Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlık görevine Abdulkadir Koçer seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi görev dağılımını yaptı ve Abdulkadir Koçer'i İcra Komitesi Başkanı olarak seçti.

Tahmazoğlu bilim kampında gençlerle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yamaçtepe Bilim kampını ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Cumhuriyet Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 'Bağımsızlığımızın en büyük teminatı olan Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz' dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım'ın cumhuriyet bayramı mesajı

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Cumhuriyet'in ilan edilişinin 100'üncü yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Spor alanında enler ve ilklere 100 özel ödül

Şehitkamil Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Gençlik ve Spor Organizasyonu 100 Özel Ödül Programı çerçevesinde düzenlediği ödül töreninde, spor alanında ilklerin ve enlerin sahipleri ile ulusal ve uluslararası platformlarda başarılar elde eden sporculara ödüllerini takdim etti.

Türkiye'nin ilk Türk Arkeoloji Enstitüsü Gaziantep'te

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Avrupa Birliği (AB) iş birliğinde kurulan Türkiye'nin ilk Türk arkeoloji enstitüsü Türk Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü düzenlenen törenle resmi açılışı yapıldı.

SANKO Sanat Galerisi'nde 'bakışlar' temalı resim sergisi

Ressam Abdurrahim Güney, tuval üzerine akrilik boya tekniğiyle yaptığı eserlerinden oluşan 'Bakışlar' temalı resim sergisini, 27 Ekim Cuma günü SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturacak.

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonlar ödüllendirildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 6 farklı branşta düzenlenen Geleneksel Spor Organizasyonları Yarışları'nda mücadele eden bin 235 sporcudan dereceye girenlere ödüller Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından takdim edildi.

Hayatın renkleri temalı resim sergisi

Ressam Ayşe Arkün'ün SANKO Sanat Galerisi'nde 6 Ekim 2023 tarihinde açtığı 'Hayatın Renkleri' temalı kişisel resim sergisi devam ediyor.

Gaziantep Kalesi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hasar gören tarihi Gaziantep Kalesi'nin restorasyon çalışmaları son hız devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nin kitap fuarına rekor katılım

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' fuarına 8 günde 100 bin kişi katıldı.

GAİB'den Cumhuriyetin 100. yılında 100 fidan

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Cumhuriyetin 100. yılı arifesinde düzenlediği etkinliklere devam ediyor.

GGC, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Şahinbey Belediyesi'nin 6. Kitap Fuarı depremzede öğrencileri ağırladı

Nurdağı ve İslahiye'deki depremzede öğrenciler Şahinbey Belediyesi'nin 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı kitap fuarını ziyaret ettiler.

Şehitkamilli kadınlardan el sanatları kursuna yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesinin kadınlara yönelik hayata geçirdiği El Sanatları (ahşap boyama-ahşap yakma) ve Kağıt Rölyef Kursu ile (üçboyutlu işleme) kadınlar hem eğitim görüyor hem de yapmış olduğu birbirinden güzel eserleri satarak, aile ekonomisine katkı sağlıyorlar.

100. yılında Cumhuriyet Dönemi Gaziantep Uluslararası Sempozyumu düzenledi

Cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yılı sebebiyle, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sanko Üniversitesi, Türk Tarih Kurumu, Gaziantep Kent Konseyi, Gaziantep Nurel Enver Taner Olgunlaşma Enstitüsü ve Gazikültür A.Ş.'nin paydaş olduğu 100'üncü yılında Cumhuriyet Dönemi Gaziantep Uluslararası Sempozyumu düzenlendi.

Gazeteciler Şahinbey Kitap Fuarını ziyaret etti

Şahinbey Belediyesi hafta sonu açılışını gerçekleştirdiği 'Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır' temalı kitap fuarı Gaziantep Gazeteciler Birliği'ni ağırladı.

Cumhuriyet'in 100. Yılına anlamlı hazırlık

Gaziantep'in sosyal yaşam alanı SANKO Park Alışveriş Merkezinde, Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları kapsamında ziyaretçilerin katkısı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük mozaik portresi yapılacak.

Toplam 1025 haber.