Gündem

Gündem Haberleri

Fadıloğlu'na 'Teşekkür Plaketi'

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na, milli eğitime sağladığı desteklerin yanı sıra geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılan Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu için 'Teşekkür Plaketi' takdim etti.

Fadıloğlu: '7 farklı ilden 296 sporcuyu misafir ettik'

Şehitkamil Belediyesi ve Altınordu Futbol Kulübü iş birliği ile düzenlenen Bölgesel Futbol Şenliği'nde, 7 farklı ilden 296 futbolcu yeteneklerini sergiledi. Yeşil sahada küçük kramponların büyük heyecanına sahne olan organizasyonda, kulüplerin scout ekipleri titiz bir tarama yaptılar.

Gaziantep'te Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak Mahalleler ve Saatler Açıklandı

Gaziantep'in farklı bölgelerinde 11 Aralık 2023 tarihinde planlanan elektrik kesintisi nedeniyle belirli mahallelerde elektrik tedariki kesintiye uğrayacak. Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan kesintiler, şu mahallelerde ve saatlerde yapılacak:

Gaziantep'te yoğun yağışın sebep olduğu olumsuzluklar giderildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece yoğun yağışların olumsuz sonuçlara yol açmaması için sabaha kadar çalışarak, yaşanan olumsuzların etkisini büyük ölçüde giderdi. Başta GASKİ olmak üzere, Fen İşleri Dairesi, Gaziantep İtfaiyesi ve Kent Estetiği Dairesi ekipleri gece saat 2.30'da yağıştan kaynaklı sorunları çözüme kavuşturdu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi

SANKO Sanat Galerisi'nde 1 Aralık 2023'te açılan 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi' devam ediyor.

Evlilik Okulu'nda eğitim gören 196 çift daha sertifikasını aldı

Şahinbey Belediyesi'nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu Projesinde eğitim gören 196 çift daha Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ellerinden sertifikalarını aldı.

Bilinçli Anneler, Sağlıklı Yarınlar Projesi

SANKO Üniversitesi Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile 15-49 yaş grubu arasındaki kadınlara yönelik 'Bilinçli Anneler, Sağlıklı Yarınlar Projesi' kapsamında depremden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde anne ve anne adaylarına yönelik iki gün süren eğitim programı düzenledi.

Altyapıda 13 farklı takıma dev yatırım

Şehitkamil Belediyesi, altyapılara yönelik çalışmalarıyla Türk basketboluna sporcu yetiştirmek için önemli bir kaynak sağlıyor.

BM'den Gaziantep'te anlamlı etkinlik

Gaziantep'te Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Temsilciliği, BM Uluslararası Göç Kuruluşu (IOM), BM Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), BM Nüfus Fonu (UNFPA) ve BM Kadın Birimi UN Women tarafından düzenlenen bir panelde, engelli kadın ve kız çocuklarının deprem sonrası karşılaştıkları sorunlar ve şiddet riskleri ele alındı.

Gazi ve şehit aileleri depremzede öğrenci ve öğretmenleriyle buluştu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Gülay Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri depremde anne veya babasını kaybeden Atalar İlkokulu öğrenci ve öğretmenleriyle yemekte buluştu.

35. GAFSHOES Fuarı Büyük ilgi ile gerçekleştirildi

35. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı'nı (GAFSHOES) 20 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Şahin: 'Türkiye'nin en güzel engelsiz yaşam merkezi Gaziantep'te'

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı ile Türk Kızılay Gaziantep iş birliğinde 'Dünya Engelliler Farkındalık Günü' dolayısıyla program düzenledi.

Kadınlardan pastacılık kursuna yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi, kadınlara yönelik açtığı pastacılık kursunda, pasta, kurabiye ve çeşitli hamur işlerinin püf noktalarıyla ilgili bilgiler veriyor. Şehitkamilli kadınlar, pasta yapımındaki püf noktaları kendileri için açılan pastacılık kursunda öğreniyor.

HKÜ, Dünya Sivil Havacılık Günü'nü coşkuyla kutladı

Havacılık sektörünün önemli kuruluşları ile protokollere imza atan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü'nü havacılık sektörünün temsilcilerini öğrencilerle buluşturarak kutladı.

'Halıcıları bu cesaretli adımdan dolayı kutluyorum'

İstanbul'da düzenlenen CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerinin buluşma noktası olurken, eski Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle de fuara katılan firmaların stantlarını ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül Gaziantepli halıcıları yalnız bırakmadı

İstanbul Valisi Davut Gül, CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarı İstanbul 2023'e katılan firmaların stantlarını ziyaret ederek, Başkan Zeynal Abidin Kaplan'dan bilgiler alarak başarılı bir fuar geçirilmesini diledi.

Çeber ve Şahin Gaziantepli halıcılara moral verdiler

Halı firmalarının 2024 yılı koleksiyonlarını tanıtıldığı İstanbul Uluslararası CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarının fuarına katılan Gaziantepli firmaları yalnız bırakmayan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TİM Başkan Vekili Fikret Kileci, Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'dan fuarla ilgili genel bilgiler alarak firmalara başarılar diledi.

Şahinbey Belediyesi 162 öğrenciyi daha Umreye gönderecek

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Valiliği öncülüğünde 6'ncısını düzenleyeceği 'Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması' için protokol imzaladı. Şahinbey Belediyesi 2017 yılında başlattığı proje kapsamında 933 öğrenciyi Umreye göndermiş olacak.

Udma peynir müzesi, 16 ayda 31 bini aşkın misafir ağırladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Udma Peynir Müzesi ve Restoran, 2022 Eylül ayından bugüne toplamda 31 bin 169 kişiye hizmet verdi.

Toplam 2369 haber.