihinde Gaziantep 3.Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'müşteki' olarak ifade vermesine hükmedildi.

TAG otobanında seyir halindeki minibüs yandı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinden seyir halindeki minibüs yanarak kullanılmaz hale geldi.

3 yaşındaki Lina Nazlı'nın ölümüyle ilgili davada sanıklara ceza yağdı

Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ile ilgili davada karar çıktı. Görülen karar duruşmasında sanık Muhabbet Toz'a beden ve ruh sağlığı yönünden kendini savunamayacak çocuğu kasten öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'çocuğa eziyet' suçundan 7 yıl, sanık Mehmet Aksu'ya ise çocuğa karşı kasten öldürmeye yardım' suçundan 20 yıl ve çocuğa eziyet' suçundan da 7 yıl hapis cezası verildi.

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekiplerince uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarına yönelik yapılan operasyonlarda 343 şüpheli yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 16'sı tutuklandı.

Otomobilin arkadan çarptığı motosikletin sürücüsü yaralandı

Gaziantep'te, otomobilin motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Gaziantep'te asayiş operasyonu: 603 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından asayiş suçları ile mücadele kapsamında son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 603 şahıs tutuklandı.

Kaybolan kadın jandarma destekli arama çalışmalarıyla bulundu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde sabah erken saatlerde kaybolan ve hastalığı bulunan 58 yaşındaki kadın, jandarma destekli 219 personelle icra edilen arama faaliyeti sonucunda sağlıklı bir şekilde bulundu.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 184 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadeleye yönelik son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda 184 şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki polis dehşet saçtı: 1 kişi öldü

Gaziantep'te eşiyle boşanma aşamasında olan polis memuru konuşmak için gittiği eniştesini 6 el ateş ederek öldürdü.

Gaziantep'te zincirleme kaza: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Gaziantep'te üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Gaziantep'te otomobilin çarptığı motosikletteki genç hayatını kaybetti

Gaziantep'te aynı yönde seyir halinde ilerleyen otomobilin motosiklete çarpması sonucu 26 yaşındaki Seydi Keser hayatını kaybetti.

Gaziantep'te göçmen faciası

Gaziantep'te uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan yakıt tankerinde 52 düzensiz göçmen yakalandı. Tanker içerisinde havasız kalan göçmenlerden 2'si hayatını kaybederken 7'sinin durumunun ağır olduğu tespit edildi. Toplam 43 düzensiz göçmenin de sağ ele geçirildiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te feci kaza: Freni boşalan tırın ezdiği kadın hayatını kaybetti

Gaziantep'te yokuş aşağı seyir halindeyken freni boşalan dorsesiz tır, bir kadını altına aldıktan sonra eve çarparak durabildi. Tırın altında kalan kadın hayatını kaybederken, sürücü ise kaçtı.

Gaziantep'te sandıklar kuruldu, hazırlıklar tamamlandı

Gaziantep'te, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine saatler kala kent genelindeki okullarda sandıklar ve oy verme kabinleri kuruldu. Toplam 1 milyon 393 bin 956 seçmenin oy kullanacağı kentte 07.00'da başlayacak oy kullanma işlemleri için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Jandarma'dan çalıntı araç motoru operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Şahinbey ilçesindeki bir oto tamirhanesine yönelik düzenlediği operasyonda, çalıntı araç motoru satışı yapan iki şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Toplam 4307 haber.