Asayiş

Asayiş Haberleri

Hastanelerde hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te farklı tarihlerde 2 hastanede 3 hırsızlık olayına karışan şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te çöplük yangını korkuttu

Gaziantep'te çöplük alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gökyüzüne yükselen siyah dumanlar şehirde paniğe neden oldu

Kazada ağır yaralanan kadın kurtarılamadı

Gaziantep'te manevra yapan aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 64 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede gece saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gaziantep'te manevra yapan araç yayaya çarptı: 1 ağır yaralı

Gaziantep'te manevra yapan aracın çarptığı yaya ağır yaralandı. Kaza sonrası kaçan şoför yakalanarak gözaltına alındı.

Suç makinesi ruhsatsız silahla yakalandı

Gaziantep'te üzerindeki ruhsatsız tabancayı bir evin bahçesine atan şüpheli, çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yakalandı.

Gaziantep'te orman yangını

Gaziantep'teki Dülükbaba ormanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve su tankeri sevk edildi.

Nakliye firmasına ait kamyonet alev alev yandı

Gaziantep'te bir nakliye firmasına ait ev eşyası yüklü kamyonet, seyir halindeyken aniden yanmaya başladı. Yangında araçtaki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Durdurulan aracın teyp kısmından uyuşturucu çıktı: 1 gözaltı

Gaziantep'te durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramalarda teyp kısmına gizlenmiş halde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Bakan Kacır, Gaziantep'te AK Partililerle bir araya geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilatla buluşma programına katildi.

Gaziantep jandarmasından 8 bin 412 siteye erişim engeli

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından siber suçlarla mücadeleye yönelik operasyonlarda toplam 454 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Şüpheli şahıslardan 18'i sevk edildiği adli mercilerce tutuklanırken siber suçlar için kullanıldığı tespit edilen 8 bin 412 siteye erişim engelli getirildi.

15 yıl cezası bulunan firariyi bekçiler yakaladı

Gaziantep'te 15 yıl 11 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yakalandı.

Oto hırsızı kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı

Gaziantep'te oto hırsızı, kaçma çalışırken kendisini takip eden polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalandıktan sonra tutuklanan şüpheli şahsın yakalanma anları ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.

Jandarmanın yakaladığı 19 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından yakalanan faili meçhul hırsızlık olaylarının şüphelisi 26 şahıstan 19'u tutuklandı.

3 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 3 zanlı daha tutuklandı

Gaziantep'te, husumetli iki aile arasında çıkan ve 3 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın firari 4 zanlısı Kilis'te yakalandı. Yakalanan 4 zanlıdan 3'ü Gaziantep'te sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanırken, toplam tutuklu sayısı 5'e yükseldi.

Gaziantep'te bıçakladığı bekçiler tarafından vurulan saldırgan öldü

Gaziantep'te 2 çarşı ve mahalle bekçisini bıçakladıktan sonra bekçiler tarafından silahla vurularak ağır yaralanan A.S. isimli saldırgan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 2 bekçinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Kimlik kontrolü yapılan şahıstan bekçilere bıçaklı saldırı: 2'si ağır 3 yaralı

Gaziantep'te 2 çarşı ve mahalle bekçisi, parkta kimlik kontrolü yaptıkları bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Olay sırasında, saldırgan şahıs da bekçiler tarafından silahla vuruldu. Olayda yaralanan bir bekçi ile saldırgan şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İki camiden hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te iki camide meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli şahıs çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı.

Gaziantep'te iki katlı binanın bahçe duvarı yıkıldı: 5 yaralı

Gaziantep'te 2 katlı bir binanın bahçe duvarı yıkıldı. Yıkılan duvarın altında kaldığı iddia edilen 5 kişi yaralandı.

Gaziantep'te şerit ihlali yapan 14 sürücüye ceza

Gaziantep'te şerit ihlali yapan araçlara yönelik denetimlerde 14 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Toplam 4307 haber.