BOLU

BOLU Haberleri

Bolu’da büyük trafik kazası, Ankara istikametine TEM otoyolu trafiğe kapandı

Tem otoyolu Bolu geçişinde çok sayıda araç bir birine girdi. Zincirleme kaza sebebiyle TEM otoyolunun Ankara istikameti trafiğe kapatıldı.

Bolu Belediyesi’ni birbirine katan saldırgan gözaltına alındı

Bolu Belediye binasında bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla 1 kişi, polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Konu ile alakalı olarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'Belediye çalışanlarıma bir zarar gelirse dünyayı başlarına yıkarım' dedi.

Sağlık Bakanı Koca, zehirlenme vakalarında son sayıyı açıkladı

Bolu'da Yuva köyünde yaşanan içme suyu zehirlenmeleriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Fahrettin Koca, '1 kişiyi kaybettik. 17'si yoğun bakımda 54 kişinin tedavisi devam ediyor' dedi.

Bolu'da sudan zehirlenenlerin sayısı 98'e ulaşırtı

Bolu'da sudan zehirlenenlerin sayısı 98'e ulaşırken, köyde bulunan hoparlörlerden evdeki muslukların boşa akıtılması ve kullanılmaması uyarısı yapılıyor.

Dinlenme tesisine girerken park halindeki tırlara çarptı: 3 ölü, 1 yaralı

Bolu'nun Gerede ilçesinde dinlenme tesisine girdiği sırada park halindeki iki tıra çarpan otomobildeki 3 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

İnternetten jant aldı kargodan banyo musluğu çıktı

Bolu'nun Gerede ilçesinde internetten bin 500 liraya jant sipariş ettiği Bayram Yılmaz'a (40) banyo musluğu gönderen Taner Kırıcıoğlu, 3 yıl 4 ay hapis ile 2 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı.

Yabancı uyrukluların su ve katı atık vergilerine 10 kat zam kararı

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların şehirden ayrılmaları için su ve katık vergilerine 10 kat zam yapılması için belediye meclisine önerge vereceğini açıkladı.

Toplam 7 haber.