İlçe Haberleri

İlçe Haberleri Haberleri

Gaziantep'in o ilçesinden korkutan haber! İki haftada 500 ev karantinaya alındı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde iki haftada 500 ev, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Şehitkamil’de covid vakası görülen binalar dezenfekte ediliyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından, yayılmayı önleyici tedbir çalışmaları kapsamında ilçe genelinde vaka görülen binalarda dezenfekte işlemi yapılıyor. Ekipler; binaların merdiven, koridor, asansör ve apartman boşluğu gibi alanlarını dezenfekte ediyor.

Yetenekli hindilerin futbol keyfi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalar sırasında iki hindi, okulun bahçesinde önlerine bırakılan futbol topu ile uzun süre oynadı. Karşıdaki kaleye kadar topu sürüp gol atan hindiler görenleri şaşırttı.

Nizip Patlıcanı’nı Tescilledi

Nizip Ticaret Odası (NTO), Nizip’in geleneksel lezzetleri arasında yer alan ve özellikle yaz aylarında yaygın olarak tüketilen ‘Nizip Patlıcanı’nı coğrafi işaretle tescilledi.

Şahinbey Belediyesi’nden Oğuzeli’ne pazar yeri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli İlçesi'ne Kapalı Pazar yeri yapmak için Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ile protokol imzaladı.

7 yıldır çürük raporu bulunan Araban Hükümet Konağı

1977 yılında yapılan, 2013 yılında da çürük raporu verilen ve her gün yüzlerce vatandaşın kullandığı Araban Hükümet Konağı, Malatya'da yaşanan 4,7'lik depremin ardından binanın sarsılması vatandaşlarda paniğe neden oldu.

Oğuzeli Belediyesi uyarı son gün 31.12.2020

Gaziantep Oğuzeli Belediyesi, 7256 sayılı kanun ile borçların yeniden yapılandırılması başlamıştır. Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın 31/12/2020 tarihine kadar belediyemize müracaat etmeleri önemle rica olunur.

Araban’da korona virüs vaka artışı 1 ayda yüze 583’e arttı

Gaziantep'in Araban İlçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, son 1 ayda Araban'da korona virüs pozitif vaka artışının yüzde 538 oranında yükseldiğini açıkladı. Kaymakam Mutlu, Arabanlıları tedbirlere uymaları konusunda uyardı.

Araban ovasında makarnalık sert buğday ekimine başlandı

Gastronomi kenti Gaziantep'in Araban ilçesinde çiftçiler, Türkiye'nin ve dünyanın en kaliteli makarnalık sert buğdayının 120 bin dönümlük alanda ekimine başladı.

İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşun 100’cü yılı kutlandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinin, düşman işgalinden kurtuluşunun 100'cu yıl dönümü törenle kutlandı

Şehitkamil’e modern yollar kazandırılıyor

Şehitkamil Belediyesi, Alparslan Mahallesi'nde altyapısı tamamlanmış noktalarda asfalt çalışması başlattı. Kısa süre önce imar uygulaması yapılan ve yerleşime açılan Alparslan Mahallesi'nde yapılan çalışmalarla modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak.

Yavuzeli’nde sağanak yağmur etkili oldu

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde dün gece sağanak şeklindeki yağmur etkili olurken, yol kenarlarında su birikintileri oluştu.

İslahiye Belediye Başkanı Vural'ın annesi vefat etti

Gaziantep in İslahiye ilçesi Belediye Başkanı Kemal Vural ın annesi vefat etti

Osmangazi Mahallesi’nde yeni açılan yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Asfaltlama çalışmalarının ardından yeni modern yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

‘Askıda ekmek projesi’ Oğuzeli’nde devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine başlatılan 'Askıda Ekmek Projesi' 2018 yılından itibaren Oğuzeli Belediyesi tarafından 'Paylaştıkça Çoğalalım' sloganıyla devam ediyor.

Kaymakam hanım bu defa da katmer yaptı

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 14 Eylül tarihinde Gaziantep'in Oğuzeli ilçesine atanan ve ilçe tarihindeki ilk kadın kaymakamı olma unvanını taşıyan Büşra Uçar yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini ve sevgisini toplamaya devam ediyor.

Arabanlı muhtarlara teşekkür belgesi

Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Araban'lı muhtarlarla toplantı düzenledi. Kaymakam Mutlu, muhtarları teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç korona virüse yakalandı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla korona virüse yakalandığını açıkladı.

Mahallelinin 9 yıllık yol özlemi bitti

Gaziantep'in Araban ilçesine bağlı Bağlıca Mahallesindeki vatandaşların köstebek yuvasına dönen mahalle yolunda 10 yıl sonra ilk kez çalışma yapıldı.

Toplam 177 haber.