Gündem

Gündem Haberleri

Jandarmadan ilkokul öğrencilerine temel trafik eğitimi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde jandarma ekiplerince 40 ilkokul öğrencisine temel trafik eğitimi verildi.

Ressam Orhan Zafer SANKO Sanat Galerisi'nde sergi açacak

Ressam Orhan Zafer, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan 'Kuşluk Vakti' temalı resim sergisini, 5 Nisan 2024'te SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturacak.

Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacağım'

Sandıktan büyük bir zaferle ayrılan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, makamına oturmadan sokaklara indi. Başkan Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacağım' dedi.

Gaziantep Büyükşehir, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkarak onların tedavilerini üstleniyor, sağlıklı bir yaşam sürmelerine imkan sağlıyor.

Tahmazoğlu evlere misafir oluyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ramazan Ayı'nda çat kapı ziyaretlerle vatandaşlara misafir oluyor.

Büyükşehir adayı Fatma Şahin oyunu kullandı

Cumhur İttifakının Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin oyunu kullandı.

Büyükşehir, sanat ve spor yarışmalarında derece alan öğrencilere bisiklet hediye etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Şehitkmil ve Şahinbey ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından yapılan sportif ve sosyal etkinliklerde dereceye giren 57 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Kahraman Şahin Bey şehit edilişinin 104. yılında anıldı

Gaziantep savunmasının önemli isimlerinden Şahin Bey'in, şehit edilişinin 104. yılında Şahinbey Anıt Mezarı önünde düzenlenen törenle anıldı.

Gazi Konut'un yapımını tamamladığı 500 konut hak sahiplerine teslim ediliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gazi Konut tarafından Güneyşehir bölgesinde yapımında sona gelinen 500 konutun anahtarları düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Şahin: 'Türkiye Yüzyılı'nın en büyük çevre hareketi sıfır atık'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaziantep'te 29 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler

Gaziantep'te yarın (29 Mart 2024 Cuma) uygulanacak elektrik kesintisi programı

Başkan Şahin, gençlerin sorularını yanıtladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 25 Aralık Panorama Müzesi'nde lise ve üniversite öğrencisi gençlerle buluştu, merak edilen soruları yanıtladı.

OSB çalışanları için konut müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle sanayide çalışan işçilerin konut ihtiyacını karşılamak için ucuza kira öder gibi ev sahibi olacakları konutlar yapılacak.

Toz taşınımı sağlığı olumsuz etkiliyor

Yurdu etkisi altına alan toz taşınımının insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğine dikkat çeken ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, özellikle astım, KOAH gibi nefes darlığı hastalığı olanların gerek olmadıkça dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Türkiye, Gazze'nin yaralarını sarıyor

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, İsrail'in zulmü altındaki Filistin ve Gazze halkına 18 tır yardım malzemesi ulaştırdı. İçerisinde gıda, giyim, ısınma, hijyen ve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım tırları, Mısır üzerinden Filistin ve Gazze halkına ulaştırıldı.

İmkander Gazze ve Suriye'deki mazlumları yalnız bırakmıyor

İmkander Gaziantep Şubesi Gazze'de hem Refahta hem de Cebeliye'de her gün 500 aileye iftar yemeği dağıtırken, Suriye'de ise Elbab , Akterin, ve Azez çevresindeki kamplarda kalan mağdurlara her gün sıcak yemek dağıtıyor.

Yarım asırlık bir aşk hikayesi

Gaziantep'te ikamet eden Ahmet Kılavuz, 57 yıllık eşi Sabiha Kılavuz'a ileri seviye alzaymır teşhisi konulmasının ardından onu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hastalığın semptomlarını hafifletmek ve sosyalleşmek için Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Moral Evi'ne giden çift, hem tedavi oluyor hem de o eski güzel günlerini merkezde yeniden yaşıyor.

Gazikültür, Türk Kuyumculuk ve Mâden Sanatına dair eşsiz bir eser yayımladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür, Türk-İslam sanatlarının nadide dallarından biri olan kuyumculuk ve maden sanatlarına ışık tutan Resimli Ansiklopedik Türk Kuyumculuk ve Mden Sanatı Terimleri Sözlüğü' nü okuyucuyla buluşturdu.

Enkazda eşini ve sağ bacağını kaybeden kadın protezine kavuştu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlere Adıyaman'ın Besni ilçesinde 5 katlı bir binada yakalanıp eşini ve sağ bacağını kaybeden 60 yaşındaki Ayşe Fatma Topaloğlu, protez bacağına Gaziantep'te kavuştu.

Toplam 2390 haber.