Gündem

Gündem Haberleri

Gaziantep'te yeni adli yıl törenle başladı

Gaziantep'te 2023-2024 adli yıl açılışı için tören düzenlendi.

Saat tamirciliğini yaşatmak için teknolojiye direniyorlar

Saat tamirciliği mesleğinin son temsilcilerinden olan Gaziantepli Ökkeş Altunbaş ve 4 oğlu antika saatleri tamir ederek zamana ayar veriyor.

Çetin ve İzol'un barış gayreti takdir topladı

Adem Kılıç ile iş insanı Mehmet Nergiz arasında yaşanan husumet AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve önceki dönem AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Edip İzol'un gayretiyle son buldu.

Bakanlıktan 3.5 yaşındaki çocuğun ölümünde ihmal iddialarına yalanlama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan 5 yaşındaki çocuğun ölümünde ihmal iddialarının doğru olmadığına dair açıklama yayımlandı.

Gaziantep'te yeni mahsul kurutmalıklar tezgaha inmeye başladı

Gastronomi kenti Gaziantep'in vazgeçilmez lezzeti olan yeni mahsul kurutmalıklar tezgahlardaki yerini aldı.

Erdoğan ve Afrin ailelerinin mutlu günü

Gaziantep siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden Ayıntap Reklam-İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan'ın oğlu Emin ile Afrin Jenaratör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Afrin'in kızı İlayda, görkemli bir kır düğünü ve nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Gaziantep'te kurutulan dondurma ve meyvelerin tadı Antarktika'ya kadar uzandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) tarafından desteklenen Oğuzeli Ezogelin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ndeki kadınların kuruttuğu dondurma ve meyveler, 7. Ulusal Antarktika Bilim Seferi'nde Türk bilim seferi heyetinin menüsündeki favori ürünler arasında yer aldı.

Fadıloğlu ve Çelikaslan kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Çelikaslan ve Başkan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek sorularını yanıtladılar.

100'den fazla filmde oynayan Yeşilçam'ın emektarı hayatını kaybetti

100'den fazla filmde rol alan Yeşilçam sanatçısı Ahmet Cengiz 70 yaşında hayatını kaybetti.

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

Gaziantep'te yarın (25 Ağustos Cuma) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Vali Çeber ve Tahmazoğlu'ndan öğrencilerin ürettiği baklavaya tam not

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere desteğini her alanda sürdürmeye devam ederken baklava üretimi yapan Hacı Muzaffer Bakbak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencilerinin yanında olarak yapılan baklavaların satışı için Mecidiye Han'da iş yeri verdi.

Telefon tamircilerinin sıcak hava mesaisi

Aşırı sıcakların etkili olduğu bugünlerde telefonlarda patlama riski olabileceğine dikkat çeken uzmanlar, vatandaşların telefon patlamalarına karşı tedbirli olmaları gerektiğini söyleyerek, aşırı ısınan telefonların patlama riski olduğunun altını çizdi.

Bozatlı ve Tahmazoğlu'ndan vatandaşlara aşure ikramı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Vatandaşlardan Fadıloğlu'na hizmet teşekkürü

Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gaziantep'te kontrollü bina yıkımlarında denetimler arttırılacak

Gaziantep'te kepçe operatörünün bir binanın kontrollü yıkımı esnasında enkaz altında kalarak hayatını kaybetmesi sonrası açıklama yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Daha fazla denetleyeceğiz ve bundan sonra herhangi bir kaza gerçekleşmemesi için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Rekabet Kurulu’ndan Uludağ ve Namet’e soruşturma

Rekabet Kurumu, hızlı tüketim malları sektöründe üretici olarak faaliyet gösteren Erbak Uludağ ve Namet Gıda firmalarına soruşturma açılmasına karar verdi.

Kadooğlu, sektör adına Fatma Şahin'e teşekkür etti

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Şireci Tekstil'de işçilerle işveren arasında arabuluculuk görevi üstlenen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Gaziantepli depremzedelerin ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2023 Yılı Ağustos Ayı Dönem Toplantısı'nın 2'nci Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplandı.

Gaziantepliler Dikkat! Elektrik kesintisi olacak...

Gaziantep'te yarın (18 Ağustos Cuma) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Toplam 2303 haber.