İSTANBUL

İSTANBUL Haberleri

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıda yaralanan Doğan Kılıç dehşet anlarını anlattı

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda eşiyle birlikte yaralanan Doğan Kılıç, 'Bana nasıl bir şey olmadı şaşırdım. Patlama esnasında ben eğildim. O an insanların dağıldığını gördüm, kaos vardı' dedi.

Terör saldırısında hayatını kaybeden çift son yolculuğuna uğurlanıyor

Beyoğlu'nda meydana terör saldırısında hayatını kaybeden Adem Topkara ve eşi Elif Topkara son yolculuğuna uğurlanıyor.

Saldırıda hayatını kaybeden anne kız son yolculuğuna uğurlanıyor

Taksim'deki terör saldırısında hayatını kaybeden anne kız Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar son yolculuğuna uğurlanıyor. Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan oyuncu Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.

Beyoğlu’ndaki bombalı saldırının örgütsel kodları deşifre edildi: Terörist, ‘karı-koca’ kılığında Türkiye’ye illegal yollardan giriş yapmış

İstanbul Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan terörist de dahil 46 kişinin emniyetteki sorgusu sürerken, eylemciye patlayıcıyı veren kişi her yerde aranıyor.

Patlamada hayatını kaybeden öğretmen Arzu Özsoy’un öğrencilerine yazdığı son mesajı ortaya çıktı

Taksim'de meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar'ın otopsi işlemleri devam ediyor. Arzu Özsoy'un öğrencilerine yazdığı son mesajı ortaya çıktı. Öğrenci velisi Uğur Erdem Sufracı,' Öğrenci yetiştirme konusunda çok iyi bir öğretmendi. En sonra kendisi bir gün önce bize mesaj attı. Ara tatilde yapması gerekenleri ve iyi tatil dileklerini iletti kendisi. Şok olduk' dedi.

Beyoğlu’ndaki saldırıyı gerçekleştiren teröristin ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı terör saldırısını gerçekleştiren terörist, PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden ülkeye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf etti.

Beyoğlu’nda meydana gelen patlamada bombayı bırakan terörist PYD’li çıktı

İstanbul Beyoğlu'ndaki bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadının PYD terör örgütü üyesi olduğu ve isminin Ahlam Abashir olduğu ortaya çıktı. PYD'li teröristin Suriye'den Türkiye'ye giriş yaptığı ve eylem talimatını Ayn-el Arap'dan (Kobani) aldığı ortaya çıktı.

Taksim’deki patlamada hayatını kaybeden baba kızın cenazesi teslim alındı

Taksim'de meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Ecrin Meydan ve Yusuf Meydan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı. Yusuf Meydan'ın dayısının oğlu İbrahim Ünal, İstanbul'a kardeşinin nişanı için gelmişlerdi. Adana'ya dönüş yapacağı saatlerde tesadüfen Ecrin acıkıyor. Yemek yemek için yer arıyorlar. Biletlerini almışlardı dedi.

Beyoğlu’ndaki bombalı saldırıda hayatını kaybedenler anısına vatandaşlar karanfil bıraktı

Beyoğlu'nda meydana gelen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi de yaralanmıştı. Sabahın ilk saatlerinde patlamanın olduğu yere gelen vatandaşlar hayatını kaybeden 8 kişinin anısına karanfil bıraktı.

Patlamada hayatını kaybeden Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı

Taksim'de yaşanan patlamada hayatını kaybeden Yağmur Uçar'ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçarın babasının da oyuncu olduğu öğrenildi.

Beyoğlu’ndaki bombalı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi

İstanbul Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki ilk işlemlerinin ardından hastaneye getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Olayı yapan, bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün ekipleri tarafından gözaltına alındı”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlama sonrası açıklama yaptı. Bakan Soylu, 'Biraz önce olayı yapan, bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün ekipleri tarafından gözaltına alındı' dedi.

İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada 4 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi yaralandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Taksim'de yaşanan patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 38 kişinin yaralandığını açıkladı.

Ünü iş adamı Can Atay, duruşma çıkışı avukata saldırdığı gerekçesiyle tutuklandı

Eşi Polen Atay'ı öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla yargılanan iş adamı Adil Can Atay, yargılandığı dava çıkışı müşteki avukatına saldırdığı iddiasıyla tutuklandı.

Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilen şarkıcı Çağatay Akman’a 10 yıla kadar hapis talebi

Şarkıcı Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman'ın 2 kişiye karşı 3 ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

10 ilde "sağlık yolsuzluğu" operasyonu: 50 gözaltı

SGK Başkanlığına fatura edilen ilaçları ve sağlık malzemelerini yabancı uyruklu kişilere satarak kamuyu dolandırdıkları iddia edilen, devlet hastanesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu şebeke, İstanbul merkezli 10 ilde yapılan operasyonla çökertildi. Operasyonda 13 sağlık çalışanının da aralarında bulunduğu 56 şüpheliden 50'si yakalandı.

FETÖ operasyonunda ele geçen deste yüklü para emniyette sergilendi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) mahrem yapılanmasının ve renklendirilmiş kriptolarının deşifre edildiği 'Gazi Turgut Aslan Operasyonu'nda ele geçen döviz ile Türk lirası cinsinden yüklü miktarda para ve değerli madenler emniyette sergilendi. Soruşturma çerçevesinde İstanbul polisinin 4 ilde yürüttüğü operasyonda 51 şüpheliden 47'sinin yakalandığı bildirildi.

PKK elebaşlarından Duran Kalkan’ın sağ kolu yakalandı

İstanbul'a eylem yapmak amacıyla geldiği değerlendirilen bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın elebaşlarından Duran Kalkan'ın sağ kolu 'Kendal-Numan Amed' kod adlı terörist Serhat Özel, İstanbul Havalimanı'nda sahte kimlik ve pasaportla yakalandı. Örgütün 'KCK-Maliye' birimine bağlı sözde Doğu Gümrükler Cephesinde Irak-İran sınırında Pencevin bölgesinde sözde Tim Komutanlığı yaptığı tespit edilen teröristin, PKK'nın sözde 'Yürütme Konseyi' üyesi Duran Kalkan tarafından özel olarak örgütün Suriye kolu PYD-YPG içerisinde görevlendirildiği ve Suriye'de faaliyette bulunan ülkelerden kamyonlarla alınan ağır silahların depolandığı sözde 'Cephane' biriminde de faaliyet yürüttüğü tespit edildi.

Kız arkadaşını dövüp dişlerini kırdı, olay yerine gelen polise saldırdı

Küçükçekmece'de bir şahıs, iddiaya göre kız arkadaşını döverek dişlerini kırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldıran zanlı, mahalleli tarafından linç edilmek istendi. Polis havaya ateş açarak öfkeli kalabalığı sakinleştirdi.

Toplam 144 haber.