İlçe Haberleri

İlçe Haberleri Haberleri

Yavuzeli’nde sis hayatı olumsuz etkiliyor

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan ve gün boyunca etkisini sürdüren yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor.

Araban’da 4 yıl aradan sonra yoğun kar yağışı sevinci

Geçiminin yüzde 100'ü tarıma dayalı olan, Türkiye'nin ve dünyanın en kaliteli makarnalık ve ekmeklik buğdayı ile sarımsağının yetiştirildiği Güneydoğu'nun tahıl ambarı olarak bilinen Araban ilçesinde, yaklaşık 4 yıl aradan sonra yoğun şekilde yağan kar, çiftçileri, esnafları ve vatandaşları sevindirdi.

Şahinbey’de çiftçiye 10 bin ton yem desteği

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hayvan yetiştirdi 10 bin ton yem dağıtımı düzenlenen törenle çiftçilere dağıtıldı.

Nizip eski ilçe nüfus müdürü vefat etti

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Korgeneral İrfan Özsert ile aynı zamanda MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın eniştesi Yeminli Mali Müşavir Şefik Özsert’in babaları Nizip ilçesi Nüfus eski Müdürü Hayri Özsert vefat etti.

Şahinbey'de 10 bin ton daha yem desteği

Hayvan yetiştiricilerine daha önce 14 bin 0 ton hayvan yemi desteğinde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 10 bin ton daha destekte bulunmak için protokol imzaladı

Yavuzeli’nde don tarım arazilerini vurdu

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde günlerdir etkili olan soğuk hava dona neden oldu. İlçede park halinde bulunan araçların camları, sular, tarım arazileri ve çimler buz tuttu.

Araban’daki oyuncak atölyesi büyüyor

Gaziantep Araban Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen 'Güçlü Kadınlar Mutlu Çocuklar'' projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklara oyuncak yapmak için oluşturulan atölyeye 10 yeni makine alındı.

Fadıloğlu’na jüri özel ödülü

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Bakırköy Ata Spor Kulübü tarafından organize edilen 'Sporun Enleri' ödül töreninde Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Başkan Fadıloğlu, 'Sporun Enleri organizasyonunda Gaziantep'i, Gaziantep'te de Şehitkamil'i, Şehitkamil'i temsilen de şahsımı bu ödüle layık gören tüm jüri üyelerine yürekten teşekkür ediyorum' dedi.

Şahinbey belediyesi sporu evinize getiriyor

Korona virüs nedeniyle bazı spor kurslarını geçici olarak askıya alan Şahinbey Belediyesi, evde kalan vatandaşların daha kaliteli zaman geçirmesi için sosyal medya üzerinden spor hizmeti veriyor.

Korona virüsle mücadele kahramanlarına aşure ikramı

Şahinbey Belediyesi, korona virüs ile mücadelenin başkahramanları olan sağlık çalışanlarına aşure ikramında bulundu.

3 mahalleye hitap edecek sosyal tesis

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mücahitler Mahallesi sınırları içerisine yapılan ve 3 mahalleye hitap edecek kapasiteye sahip olan 159 Nolu Sosyal Tesisi yerinde inceledi. Yapının 570 metrekare büyüklüğe sahip olduğu bilgisini veren Başkan Fadıloğlu, tesisin tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Oğuzeli’nde sokak hayvanları için örnek davranış

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Kaymakamlık ve Belediye iş birliği ile sokak hayvanları için belirlenen uygun yerlere atıl su borularından yapılan yemlik ve suluk yerleştirildi.

Salgın sürecinde kesintisiz görev yapan kurumlara baklava ikramı

Gaziantep'in Araban ilçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelinde gece ve gündüz demeden görev yapan Sağlık, Emniyet, Jandarma, SYDV ve SHM personellerine teşekkür ederek baklava ikramında bulundu.

Şahinbey Belediyesi semt pazarlarının günleriyle ilgili değişiklik yaptı

Hafta sonu sokağa çıkma yasağından dolayı hafta sonuna gelen semt pazarlarıyla ilgili düzenleme yapıldı.

Şehitkamil Belediyesinden özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek

Şehitkamil Belediyesi özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik özel hazırlık kursu açtı.

Fadıloğlu, kovid-19 hastalarına umut oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçirdiği Kovid-19 hastalığından sonra plazma kan bağışında bulundu. Başkan Fadıloğlu, 'Hastalığı geçirmiş olan kardeşlerimizin, iyileştikten 28 gün sonra mutlaka immün plazma kan bağışında bulunmalarını hassaten rica ediyorum' dedi.

İslahiye Belediyesi; Bizim görevimiz yapmak, sizin göreviniz korumak

Gaziantep'in İslahiye Belediyesi ilçede yakılan çöp varillerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Şehitkamil’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İbrahimli Mahallesi'nde altyapısı tamamlanan bölgelerde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, 'İhtiyaç duyulan her nokta da asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz' dedi.

Araban Kaymakamlığı öksüz ve yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor

Gaziantep'in Araban ilçesi Kaymakamlığı tarafından yürütülen ''Yetim Gülerse Dünya Güler'' projesi kapsamında ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara oda takımı, bilgisayar, kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

Toplam 177 haber.