DİYARBAKIR

Güncel Diyarbakır Haberleri Diyarbakır son dakika gelişmeleri

DİYARBAKIR Haberleri

Diyarbakır'da Sanayi Sitesi'nde patlama: Yaralılar var

Diyarbakır'da 3. Sanayi Sitesinde patlama meydana geldi. Olay yerine, UMKE, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olduğu belirtildi.

Türkiye’nin en büyük ‘yasa dışı’ bahis çetesinden biri çökertildi

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 6 ay süren takipleri sonucu tespit ettiği, Diyarbakır ve İstanbul'da bulunan 26 şüpheliye yönelik 32 adrese, 300 polisin katılımıyla, yapılan eş zamanlı operasyonda 26 şüpheli yakalandı.

Diyarbakır’da adliye çıkışı arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı

Diyarbakır'da adliye çıkışında akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

MİT ve Emniyet'ten 6 ilde FETÖ’ye "İzdivaç" operasyonu: 8 gözaltı

MİT ve Emniyet tarafından aralarında Diyarbakır'ın da bulunduğu 6 ilde 2015-2016 yıllarında yapılacak evliliklere aday gösterilen terör örgütü mensupları ile ilgili Bylock yazışmaları bulunan kadın örgüt mensuplarının yakalanmasına yönelik 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenerek 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Görme engelli kız piyanodan girdiği yetenek sınavında 99.87 puan alarak 1. oldu

Piyano çalan Görme engelli 15 yaşındaki Damlagül Yıldız, Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavında 99.87 puan alarak birinci oldu. Yıldız'a Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu piyano hediye etti.

Irak’tan gelen 3 çocuk daha hayallerine kavuştu

Halk arasında 'kelebek hastalığı' olarak bilinen epidermolizis bülloza hastası 3 çocuk Irak'tan getirilerek Türkiye'de elleri açıldı. Bu yıl içerisinde 48 kelebek hayaline kavuştu.

Diyarbakır’da cenaze kavgası: 5 yaralı

Diyarbakır'da bir sağlık çalışanı, korona virüs nedeniyle hayatını kaybedince, hastaneye giden yakınları tekme tokat birbirine girdi. Çıkan arbedede 5 kişi yaralandı.

Evlat nöbeti tutan iki ailenin daha çocukları teslim oldu

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırılan Songül Akkuş'un annesi Fatma Akkuş'a kızının teslim olduğu müjdesi verildi. Songül Akkuş ile birlikte bir kişinin daha güvenlik kuvvetlerine teslim olduğu bilgisi alındı. 3 Eylül 2019 tarihinde Hacire Akar ile HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlayan evlat nöbetine katılan 233 aileden 28'i çocuklarına kavuşmuş oldu.

Virajı alamayan tır elektrik direğine çarpıp patlayarak alev aldı

Diyarbakır'da bir tır, sürücüsünün virajı alamaması sonucu refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. Direğin üzerine düştüğü tır, büyük bir patlamayla alev topuna döndü. 1 saatlik çalışma sonucu söndürülen tırın sürücüsü yaralı halde kurtarıldı.

Diyarbakır’da terör operasyonu: Aralarında HDP’li yöneticilerin de bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı

Diyarbakır'da terörist cenazelerine, kanunsuz eylemlere dönüşen basın açıklamaları, açlık grevi eylemleri, illegal etkinliklere dönüşen açık hava ve kapalı alan toplantılarına katılan ve organize eden şüphelilerin tespitine yönelik düzenlenen operasyonda aralarında HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Site sakiniyle site yöneticisi silahlı kavga: 2 yaralı

Diyarbakır'da kısıtlama saatinde site sakini ile yöneticisi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Diyarbakır annelerinin feryadı beyaz perdeye taşınacak

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il binası önünde evlat nöbetinde olan ailelerin dramı, beyaz perdeye taşınıyor.

Kardeşi tarafından öldürülen Gülistan’ın son görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır'da aile meclisi kararı ile kardeşi tarafından sokak ortasında sırtına ateş edilerek öldürülen Gülistan Şaylemez'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Evlat nöbetindeki aileler Gara’da katledilen 13 şehit için ağıt yakıp, dua etti

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, Irak'ın Kuzey'inde bulunan Gara bölgesinde aralarında polis, asker ve sivillerin olduğu 13 kişinin şehit edilmesini HDP Diyarbakır il binası önünde bulunan çadıra bayrak asıp basın açıklaması yaparak kınadı.

Teröristler 9 yaşında eline bomba verdi, 13 yaşında kaçırdı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemine bir aile daha katıldı.

Başkan Beyoğlu’ndan sporculara malzeme dağıtımı

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağlar Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren futbolcular ile karatecilere spor malzemeleri desteğinde bulundu.

Tarihi eserleri satmak isterken suçüstü yakalandılar

Diyarbakır'da düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 147 eser ele geçirildi. Tarihi eserleri 750 bin liraya satmak isterken suçüstü yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

102 yaşındaki kadın korona virüsü yendi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, geçtiğimiz hafta korona virüse yakalanan 102 yaşındaki Behiye Taşkıran, hastalığı yenmeyi başardı.

1 kilo ve üzeri tatlı alana kitap hediye

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir esnaf, 1 kilo ve üzeri tatlı alışverişi yapan herkese kitap hediye ediyor.

Toplam 50 haber.