AYDIN

AYDIN Haberleri

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kız arkadaşını öldürüp, aynı silahla kendi hayatına son veren 19 yaşındaki gencin sosyal medyada silahla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Arkadaşını öldürdü, gömdü, üç yıl boyunca emekli maaşını çekti

Aydın'da 4 yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Akkan'ı arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı. Buharkent ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha izine rastlanmayan Akkan'ın Denizli'deki arkadaşı O.Ç. tarafından sopayla başına vurularak öldürüldükten sonra gömüldüğü, O.Ç.'nin üç yıl boyunca öldürdüğü arkadaşının emekli maaşını bankadan çektiği öğrenildi. Polis, katil zanlısını ATM kamerasından tespit ederek yakaladı.

Asansör kazasında hayatını kaybeden kız öğrenciden dikkat çeken paylaşım:

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör kazasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş (22), kısa süre önce sosyal medya hesabında 'sadece ölüler görür' yazılı asansör fotoğrafı paylaşımı olduğu ortaya çıktı.

Aydın’da öğrenci yurdunda asansör kazası: 1 ölü

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir öğrenci yurdunda meydana gelen asansör kazasında bir öğrenci hayatını kaybetti.

Aydın’da iş yerinde patlama: 7 ölü

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir aperatif dükkanında meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybetti.

Aydın'da annesine şiddet uygulayan babasını bıçakla yaraladı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir çocuk annesine şiddet uyguladığı gerekçesi ile babasını bıçakla yaraladı.

Hayvan nakil aracında sığınmacı dramı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 70 sığınmacı yakalandı. Hayvan taşımakta kullanılan bir kamyonun dorsesine balık istifi şeklinde doldurulan Afgan sığınmacılar polisleri bile hayrete düşürdü. Çok sayıda minibüs ve otomobille Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen sığınmacıların görüntüsü yaşadıkları dramı ortaya koydu.

Didimli Yağmur’un katiline “ağırlaştırılmış müebbet” istendi

Aydın'ın Didim ilçesinde geçen yıl komşuları tarafından 27 bıçak darbesiyle öldürülen 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın katili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacak. Hayatının baharında cinayete kurban giden kızlarının acısını yüreklerinde taşıyan anne Ayşe ve baba Mehmet Tayhan, katile ne ceza verilirse verilsin, az olacağını söyleyerek, kızlarının katilinin asılmasını istedi.

Aydın’da 3.9 büyüklüğünde deprem

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Didim’de doktora kafa atan saldırgan tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde görevli Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç'a kafa atarak saldıran T.D. sevk edildiği adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Dede ve babaannesi zehirlenerek öldü, küçük Zeynep inanılmaz bir şekilde kurtuldu

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen olayda, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybederken, aynı odada kalan torunları 11 yaşındaki Zeynep Bayraktar kurtuldu. Küçük kızın tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.

Sanal jigolo sitesiyle vatandaşları 1 milyon TL dolandıran 8 kişi gözaltına alındı

Mersin'de kurdukları sanal jigolo sitesi aracılığıyla aralarında Aydın'ın da bulunduğu 43 ilde, 68 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı. Mersin merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin müştekileri 1 milyon 100 lira dolandırdıkları ve lüks bir hayat sürdükleri tespit edildi.

Türk mutfağının geleneksel tadı tarhana asırlardır cazibesini koruyor

Türk mutfağının asırlardır süregelen gelenekleri arasında yer alan ve Orta Asya'dan bu yana sevilerek tüketilen tarhana geleneği devam ediyor. Her yıl geleneksel tadından taviz vermeden modern şartlarda tonlarca tarhana üreten Tuğba Kuruyemiş, pandemi döneminde tarhana tüketiminin de arttığını belirtti. Çeşitli hastalık ve virüslere karşı vücut direncini arttırması ile de bilinen tarhananın taleplerdeki artış nedeniyle bu yıl daha fazla üretildi.

Bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Yağmur’un ailesi konuştu

27 Temmuz 2021 tarihinde Aydın'ın Didim ilçesinde bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Didimli Yağmur Tayhan'ın acılı ailesi kızlarının öldürülmesinin ardından ilk kez konuştu. Acılı Tayhan ailesi katilin en ağır cezayı almasını isterken 'Geç gelen adalet; adalet değildir. Bir an önce yargılamanın başlamasını istiyoruz' şeklinde konuştu.

Genç kızın katili, babasının iş yeri komşusu çıktı

Aydın'ın Didim ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan ve boş arazide ölü olarak bulunan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ı öldürdüğü belirlenen babasının iş yeri komşusu N.C. (53), Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olaydan kısa süre ilçedeki bir parkta otururken yakalandı.

18 yıldır çözülemeyen cinayet, yaşlı adamın acısını iki kat arttırdı

Aydın'ın Efeler ilçesinde 18 yıl önce sırtından bıçaklanarak öldürülen iki çocuk annesi Ayşe Candaş'ın (55) katil veya katilleri bir türlü bulunamazken, vahşice cinayete kurban giden kadının kocası 86 yaşındaki Osman Zeki Candaş'ın acısı ise her yıl büyüyerek arttı. Faili meçhul olarak kalan cinayet aydınlatılmayı bekliyor.

Toplam 16 haber.