BURSA

BURSA Haberleri

Kiracı, evinden çıkardığı için ev sahibini kahvede otururken sırtından vurdu.

Bursa'da bir kiracı, kinlendiği ev sahibini kahvede otururken sırtından vurdu. Hastaneye kaldırılan ev sahibi, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, zanlı kiracı ise gözaltına alındı.

İlaç Kutusu Baskısında Kalite "Furkan Ofset"

İlaç kutusu baskısı, tıbbi ürünlerin ambalajında ve etiketlemede önemli bir rol oynar. İlaç kutusu, içerdiği ilacın güvenli bir şekilde saklanmasını, kullanılmasını ve taşınmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Aynı zamanda, hastaların doğru ilacı ve dozu almasını kolaylaştırarak tıbbi güvenliği artırır ve sağlık hizmetlerine katkı sağlar.

Bursa'da tarlada uyurken kamyonetin ezdiği 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tarla içinde uyurken üzerinden kamyonet geçen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Bursa’da öğrencileri taşıyan tur otobüsü kaza yaptı: 3 ölü, 44 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesi yakınlarında, Çanakkale'den tarihi geziden dönen öğrencileri taşıyan tur otobüsü bariyerlere çarparak orta refüje devrildi. Kazada birisi şoför 3 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi yaralandı.

'Utanmıyor musun bu resmi çekmeye?' diye gelen mesajdaki linke tıkladı, 62 bin lira dolandırıldı

Bursa'da telefonuna gelen 'Utanmıyor musun bu resmi çekmeye?' mesajının altındaki linke tıklayan Aykut Yakut mobil bankasındaki 62 bin lirasından oldu.

Bursa’da eğitim uçağı düştü: 2 ölü

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde Ovaakça Doğalgaz Çevrim Santrali yakınlarında bir eğitim uçağı düştü. Olayda pilot ve yanındaki kişi hayatını kaybetti.

’Türkiye’de 7.7 milyon ton gıda çöpe gidiyor’

Birçok ülke Birleşmiş Milletler öncülüğünde etkisini giderek artıran gıda krizine çözüm ararken, bilinçsiz tüketim nedeniyle oluşan gıda israfı, hem ülke ekonomilerine zarar veriyor hem çevre kirliliğine yol açıyor. Uzmanlar, gıda israfının insanlığın geleceği için ciddi bir tehdit olduğunu vurguluyor.

Yol çalışmasını izleyen şahıs iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti

Bursa'da yol yapım çalışmasını izleyen şahıs, park halinde freni boşalan iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybetti.

76 yaşındaki hastanın safra kesesinden bin 284 taş çıktı

Gemlik Devlet Hastanesi’ne başvuran 76 yaşındaki hasta Ayşe Durmaz’ın safra kesesinden bin 284 adet taş çıkarıldı.

TBMM Başkanı korumaları kaza yaptı

Türkiye Büyük Millet Meclisi korumaları İstanbul Bursa Otobanı Kuzey Gişeleri yakınlarında trafik kazası yaptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Erik tarlası soyulan çiftçiden hırsıza mesaj: 'İşçilik güzel kendisiyle çay içmek istiyorum'

Bursa'nın İznik ilçesinde bir erik tarlasından 160 ağaç eriği bir gecede toplayıp çalan hırsızlar tarla sahibini şoke etti. 160 ağaç eriğin toplandığını gören çiftçi, 'Çok profesyoneller, işçilik güzel, kendisi ile çay içmek istiyorum' dedi.

Boşanma aşamasındaki kadına doğalgaz düzenekli tuzak

Bursa'da boşanma aşamasındaki karısının evinde doğalgazı açıp evi havaya uçurmak için düzenek kurduğu iddia edilen adam ve yanındaki oğlu gözaltına alındı.

Kazada yaralanan kadın, aracındaki etler buzdolabına konulmadan hastaneye gitmedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç, cipe arkadan çarptı. Kaza sonucu 3 kişi yaralanırken, yaralılardan Yasemin Usluel, araçtaki yaklaşık 40 kilogram etin alınıp buzdolabına konulmasını istedi.

Dövülen kadını kurtardılar, döveni de yere yatırıp etkisiz hale getirdiler

Bursa'da bir kişi yanında bulunan kadını yol ortasında darp etmeye başladı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar kadını kurtarıp yere yatırdıkları adamı etkisiz hale getirdi.

Bursa’daki terör saldırısında şehit olan Cengiz Yiğit’in ailesi için yardım kampanyası başlatıldı

Adalet Bakanlığı, Bursa'da hain terör saldırısında şehit olan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in ailesi için Türkiye çapında yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Bursa’daki patlamada şehit olan ceza infaz memurunun evine Türk bayrağı asıldı

Bursa'da ceza infaz memurlarını taşıyan servise yapılan saldırıda şehit olan ceza infaz memuru Cengiz Yiğit'in Gemlik'teki evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin cenazesi memleketi Ağrı'da toprağa verilecek.

Adalet Bakanı Bozdağ, infaz koruma memurlarına yönelik saldırının gerçekleştirildiği Bursa’ya gidiyor.

Adalet Bakanı Bozdağ, infaz koruma memurlarına yönelik saldırının gerçekleştirildiği Bursa'ya gidiyor.

Cezaevi aracına bombalı saldırı! 1 şehit, 4 personel yaralı

Bursa'da cezaevinde görevli infaz koruma memurlarını taşıyan servis otobüsüne yönelik bombalı saldırıda 1 ceza infaz koruma memuru şehit oldu, 1'i ağır 4 personel de yaralandı.

İnternette okey oynarken tanışmışlardı! Evlendiikten bir gün sonra öldü... Korkunç gerçek ortaya çıktı

Bursa'da, 9 yıl önce internette okey oynarken tanışıp evlendiği gün hayatını kaybeden Ahmet Yeşildağ'ın (70) ölümüyle ilgili davada savcı mütalaasını verdi. Mütalaada, ölümünün tedavi amacıyla kullanılan ilaçta bulunan kodeinin fazla verilmesi sonucu zehirlenerek olduğu ortaya çıkan Yeşildağ'ın, dini nikahla birlikte yaşadığı Sevilay Saygın (60) ile resmi nikah kıydığı Derya Mızrakçı'nın (42) annesi Beyhan Mızrakçı hakkında tasarlayarak adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezası talep edildi. Her iki sanığın da tutuklanmasını isteyen savcı, Derya Mızrakçı Yeşildağ'ın ise beraatını talep etti.

Toplam 34 haber.