Asayiş

Asayiş Haberleri

MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Renas Amed kod adlı Murat Ateş'i Suriye/Kamışlı'da düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

Jandarmadan emniyet kemeri denetimi ve eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekipleri, emniyet kemeri kullanımı, güvenli bir trafik ortamının oluşturulması ve trafik kazalarının azaltılmasına yönelik emniyet kemeri denetimi ve bilgilendirme faaliyeti yaptı.

Gaziantep'te Motosiklet Kazası: Genç Kız Hayatını Kaybetti

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesine bağlı Beykent Çamlıtepe mahallesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Gaziantep'te tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda tarihi eser niteliği taşıyan çok sayıda sikke, yüzük, kitap, metal obje ve tabak ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Polisin ele geçirdiği çalıntı bisikletler sahiplerine teslim edildi

Gaziantep'te geçtiğimiz günlerde ele geçirilen çalıntı 11 bisiklet sahiplerine teslim edildi.

Gaziantep'te silah kaçakçılığı operasyonu

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, yurt genelindeki kaçakçılıkla mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde bir iş yerine baskın düzenledi. Operasyonda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. İş yeri sahibi ve 2 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep'te 4 göçmen kaçakçısı organizatörü yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti ile mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 göçmen kaçakçısı organizatör gözaltına alındı.

Jandarma KADES uygulamasını tanıttı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım attı. Son bir ayda kent genelinde yürüttüğü çalışmalarla, kadınların acil durumlarda yardım çağırabilecekleri KADES uygulamasını tanıttı.

Freni patlayan çekici ortalığı savaş alanına çevirdi

Gaziantep'te sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, freni patlayan bir çekici kırmızı ışıkta duran 6 otomobili biçti. Kazada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde polis ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları iki araçta yaptıkları aramada 357,67 gram metamfetamin ele geçirdi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Jandarma 1 milyon değerinde kaçak malzeme ele geçirdi

Gaziantep'te jandarma ekipleri 1 milyon TL değerinde kaçak malzeme ele geçirdi. 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep'te 2 otomobil hırsızı suçüstü yakalandı

Gaziantep'in Araban ilçesinde otomobil hırsızlığı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Traktör sürücülerine jandarmadan güvenli tarım eğitimi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik jandarma ekipleri traktör sürücülerine güvenli tarım eğitimi verdi.

Yaşlı adam odasında çıkan yangında öldü

Gaziantep'in Nizip ilçesinde odasında çıkan yangında alevlerin arasında kalan 73 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörü operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik operasyonda 3 şüpheli şahıs yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklanırken 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gaziantep'te fuhuş operasyonu: 1 şahıs tutuklandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 'fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etme' suçlarına yönelik operasyonda yakalanan şüpheli şahıs tutuklandı.

Sokak ortasındaki kanlı cinayette çok sayıda gözaltı

Gaziantep'te husumetlilerinin sokak ortasındaki silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 4 çocuk babası Hüseyin Yılmaz'ın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili çok sayıda zanlının gözaltına alındığı öğrenildi.

Gaziantep'te çocuklara çevre bilinci eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince çocuklara çevre, doğa ve hayvan hakları konusunda eğitim verdi.

Irak’ın kuzeyinde 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Toplam 4241 haber.