Eğitim

Eğitim Haberleri

'Lisede Bir Gün' etkinliğiyle GKV Özel Liseleri tanıtıldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Lisede Bir Gün programına katılan GKV Özel Ortaokulu son sınıf öğrencileri, gün boyu bir birinden farklı etkinlikle 2023-2024 eğitim öğretim yılında eğitim görecekleri GKV Özel Liselerini yakından tanıma şansı yakaladı.

GAÜN'de deprem bölgesi zirvesi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından Deprem Bölgesi Zirvesi düzenlendi.

SANKO Okulları öğrencileri teniste il ikincisi oldu

SANKO Okulları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Müsabakası'nda il ikincisi oldu.

Fırst Lego Challenge Turnuvası

SANKO Okulları öğrencileri, First Lego Challenge Turnuvasında bölge ikincisi oldu.

Cumhurbaşkanı Tatar'dan GAÜN'ne övgü

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'inci yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep Üniversitesine (GAÜN) gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yanındaki heyet Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyaret etti.

GAÜN'lü akademisyen dünyanın en başarılı genç ekonomistleri arasında

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Destek, RePEc/IDEAS (Research Papers in Economics) verilerine göre hazırlanan ve 2024 yılı Ocak ayı için yayınlanan dünyada en başarılı genç ekonomistler listesinde yer aldı.

Deprem Bölgesi Zirvesi'nde depremin teknik boyutu irdelenecek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek olan Deprem Bölgesi Zirvesi'nde depremin teknik boyutu irdelenecek.

Deprem bölgesi zirvesi'nde depremin psikolojik ve sosyal boyutu konuşulacak

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenecek olan Deprem Bölgesi Zirvesi'nde 'Depremin Psikolojiye ve Sosyal Hayata Olan Yıkıcı Etkisi ' ele alınacak.

Erdem Koleji öğrencisi Balkan şampiyonu oldu

Sırbistan'da gerçekleştirilen U20 Balkan Şampiyonası'nda Erdem Koleji öğrencisi Eren Keser'in yer aldığı Türkiye takımı 4x400 bayrak takım yarışında 3.30.05'lik derece ile altın madalya kazandı.

GAÜN'de Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümüne özel söyleşi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın da katılacağı önemli bir söyleşiye ev sahipliği yapacak.

GAÜN'de 6 Şubat anma etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kök Hücre Topluluğu, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden GAÜN Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Melik Baha Belikırık ve beraberinde hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanları anısına fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

HKÜ'de 6 Şubat depremleri anma programı gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Hukuk Amfi'de gerçekleştirilen anma programı, depremde vefat eden öğrenciler, mezunlar ve vatandaşların anısına Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında yapılan duanın ardından 'Depreme Dirençli Şehirler' konulu konferans gerçekleştirildi.

Erasmus+ Projesinin İtalya toplantısı gerçekleşti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ana koordinatörlüğünde ve GAÜN Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Başaran'ın öncülüğünde yürütülen Erasmus+ projesinin İtalya toplantısı gerçekleşti.

Türk Kızılay Gaziantep'te kütüphane açtı

Türk Kızılay, TÜRKSAT sponsorluğunda 100. Yıl Kütüphanesini 6 Şubat depremlerinden etkilenen İslahiye ilçesinde açtı.

GKV Özel Okulları Genel Müdürlüğüne Fevzi Gürsel atandı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'na Genel Müdür olarak atanan Fevzi Gürsel'in görevine başladığını açıklayan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy Gürsel'e yeni görevinde başarılar diledi.

SANKO Sanat Galerisi'nde 'Ayıntab Bastası' temalı resim sergisi

Ressam Gülümay Çiraz, tuval üzerine karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan 'Ayıntab Bastası' temalı resim sergisini SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverle ile buluşturdu.

Yaraları birlikte sarmaya devam edeceğiz

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ), tarihi felaket olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü öncesi Nurdağı'nda anlamlı bir buluşmaya imza attı.

Ressam Gülümay Çiraz, Sanko Sanat Galerisi'nde sergi açacak

Ressam Gülümay Çiraz, tuval üzerine karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan 'Ayıntab Bastası' temalı resim sergisini, 2 Şubat 2024'te SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverle ile buluşturacak.

Toplam 839 haber.