Çevre

Çevre Haberleri

Gaziantep beyaza büründü, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı

Gaziantep'te 2024 yılının ilk kar yağışıyla kent merkezi başta olmak üzere yerleşim alanları beyaza büründü. Beyaza bürünen şehirde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Gaziantep'te Yeni Toplu Taşıma Hattı

Gaziantep'te Yeni Toplu Taşıma Hattı: Kuzeyşehir 5. Etap'a B 92 Hattı Hizmete Giriyor

Gaziantep yoğun sis

Gaziantep'te gece saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düşerken, kentin simgelerinden tarihi Gaziantep Kalesi görünmez oldu. Yoğun sis nedeniyle Gaziantep'te uçak seferi de iptal edildi.

Nesli tükenme tehlikesi olan çizgili sırtlan, Gaziantep'te kameraya yakalandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında olan çizgili sırtlan görüntülendi.

Bakan Özhaseki: 'Sokaklar eski haline dönecek, çocuklar cıvıl cıvıl oynayacak'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te il genel koordinasyon toplantısına katıldı. Bakan Özhaseki, Sokaklar eski haline dönecek, çocuklar cıvıl cıvıl oynayacak dedi.

Bakan Özhaseki: 'Şehircilik yapacaksanız, ciddi bir belediye başkanlığı yapıyorsanız önceliğinizi böyle altyapı çalışmalarına verirsiniz'

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) tarafından yapımı tamamlanan Nizip İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla açıldı.

Gaziantep'te depremde ağır hasar alan emniyet ek binasının yıkımına başlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören Gaziantep'teki İl Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasının yıkım çalışmalarına başlandı.

Çiftçi Kayıt Sistemi’ne başvurular 2 Ocak 2024’te sona erecek

Tarım ve Orman Bakanlığınca, tarımsal faaliyetlerin ülke genelinde kayıt altına alınması ve çiftçilerin desteklerden yararlandırılabilmeleri amacıyla oluşturulan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için 2024 üretim yılı başvuruları 2 Ocak 2024 tarihinde sona erecek.

Sığırcık kuşlarının gökyüzündeki dansı hayran bıraktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde sığırcık kuşlarının gökyüzündeki dansı görsel şölen oluşturdu.

Gazi Yarı Maratonu ve Halk Koşusu Sebebiyle Trafik Kapatılacak

Gaziantep'te düzenlenecek olan 5. Gazi Yarı Maratonu ve Halk Koşusu etkinlikleri kapsamında, 17 Aralık 2023 Pazar günü sabah 08.00 ile 12.00 saatleri arasında belirtilen bölgelerde trafik kapatılacak.

Gaziantep'in İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

"Gaziantep'in Doğusunda Kuvvetli Yağış Uyarısı: Nurdağı ve İslahiye'de Olumsuzluklara Dikkat"

Gaziantep'te yoğun sis etkili oldu

Gaziantep'te sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Gaziantep Büyükşehir, tarımsal üretime desteğini sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bugüne kadar 211 bin 556 çiftçiye 1 milyar 745 milyon 450 bin TL değerinde destekte bulundu.

Gaziantep'te hayvanlar kış uykusunu unuttu

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ikinci ve dünyanın 4'üncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki hayvanlar bu yıl kış uykusuna yatmadı.

Gaziantep Valiliği'nden Kuvvetli Yağış Uyarısı: Tedbirli Olunması İsteniyor

Gaziantep Valiliği, Hatay’ın doğusu, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa'da beklenen kuvvetli sağanak yağışlar sebebiyle vatandaşları uyardı.

Büyükşehir, yeşil şehir için Yamaçtepe'de ağaç dikti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent gelinde başlattığı ağaçlandırma çalışması ile Gaziantep Valiliği ve Altunkaya Holding iş birliğinde Yamaçtepe Mahallesi'nde ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Gaziantep'te sağanak ve yoğun sis etkili oluyor

Gaziantep'te gece saatlerinde başlayan sağanak ve yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Etkili olan sis nedeniyle kentteki bazı noktalarında görüş mesafesi yer yer 25 metreye düştü.

AFAD’dan 64 il için sağanak, kar ve fırtına uyarısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yurdun büyük bölümünde fırtına, kar ve kuvvetli yağış beklendiğini belirterek 64 il için turuncu ve sarı uyarıda bulundu.

Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, Stratejik Ürünlerin Üretiminde Yeni Bir Proje Başlattı

Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Karayılan, kırmızı mercimek ve boş-nadasa bırakılan tarım arazilerinin stratejik ürünlerin üretiminde kullanılması amacıyla yeni bir projeyi duyurdu.

Toplam 350 haber.