Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep'in Bakırcılar Çarşısı'nda bayram ve tatil yoğunluğu

Bayram tatilinin sekizinci gününde, Gaziantep'in ünlü Bakırcılar Çarşısı'nda yoğunluk had safhaya ulaştı. Hem yerli hem de yabancı turistlerin akın ettiği çarşıda, 'iğne atsan yere düşmez' deyimi adeta canlandı.

Vatandaşlar bayramda Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne akın etti

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın üçüncü, dünyanın ise dördüncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü yaklaşık 32 bin kişi ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanı Celal Özsöyler, bayram tatili boyunca 70-75 bin ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Otobüs sürücüsünden yürekleri ısıtan bayram harçlığı sürprizi

Gaziantep'te Büyükşehir belediye otobüsü sürücüsünün çocuk yolculara yaptığı anlamlı jest yürekleri ısıttı.

Şehitkamil Belediyesi bayramda 7/24 mesaide

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, bayram tatili boyunca hizmette herhangi bir aksama yaşanmaması için 7/24 mesai başında olacaklarını söyledi.

Tahmazoğlu, Polis Haftasını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm polis teşkilatı ve ailelerinin polis haftasını kutladı.

GAGİAD Başkanı Konukoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu, Ramazan Bayramını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Şahinbey'de yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Meclisi 31 Mart seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, Meclis Başkanvekillikleri ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Gaziantep'te çarşı pazarda bayram yoğunluğu

Gaziantep'te Ramazan Bayramı dolayısıyla çarşı ve pazarlarda yoğunluk yaşandı.

Bayram öncesi şeker ve çikolataya yoğun talep

Gaziantep'te Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte bayramların vazgeçilmezi olan şeker, lokum ve çikolatalar tezgahlardaki yerini aldı.

Şahin: 'Bayramlarımızın maneviyatının muhafazası, geleceğe dair en büyük güvencelerimizdendir'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ünverdi'den Ramazan Bayramı mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuşmanın manevi huzurunun yaşandığını belirterek, bu müstesna günlerin tüm dünyada daha güzel günlere vesile olması temennisinde bulundu.

Bayram kalbinize ağır gelmesin

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Gökaslan, bayramda yanlış beslenmenin kalp damar sağlığını etkileyebileceğine dikkat çekerek, kalp hastalarını bu konuda uyardı.

GTO Başkanlarından Bayram mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı'nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Kubba'dan Ramazan Bayramı mesajı

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Acar'dan Ramazan Bayramı mesajı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar, bayramların sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği günler olduğunu belirterek, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Kadir Gecesi'nde Şahinbey Millet Cami doldu taştı

On binlerce vatandaş Kadir Gecesi'nde Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ne akın etti. Caminin içi ve avlusu tıklım tıklım dolup taştı.

Kadınların köy kahkesi mesaisi

Gaziantep'te bayram sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan köy kahkesi için hazırlıklar başladı.

Gaziantep'te yuvalama zamanı

Ramazan bayramı hazırlıkları Türkiye'nin dört bir yanında farklı hazırlıklarla sürerken Gaziantepli hanımlar her gün bir komşuda buluşarak iftardan sahura kadar süren hummalı çalışmalarla imece usulü bayrama özel olarak hazırlanan yuvalama yapabilmek için çalışıyor.

Toplam 2367 haber.