Gündem

Gündem Haberleri

Gazikültür, Türk Kuyumculuk ve Mâden Sanatına dair eşsiz bir eser yayımladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür, Türk-İslam sanatlarının nadide dallarından biri olan kuyumculuk ve maden sanatlarına ışık tutan Resimli Ansiklopedik Türk Kuyumculuk ve Mden Sanatı Terimleri Sözlüğü' nü okuyucuyla buluşturdu.

Enkazda eşini ve sağ bacağını kaybeden kadın protezine kavuştu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlere Adıyaman'ın Besni ilçesinde 5 katlı bir binada yakalanıp eşini ve sağ bacağını kaybeden 60 yaşındaki Ayşe Fatma Topaloğlu, protez bacağına Gaziantep'te kavuştu.

Şahin, Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde Hizmet Alan Engellilerle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, yeni hizmete alınan Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde tedavilerden yararlanan engellilerle bir araya geldi.

Gazi Konut Kuzeyşehir'de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir'de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Gaziantep'in son elektronik eşya tamir ustası talebe yetişemiyor

Gaziantep'te yaşayan Kazım Yeşildağ, 45 yıldır sürdürdüğü elektronik eşya tamirciliğinde son zamanlarda yoğunluk yaşadığını söyledi.

Tahmazoğlu öğrencilere verdiği sözü hemen yerine getirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ümmü Gülsüm Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversiteli öğrencileri ziyaret ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Gaziantepli genç çift, CİMER sayesinde evlendi

Gaziantep'te yaşayan İbrahim Doğan, yaklaşık bir buçuk yıl ailesi vermediği için sevdiği kızla evlenemeyince CİMER'e şikayet başvurusu yaptı. Damat Doğan'ın yaptığı başvurudan bir gün sonra yetkililerin araya girmesiyle aile kızı vermeye ikna olunca genç çift mutlu sona ulaştı.

Gaziantep'te çocuklara özel Ramazan etkinlikleri düzenleniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında il ve ilçelerde Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterileri, Oruç Kuşu Masalları etkinlikleri düzenliyor.

Başkan Fatma Şahin'den Dünya Su Günü mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 22 Mart Dünya Su Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Tahmazoğlu taksicilerle biraraya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu taksici esnafıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Araban Sarımsağı Gaziantep Büyükşehir'in girişimiyle AB coğrafi işaret tescilini aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Araban Ziraat Odası iş birliğinde Araban Sarımsağı, Avrupa Birliği coğrafi işaret tescilini aldı.

Tahmazoğlu vatandaşlar için kendi elleriyle yemek yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin aşevinde önlüğünü takıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kendi elleriyle yemek yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te yapacağı açıkhava toplantısı ve bazı etkinliklere katılmak üzere Gaziantep Havalimanı'na indi.

Ramazan ayında çereze yoğun ilgi

Gaziantep'te Ramazan ayında vatandaşlar iftar sonrası tüketmek için çereze yoğun talep gösteriyor.

Vergi Dairesi Başkanlığından kira geliri elde edenler için önemli duyuru

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Tarık Törer, 2023 Yılında Kira Geliri elde eden mükelleflerin 1 Mart-1 Nisan 2024 tarihleri arasında Yıllık Gelir Vergisi Beyannamesi ile beyanda bulunmaları gerektiğini hatırlatarak, Mesken Kira Geliri elde eden mükelleflere yönelik açıklamalarda bulundu.

Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı ve Gaziantep Bebek Kütüphanesi açıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, açılışı yapılan Türkiye Yüzyılı Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan Bebek Kütüphanesi hakkında 'Türkiye'nin pek çok noktasına ilham kaynağı olacak' dedi.

Şahinbeyli Öğrenciler İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştı

Şahinbey Belediyesi tarafından, geleneksel olarak düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Down sendromlu çocuklar farkındalık günü etkinliğinde doyasıya eğlendi

Gaziantep'te, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü programı çerçevesinde down sendromlu çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

Fatma Şahin'den emeklilere müjde

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 65 yaş üstü vatandaşların kullanacağı, avantaj ve indirimlerden yararlanacağı Emekli Kart' tanıtıldı.

Toplam 2392 haber.