Gündem

Gündem Haberleri

Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi vatandaşın hizmetinde

Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep'e kazandırılan Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Dünya Etnospor Konfedarasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın katılımıyla yapılan açılış töreninin ardından vatandaşa hizmet vermeye başladı.

Büyükşehir'den öğretmenlere 24 Kasım'a özel çiçek dağıtımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kent geneline yayılan okullarda eğitim ve öğretim veren 3 bin öğretmene kasımpatı çiçeği dağıttı.

Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu'nun açılışı yapıldı

Daha önce 2 okul ve 1 yurt inşa ederek Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, inşası tamamlanarak hizmete sunulan Şehitkamil Belediyesi Öğretmenler Ortaokulu'nun resmi açılışını, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yaptı. Fadıloğlu, 'Öğretmenlerimizin, birebir kendilerinin cebinden koyarak yaptırdıkları okulu açıyoruz, inşallah bu örnek olur' dedi.

Yamlı: 'Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet'

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenler, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Programda konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, 'Çocuklarımız, öğretmenlerimize emanet. Hep beraber, birlikte inşallah asıl meselemiz olan eğitim işini belli bir noktaya getireceğiz' dedi.

Tahmazoğlu, Öğretmenler Gününü kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajla tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kılıç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Orta Hasarlı Konutların da ağır hasarlı sayılacağına ilişkin genelge yayımlandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde zarar gören 11 ilde uzun zamandır merak konusu olan orta hasarlı konutların akıbeti netleşti. 21.11.2023 tarihinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya imzasıyla yayımlanan genelgeye göre, orta hasarlı olduğu tespit edilmiş konutların hepsi ağır hasarlı binalar gibi işlem görecek. Genelgeye göre bunun istisnalarının bulunduğuna dikkat çeken Malatya Barosu Avukatlarından Çağdaş Karaoğlan, konuya açıklık getirdi.

Gaziantep'te 3 Kadın Hırsızlık Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Gaziantep'in Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan olay, 23 Kasım Perşembe günü saat 14:00 civarında gerçekleşti. Ev sahibinin uzak olduğu bir sırada meydana gelen olayda, üç kadın şahıs, mahallede bulunan bir evin kapısını açarak içeri girdi ve hırsızlık yaptı.

Gaziantep'te Düğün Kana Bulandı 1 Ölü 4 Yaralı

Gaziantep'te iddiaya göre düğünde çıkan kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı

Art arda iki büyük deprem Gaziantep'te hissedildi

AFAD, 15 dakika arayla Malatya merkezli 5.2 ve 4,7 büyüklüğünde 2 ayrı deprem meydana geldiğini duyurdu

Malatya’da 5.2 Şiddetinde Deprem! Gaziantep Fena Sallandı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bugün saat 17.46'da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem, bölgede endişe ve tedirginliğe neden oldu.

Gaziantep'te Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak Mahalleler ve Saatler Açıklandı

Gaziantep'in farklı bölgelerinde 24 Kasım 2023 tarihinde planlanan elektrik kesintisi nedeniyle belirli mahallelerde elektrik tedariki kesintiye uğrayacak. Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan kesintiler, şu mahallelerde ve saatlerde yapılacak:

Şahin'den 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

HKÜ'de 4. Uluslararası İslami Muhasebe ve Finans Konferansı gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde (HKÜ) düzenlenen '4. Uluslararası İslami Muhasebe ve Finans Konferansı' 13 farklı ülkeden 167 bilim insanı ile sektörün en üst düzey kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

P&G Türkiye, Umut Evi, Spor Okulu ve Destek Merkezi ile İslahiye'ye umut oluyor

Depremin ilk gününden itibaren gerçekleştirdiği yardımları kalıcı hale getirmeyi amaçlayan P&G Türkiye, Umut Hareketi'ni Umut Evi projesi, Spor Okulu ve Destek Merkezi ile genişletti.

Öğretmenler, öğrencileriyle birlikte 'Öğretmen' filmini izledi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun geçtiğimiz günlerde imzaladığı protokol kapsamında idareciler, öğretmenler ve öğrenciler, 'Öğretmen' isimli sinema filminde buluştu.

Koçer'den '24 Kasım Öğretmenler Günü' mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fadıloğlu: 'Öğretmenlerimizi sadece bir gün hatırlamak yeterli değildir'

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dünya Antibiyotik Farkındalık Haftası

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde, 18-24 Kasım Dünya Antibiyotik Farkındalık Haftası nedeniyle bir stant kuruldu.

Toplam 2367 haber.