İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na saldırı

Seyrantepe'de bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi. CHP İl binasının karşısındaki binadan silah sesleri duyulduğu, olay yerinde boş kovanlar bulunmasının ardından binada çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Cips tartışmasında genci otomobille ezerek öldürdüler

Avcılar Ambarlı Sahili'nde cips nedeniyle çıkan tartışmada alkollü 3 genç, bir kişiyi otomobille ezerek öldürdü. Dehşet anları kameraya yansıdı.

“Instagram’da isim aratma” cinayeti davası karara bağlandı

Bayrampaşa'da iddiaya göre kız arkadaşının sosyal medyada ismini arattığı kuaförü kıskandığı ve bulup yanına çağırdıktan sonra kuaför tarafından vurularak öldürülen Yasin Semih Demirok cinayetine ilişkin davada karar çıktı. Mahkeme, 1 sanığı haksız tahrik indirimi de uygulayarak 2 ayrı suçtan toplamda 16 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Ünlü iş adamına şantaj yapmak isteyen kadın hakkında 8 yıl hapis cezası isteniyor

Ünlü iş adamı N.Ö., gizlice çekilen fotoğrafını montajlayıp şantaj yapmak isteyen Sibel İdir hakkında suç duyurusunda bulundu. Açılan davada Sibel İdir için 8 yıla kadar hapis isteniyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul’da 42. Kökünü Kurutma operasyonuna katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'nun detaylarını aktardı. Bakan Soylu, 42'inci Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 161 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da kokain dağıtımını yapan ekip 60 taksi, 35 motokurye ile birlikte neredeyse eve servis diyebileceğimiz bir şebekenin bunlar dağıtıcıları dedi.

21 yaşındaki genç kadın eski sevgilisi tarafından kezzapla yaralandı

Küçükçekmece'de 21 yaşındaki genç kadın, iş yerine giderken arkasından gelen ve eski sevgilisi olduğu ileri sürülen şahıs tarafından kezzapla yaralandı. Genç kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Esenler’de koca dehşeti: Boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında öldürdü

Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında silahla vurdu. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ambulansa yol vermeyen beton mikser sürücüsüne 21 bin 268 TL ceza

Bağcılar'da seyir halindeki ambulansa yol vermeyen beton mikser sürücüsü yakalandı.

Evi boşaltan kiracı daireyi ateşe verdi, yanan dairede patlama meydana geldi

Avcılar'da ev sahibi ile tartışan kiracı, evi boşalttıktan sonra daireyi yaktı. Kısa sürede alevlere teslim olan dairede patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle bina duvarları yıkılırken dairenin boş olması facianın önüne geçti. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilen şarkıcı Çağatay Akman hakim karşısında

Şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Akman savunmasında, Öykü bana saldırıp ittirmeye başladı, ben kolumu uzatıp engellemeye çalıştım çünkü boğazımı sıkmaya başladı'' dedi.

Pendik’te cenazede kurşun yağdırdı, benzin istasyonunda öldüresiye darp edildi

Pendik'te bir şahıs, husumetli olduğu bir grubun katıldığı cenazede rastgele ateş açtı. Kurşunların hedefi olan 2 kişi yaralandı. Yaralıların yakınları, ateş açtıktan sonra kaçan şüpheliyi benzin istasyonunda yakalayarak demir sopa, tekme ve yumruklarla darp edip ardından bıçakladı. Cenazede silahla ateş açan şahsın kaçtığı ve ardından benzin istasyonunda darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul’da korkunç olay: Kız arkadaşından helallik isteyip kendini vurdu

Seyrantepe'de 25 yaşındaki bir genç, kız arkadaşını cep telefonuyla arayarak helallik istedikten sonra arkadaşlarıyla buluşma yeri olan sokağa gitti. Genç, burada aracının içerisinde silahla kendini başından vurdu. Genç, aracın içerisinde hayatını kaybederken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Halil İbrahim Yiğit son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit son yolculuğuna uğurlandı. Nişanlısı şehidin fotoğrafına sarılırken, annesinin de ayakta güçlükle durduğu görüldü. Baba Ragıp Yiğit ' Ben şehit babasıyım. Gururluyum' dedi.

Avukat Dilara Yıldız’ı öldüren sanık: “Cinnet geçirdim, gözümü açtığımda cezaevindeydim”

Tuzla'da avukat Dilara Yıldız'ı silahla vurarak öldüren eski nişanlısı Oktay Dönmez, duruşma salonunda savunma yaptı. Sanık savunmasında, 'Cinnet geçirdim bir anda. Ondan sonrası benim için film, gözümü açtığımda cezaevindeydim' dedi. Duruşma sonrası açıklama yapan Yıldız'ın acılı annesi, 'Kızımın kanının yerde kalmamasını istiyorum. Sanığın çok ceza almasını istiyorum' dedi.

Terör saldırılarında hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin isimleri okullarda yaşatılacak

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden Öğretmen Arzu Özsoy ve lise öğrencisi olan kızı Yağmur Uçar ile ilkokul öğrencisi Ecrin Meydan'ın isimleri, okullarda yaşayacak.

İstanbul’daki terör saldırısına ilişkin Bulgaristan’da 5 şüpheliye gözaltı

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyla bağlantılı 5 şüpheli Bulgaristan'da gözaltına alındı.

Taksim’deki terör saldırısının kilit isimlerinden biri daha gözaltına alındı

Bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolunda faaliyet gösteren ve İstanbul Beyoğlu'ndaki saldırının kilit isimleri arasında gösterilen firari terörist Bilal Hassan'ı Edirne'de karşılayan ve yurt dışına kaçmasını sağlayan Hüseyin Güneş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Taksim bombacısı Ahlam Albashir’in Taksim’e geliş görüntüsü ortaya çıktı

Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bombayı taşıyan Ahlam Albashir ile birlikte Bilal Hassan ve Yasir El-Korali'nin Taksim'e geliş görüntüleri ortaya çıktı.

Sembol olan bebek Almeda ve annesi taburcu oldu

Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği patlamada parçalanan bebek arabasının sahibi 3 yaşındaki Almeda Sinan ve annesi Dilay Sinan yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Almeda Sinan ve annesi Dilay Sinan taburcu oldu.

Toplam 144 haber.