İlçe Haberleri

İlçe Haberleri Haberleri

İslahiye’de sis hayatı olumsuz etkiledi

Gaziantep'in İslahiye İlçesinde yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. Gece başlayan ve sabah etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düştü, sürücüler zor anlar yaşadı.

Gaziantep’te ilçelere vakumlu süpürge aracı

Şahinbey Belediyesi, 7 ilçe belediyesine destek olmaya devam ederek, Vakumlu Yol Süpürge aracı hediye etti.

Aktoprak Mahallesi’ne ikinci sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi tarafından Aktoprak Mahallesi'nde yapımına başlanan ikinci sosyal tesisinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. İkinci sosyal tesis, kısa süre içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.

Araban’a vakumlu yol süpürgesi

Şahinbey Belediyesi, Araban Belediyesine 1 adet vakumlu yol süpürgesi hibe etti.

Şahinbey’de 15 bin aileye 18 milyon 405 bin 250 TL dev nakdi destek

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediye Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapıldı. Yapılan Meclis toplantısında 15 bin Şartlı Eğitim Yardımı alan aileye 18 milyon 405 bin 250 TL nakdi destek kararı çıktı.

Şehitkamil Belediyesi’nden Arıl’a sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yukarı Arıl Mahallesi'nde yapımı süren tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı kısa süre sonra çözülmüş olacak.

Gaziantep Şahinbey’de 100 yetim aile ev sahibi oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Kaymakamlığı, Şahinbey Belediyesi ve hayırsever iş insanları ile birlikte, 100 ihtiyaç sahibi yetim aile için yapılan konutların kura çekimini, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık gerçekleştirdi.

İstanbul’da Araban’da yetişen tarım ürünleri tanıtılıyor

Gaziantep'in Araban ilçesine ait tarım ürünleri Gaziantep Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul Maltepe'de düzenlenen 'Gaziantep Tanıtım Günleri'' etkinlik alanında tanıtılıyor.

Şehitkamil’de okul kantinleri denetlendi

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde eğitim veren okulların kantinlerine yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde, gıda maddelerinin sağlık koşullarına uygunluğunu, ürünlerin son kullanma tarihleri, kantinlerin ilaçlanması ve iş yeri ruhsatları inceledi.

Pide ekmeğe 25 kuruş zam

Gaziantep'in Araban ilçesinde pide ekmeğe 25 kuruşluk zam yapıldı. Yapılan zamla 1 lira 25 kuruştan satılan 1 adet pide ekmeği 1 lira 50 kuruştan satılmaya başlandı.

Şahinbey’de araç filosunu büyütüyor

Şahinbey Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak ve araç filosunu genişletmek için Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere 21 yeni aracı bünyesine dahil etti.

Şahinbey’de çiftçiye 3 bin ton gübre dağıtıldı

Çiftçilere yönelik desteğini sürdüren Şahinbey Belediyesi, tarımsal üretimi arttırmak ve çiftçileri desteklemek adına 3 bin ton gübre dağıtımı gerçekleştirdi.

Araban Hükümet Konağı boşaltılıyor

Gaziantep'in Araban ilçesinde 1977 yılında yapılan ve 2013 yılında çürük raporu verilen Araban Hükümet Konağı, depremde yıkılma riski bulunması nedeniyle boşaltılıyor

Şahinbey’de çiftçilere 13 bin ton gübre desteği sağladı

Çiftçilere yönelik desteğini sürdüren Şahinbey Belediyesi, tarımsal üretimi arttırmak ve çiftçileri desteklemek adına beş yıldan bu yana 13 bin 70 ton gübre dağıtımı gerçekleştirdi.

Muhtarlara kebap gibi kutlama

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü muhtarlara kebap ikram ederek, kutladı.

Karkamış yüzme havuzu hizmete girdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, spor kültürünün oluşması amacıyla başlattığı tesisleşme çalışmaları kapsamında yapımını tamamladığı Karkamış Yüzme Havuzu'nun resmi açılışını yaptı.

Bakımdan geçirilen yurt yeniden faaliyete geçirildi

Gaziantep'in Araban ilçesinde bulunan ve bakımdan geçirilen kız öğrenci yurdu, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden faaliyete geçirildi.

Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Şahinbey Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Araban’da sarımsak ekimi sürüyor

Türkiye'nin önemli sarımsak üretim merkezlerinden olan Gaziantep'in Araban ilçesinde sarımsak tohumu ekimine başladı.

Toplam 177 haber.